Ispovijest transice

Lezao je na meni, dahtao pored mogu uva, stenjao, svom tezinom je bio na meni dok me je jebao svojom kurcinom od 20 cm. Dlakav, znojav, stariji od mene 24 godine, nabijao me polako ali tako kao i mnogo puta prije toga. Stenjala sami saputala na uvo da ga volim i jos mnogo lijepih i njeznih rijeci. Milovala sam mu guzu i dlakava ledja, dok se blizio kraju, koji nisam htjela da dodje.

Onda mi je stavio jezik u usta i razmenjivali smo pljuvackukoju sam gutala. Jako mi je nabio, pa jos jace, jace iiiii…. Tresao se dok me je punio, a ja sam stenjuci polu vristeci podignute noge obavila oko njegovih bedara, osecajuci kako strca spermu u mene .

Cini mi se da osjecam i spermatozoide kako sumanuto jure i traze da me oplode. Lezao je jos neko vreme na meni tesko disuci, dok sam ga ljubila i grebuckala po ledjima. Rekla sam mu jos jednom da ga volim i da zelim da mi sto pre opet dodje.

Ustao je, istusirao se, poljubio me jos jednom i otisao, Kuci, Kod zene i dece. On je Hasan, 56 god ozenjen, Turcin. Zahvalna sam mu sto je od mene napravio pravu zenu.

Znam da sam druga, ali mi ne smeta.

Cesto idemo porodicno u Tursku i volim da nosim salvare dok sam kod njega i dok pricam i radim po kuci sa njegovom zenom. Osecam da sam ravnopravna i da mi je od gospodar koji ne stedi sebe da nam ugodi.

Ja sam srpkinja Danijela, 32 goda, nekada sam bio Danijel. Zivim u Holandiji.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx