Ispunjeni san

Osvanuo je petak. Petak je oduvijek znao biti poseban dan u tjednu.

 Izletio sam iz kafića do kioska na kraju zgrade po kutiju cigareta, ne mogu bez pljuge piti kavu. Volim pljugu više od svega. Uz kiosk se nalazi parfumerija moje omiljene šefice Mirne, no ovaj put nije bila riječ o njoj,ovaj put naletio sam na simpatiju iz školskih dana. Onako u prolazu ugledao sam je kroz izlog. Petkom su u parfumeriju dolazile šminkerice. Ooo da, lijep je bio taj petak. Odmah sam znao da će mu i svršetak biti sjajan! Ušao sam u parfumeriju a Danijela, moja prijateljica iz školskih klupa, nabacila je osmijeh od uha do uha. Bio je to pun pogodak! E da, Danijela , svi smo uzdisali za njom. Bila je kraljica u osnovnjaku. Vecć u 6. razredu je bila komad. Ooogromnih grudi,lijepih debelih usana,velikih očiju,dugačkih nogu i guze u kojoj se isplatilo izgubiti. Uhhh. Napalio sam se čim sam je vidio! Prošlo je već 10-ak godina, od 8. razreda. Ona se nije puno promijenila ali izgleda da se jesam ja njoj. Nije me doživljavala u osnovnjaku, svi smo za nju bili klinci. Sjećam se svojih drkica iz tog vremena i kako sam je zamišljao,uhh imala je najveće sise na školi, stalno sam maštao kako svršavam po njima. Po osmijehu koji je nabacila na lice, čim sam ušao, otvorila mi je vrata za razgovor. Bio sam jaaako sretan što je vidim. Obzirom da je trebalo raditi predložio sam  da  popijemo kavu poslije posla posla i da se ispričamo o svemu. Nije skidala osmijeh. Uzeo sam broj i rekao joj da ću je nazvati pred kraj radnog vremena da se dogovorimo. Opa! Izgleda da ću ipak možda ostvariti neke svoje dječačke snove. Bio sam sretan kao malo dijete.

Zvrcnuo sam je oko trojke i dogovorili smo se da je bolje da odemo navečer do grada na cugu i da se ispričamo o svemu. Ipak je večer najbolji dio dana za ovakav susret. Bila je točna. Volim točne cure. Sređena, duge kose, našminkana po mjeri, u uskim hlačama i bluzi koja je savršeno padala preko njenih ogromnih grudi. Svi smo gledali u njih. Od mene pa do konobara i gostiju, jednostavno, Danijela je oduvijek privlačila pozornost.

Uz crno vino počeli smo se prisjećati i tih školskih dana. Sve sam joj priznao, pričao sam joj kako sam maštao o njoj, kako je bila kraljica škole , kako nas nije doživljavala ni pola posto ( ok, preskočio sam onaj dio da sam i drkao na nju hahaha). Smijali smo se i vrijeme nam je proletjelo . Birc se zatvarao u 1 a ja sam predložio da odemo do mog kafića i da tamo popijemo još malo crnjaka. Nisam je želio pustiti. Želio sam je. Želio sam stisnuti njene grudi. Želio sam usne prisloniti na njene. Otišli smo do mog kafića koji je bio zatvoren.

Sjeli smo u kut u veliki kožni separe. Otvorio sam nam bocu, pustio lagano glazbu i atmosfera je bila spremna. Danijela se samo smješkala. Želim te. – rekao sam joj dok su nam se čaše priljubile. Oči su nam se i onako mazile i gutale još od početka večeri. Prstom sam joj dotaknuo lice i bradu joj privukao. Usne su nam se spojile. Želio sam progutati njene pune usne. Ruke su mi odmah poletjele na njene grudi. Više to nije bio dječački san, sad je to bila stvarnost. Uzmi me! – šapnula je. Već se cijela izvijala. Usne su mi bile na njenom vratu. Snažno sam joj stiskao grudi. Tako je dobro mirisala. Koža joj je bila mekana,topla..Uhhh. Jezikom sam požurio do njenih ušnih resica i posisao ih iz sve snage. Skidao sam joj bluzu kako bi joj gricnuo ramena. Stiskala mi je rukama ledja i privijala se uz mene. Spustio sam glavu i usne na njene grudi  koje su vapile da ih oslobodim tijesnih kosarica. Ooo kako su bile velike,pune i tople. Jezikom sam primio bradavicu i grickao je. Usnama sam kružio po cijelim grudima. Primila me je za kosu i povukla. Naslonio sam se. Krenula mi je otkopčavati košulju. Dugačkim noktima mi je prešla po prsima. Prislonila je usta na moju bradavicu i počela ju sisati. Hlače su mi odavno pucale. Rukom  je prešla preko njega i nasmijala se.

Ugrizla si je donju usnu. Dok ga je stiskala prislonila mi je vrat na usne. Ljubio sam je i rukama joj stiskao leđa i bokove. Spustila je glavu i otkopčala mi remen.

Nabrekli kurac je samo izletio a ona ga je spremno usnama dohvatila i promrljala: Uuuu Mario! Spusti sam hlače a ona je jezikom i usnama poletjela i snažno posisala vrh glavića. Rukom mi je primila jaja i stiskala ih. Uhhh..samo je mrmljala mmmmm. Ne mogu ga cijelog staviti u usta,Marioooo. Rukom sam joj ušao ispod hlača i stisnuo joj guzove. Stiskao sam ih i prstom produžio po anusu i tražio picu. Bila je već vruća i vlažna. Izvukao sam ruku i gurnuo si prst u usta.  Jezikom mi je prelazila cijelom dužinom kurca. Od korijena  pa do vrha glavića koji je snažno pulsirao pa opet natrag do jaja koja je sočno uvlačila i grickala. Uhhhh.

Želio sam je kušati. Mmmm, ooo Danijela, tako slatka. Primio sam je za kosu i rekao joj da legne na susjedni stol.

Skinuo sam joj hlače i dignuo noge u zrak. Njena lijepo obrijana pičkica zasjala je u mojim očima. Kakav je to bio prizor!? Poželio sam svojim jezikom ući u njenu vrelu picu. Htjeo sam bradu natopiti njenim sokovima. Noge sam joj stavio na svoja ramena a ruke su mi bile na njenim grudima i bradavicama. Jezik sam gurnuo najdublje što sam mogao. Usta su mi bila puna njenih vrućih svježe obrijanih usmina.

Uhhhhhh.  Nastavi, liži me.

Nisam mogao stati. Uživao sam u svakom ulasku jezika u pičkicu. Želim da ga cijelog progutaš! – nisam mogao više izdržati, želio sam joj ga samo nabiti do kraja i vidjeti joj izraz lica kad ga primi. Podigao sam se i držeći je za noge trljao sam svoj glavić uz njenu nabreklu picu. Primila me je za guz i rekla – Uđi molim te, izuđuješ me! Nakolnio sam se iznad nje stiskajući joj grudi i ljubeći je po vratu. Glavić je ulazio, pomalo. Uđi cijeli, nastavi!“ Uzdisala je i stiskala mi leđa.

Napokon sam cijeli bio u njoj. Jebi me Mario. Ooo Danijela, o ovome sam sanjao u školi, kako se jebemo na stolu, na klupama u razredu, u parkiću poslije škole,  uhhhhh. Gledao sam je a ona se cijela izvijala i stiskala mi guzu da je nabijam još jače. Uhvatili smo ritam. Trljaj si klitoris rekao sam. Grizao sam joj noge i usnama ljubio gležnjeve. Tooo Mario! Uživao sam u pogledu. Njene grudi su se razlijevale a slatke usne uživale. Kosa joj je bila po stolu a njen miris je ispunio prostoriju. Uzdisala je sve glasnije. Ja sam nastavio u ritmu, želio sam vidjeti njen izraz lica dok svršava. Znoj mi je probijao po leđima. Uhhh. Osjetio sam kako mi je kurac stisnula, stisnuli su joj se svi mišići. Stisnula je rukama stol i počela glasno uzdisati. Prolomio se glasni ahhhhhh. Stisnuo sam joj grudi i jedva sam se pomicao koliko me stisla. Mišići vagine su me cijelog stisli. Naklonio sam se nad nju i strastveno je ljubio po bradi i usnama. Predivna si…

Digao sam je sa stola i naslonio je preko njega. Želim biti na tvojoj guzi. Nakon što je svršila bila je jako vlažna i vruća i znao sam da je mogu jebati koliko želim. Uživali smo. Primio sam je za bokove i nabijao se na njenu savršenu guzu. Gutala me cijelog. Gurnu sam prst u anus i lagano je mazio. Dođi klekni na stolicu. Stavila je ruke na naslon stolice i okrenula mi guzu. Kurac mi je ušao do kraja. Primio sam je za kosu i nastavio je strastveno nabijati. Uzbuđenje me preplavilo. Osjetio sam da će mi nabrekli kurac eksplodirati. Dođi, klekni, želim ti svršiti na grudi. Okrenula se,kleknula i spremno ga uhvatila rukama. Sprema je samo navrla a ja sam osjetio kako mi u glavi krv šiklja! Ahhhh Danijela, sve iscjedi! Sperma je potekla njenim divnim grudima. Stavila ga je usta i isisala svaku kap do kraja. Gledala me u oči i noktima mi prelazila po trbuhu. Trzao sam i nisam ga želio izvaditi iz njenih usta. Nisam želio kraj. Svidjalo mi se kako me jebeno dobro gleda i guta. Da li je potrebno reći da nam ovo nije bio i zadnji izlazak.

Uhhh Danijelaaa, ispunio se moj san.

Rating: 4.8/5. From 16 votes.
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx
()
x