Instrukcije kod bivše profesorice iz osnovne škole – 2. dio

Drugi dan sam došao totalno napaljen kod Mire kod moje bivše profesorice iz osnovne škole na isntrukcije. A koliko sam bio napaljen dokaz je da sam zaboravio knjige uzeti sa sobom, pa sam se morao vračati natrag u stan po njih. Kad sam došao kod Mire ostao sam bez teksta kad sam ju vidio. Bila je u nekoj kratkoj suknjici i raskopčanoj košulji, a ispod nje se vidio crni grudnjak. 

Kurac mi se odmah počeo dizati, a Mira se osmjehnula i pogledala me u oči, pa upitala:

– Jesi li ti uopće spavao noćas? 

– Jesam.. malo.. -priznao sam tiho, a u biti sam cijelu noć razmišljao o njoj i o tome kako ju jebem. 

– No dobro -rekla je i primila me za ruku, te povela u svoju spavaću sobu. 

Tamo mi je rekla da legnem na krevet, a ona se popela na krevet i opkoračila me, te sjela na moje lice. Nije nosila gaćice, pa je sa svojom, na moje iznenađenje, već mokrom pičkom sjela na moje lice i počela ju trljati o njega. Isplazio sam jezik i uspio joj proć njime između usana, pa se stresla kad sam joj dotaknuo par puta klitoris. Zatim je stala, pa sam ju mogao nesmetano lizati, a onda sam i pokušao napraviti nešto o čemu sam noćas razmišljao, a vidio sam u pornićima. Staviti joj prst u guzu.. Bojao sam se reakcije, ali sam tamo vidio da ženama paše kad im se stavi kurac ili dildo u guzu, pa sam mislio da bi i Mira to voljela. 

Uspio sam nekako zavuću ruku iza njene guze i počeo joj masirati ulaz u guzu. Mira se ukočila ispočetka, a onda se postepeno opuštala. Možda je razlog bilo i moje cuclanje njenog klitorisa. To je rezultiralo njenim obilnim svršavanjem uz lagani vrisak koji je ispustila iz grla. Moje lice je bilo prekriveno njenim sokovima, a ona se odmakla i počela mi otkopčavati hlače, te ih povukla niz noge, a sa njima i moje bokserice. Kurac je ostao stajati tvrd i uspravan sa slinavim glavićem. Ona se sagnula i počela mi ga lizati od jaja do glavića i natrag, a onda ga je strpala u svoja usta i nabijala se na njega do jaja. Osjećao sam njen jezik na svom kurcu, a onda me prenula lagana bol.. ugrizla me je za glavić, pa me pogledala i rekla:

– Drugi put pitaj da li mi možeš vrtiti po šupku bilo šta.. 

– U redu.. -prostenjao sam, a ona mi je nastavila lizati kurac i usisavati ga, pa sam ubrzo počeo svršavati i puniti joj usta svojom spermom. 

Sve je progutala i oblizala mi kurac, a onda ga nsatavila drkati, te kad je bila zadovoljna njegovom čvrstoćom, opkoračila me i nasjela na njega cijelom dužinom. Ušao je do kraja bez ikakvih problema u njenu pičku i to bez kondoma, pa sam ju upitao:

– Šta nećemo staviti kondom? 

– Bez brige.. neće nam trebati, popila sam pilule.. -rekla je i počela se nabijati na moj kurac oslonivši se na krevet. 

Nabijala se žestoko na moj kurac i par puta je izletio iz njene pičke, ali ga je brzo vračala unutra i nastavljala dalje. Ja sam joj uspio izvuči sise iz grudnjaka i sad sam ih mijesio rukama, te joj stiskao bradavice.

Nakon nekog vremena je stala i legla na leđa, pa sam se ja odmah smjestio između njenih raširenih nogu i zabio joj kurac odmah do kraja u njenu mokru pičku. Zajecala je i promrmljala je da ju jebem. Oslonio sam se na krevet i počeo ju pumpati kao lud. Moja jaja su lupala po njenoj guzi, a pička je samo curila. Bradavice na sisama su joj bile napete i tvrde, te sam ih osjećao na svojim prsima dok sam ju jebao. Nije trajalo dugo i počeo sam svršavati, te puniti njenu pičku svojim vrelim sjemenom. Grčio sam se i zabijao kurac u njenu pičku dok se nisam potpuno ispraznio u nju. Nisam uspio izvuči kurac iz njene pičke, jer me povukla na sebe i zagrlila me, pa smo se malo ljubili. Kurac mi je kliznuo iz njene pičke, a za njim i sokovi koji su sad močili njenu suknju i prekrivač na krevetu. Ležali smo i hvatali dah, a onda me je pogledala i upitala:

Nastavci<< Instrukcije kod bivše profesorice iz osnovne škole
Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj