Incest: Ja i prijatelj pojebali smo moju mamu

Nakon razvoda od svoje supruge nastojao sam što više raditi stvari koje volim i nadoknaditi barem dio onoga što sam propustio za vrijeme trajanja neuspješnog braka. Osam godina promašenog života, tako sam gledao na svoj brak.

Zato sam se odlučio upustiti u jedan posao sa svojim starim prijateljem koji se nakon deset godina vratio iz Danske. David, tako se zove, odlučio se vratiti jer, kako je rekao, zaželio se toplog juga. Davidova sestra i šogor živjeli su i radili u Danskoj pa se i on odlučio otisnuti na daleki sjever Europe. Kako je rodom iz Dalmacije svo vrijeme tamo u Dalekoj Danskoj nedostajalo mu je naše more i Dalmacija, barem je tako govorio a ja nisam imao razloga ne vjerovati mu, osim toga dobro sam ga poznavao.


Odlučili smo dolje na moru, u jednom malom mjestu, preko ljetne sezone otvoriti konobu. Vikende i sve slobodno vrijeme obitavao sam s njim dolje i intezivno smo radili na uređenju konobe. Osim konobe na katu smo za cilj imali iznajmljivati dva apartmana. U tu svrhu ja sam podigao kredit za razliku od Davida koji je imao gotov novac.

I sve bi to bilo u redu jer sve je išlo prema planu da ja nisam imao problem s mamom. Živjela je sama u svom stanu. Problem je bio taj što je pila. U početku se opijala povremeno a sada je pijančevala gotovo svakodnevno. Prije bi je posjećivao jednom tjedno a sada sam kod nje dolazio barem tri-četiri puta tjedno.

Dočekivala bi me polupijana ili skroz pijana. Hodala je po stanu polugola i nije za tu svoju razgolićenost uopće marila. Koliko god se ja trudio da je pokušam odvratiti od takva načina života nisam uspijevao. Ja bi je grdio a ona mi je ponosno pokazivala dva mala srca koja je istetovirala iznad sise. Činilo mi se da je poludjela pod stare dane.

Bila je u mirovini i imala je dovoljno novca za svoje potrebe. Na sve moje opaske odgovarala bi mi da je me se način njena života ne tiče. Mama, kao žena, nije nešto posebno atraktivna. Prilično je mršava a osim toga ima lijepi broj godinica. No, to joj nije smetalo da se našminka poput kakve drolje i odjene prilično izazovno. Dovodila bi u stan razne muškarce a najčešće su bili znatno mlađi od nje.

David ju je naravno poznavao ali još iz vremena prije nego je otišao u Dansku.

Bližilo se ljeto i trebalo je napraviti završne radove u konobi. Odlučili smo otputovati dolje i tamo provesti produženi vikend. Davida sam smatrao iskrenim prijateljem pa sam mu se povjerio i objasnio kakvih problema imam što se mame tiče. Došao sam na ideju, i to sam mu rekao, kako bi bilo dobro da mamu povedemo sa sobom na more. Neka s nama provede vikend možda joj to bude koristilo.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx