Istinite erotske priče su bolje od bilo kakvog pornića

Erotske priče: Svatko ima neku seksualnu maštariju koju žudi ostvariti, a ovim se ljudima želja ispunila i bilo je toliko fantastično da su to odlučili podijeliti. O ukusima se ne raspravlja, no ove priče koje prenosi Thought Catalog malo koga mogu ostaviti ‘hladnima’.

1. Pohlepnik koji je žudio za gozbom u bordelu

prostitutka

“Uvijek sam volio dvije stvari: hranu i seks. Dugo sam maštao o tome kako se gostim na nekoj večeri održanoj u bordelu na kojoj je poslužena vrhunska hrana, a žene izgledaju poput božica. Nažalost, nisam milijunaš. Ipak, uspio sam uštediti nešto novca i prije šest mjeseci sam si priuštio skromniju verziju svoje maštarije.

Unajmio sam privatnog kuhara i dvije prostitutke. Uredio sam blagavanicu što sam ekstravagantnije mogao i naredio kuharu da pripremi gozbu za troje. Djevojke i ja uživali smo u savršenoj hrani. U jednom trenutku, jednoj je djevojci umak kapnuo na grudi i polizao sam joj ga jezikom. Tada su se stvari zahuktale. Jedna me djevojka hranila jagodama umočenim u čokoladu, a druga me oralno zadovoljavala ispod stola. Poslije večere poslao sam kuhara kući i divlje se seksao s obje djevojke prvo na stolu, a zatim u svojoj spavaćoj sobi.
Naravno, već sam počeo štediti za drugu rundu.”

2. Muškarac koji je želio zavesti anđela

anđeo, žena, seks, fetiš

“Otkad sam bio tinejdžer maštao sam o tome da zavedem anđela. Možda zvuči smiješno, no ta me pomisao strašno ‘palila’. Stoga sam prošle jeseni odlučio za Noć vještica prirediti tulum na temu ‘anđela i demona’. Tada nisam imao curu, ali znao sam točno koju djevojku želim zavesti. Ona je bila prijateljica moga prijatelja i čim je ušla odjevena u bijelu, čipkastu haljinu s tijarom koja je predstavljala aureolu i krilima napravljenim od umjetnog perja, znao sam da je to to.

Srećom, sviđao sam joj se. Dok su još svi bili na tulumu, mi smo otišli u sobu i skočili jedno na drugo. Zamolio sam ju da ostane u kostimu, a ona je uspjela skinuti haljinu bez da makne krila. Izgledala je poput pravog anđela i lizao sam svaki dio njezinog prekrasnog tijela. Seksali smo se satima, a ja sam se čitavo vrijeme osjećao kao da sam u raju. Nisam očekivao da ćemo se početi viđati, no moram priznati da smo moj anđeo i ja trenutno u sretnoj vezi.”

3. Žena koja je prepustila svom tijelu da govori umjesto nje

seksi, žena, seks, psst, usnice, prst, tajna

“Godine kada sam navršila 30 godina, kupila sam si jednosmjernu kartu do Cartagene u Kolumbiji s namjerom da svoju fantaziju kako me zavodi nepoznati muškarac koji ne govori engleski pretvorim u stvarnost. Unajmila sam zgodni mali stan u centru grada i danima lutala ulicama u potrazi za svojim ‘Romeom za jednu noć’. Navečer bih pila u kafićima odjevena u lagane haljine, bez grudnjaka, u nadi da će mi se netko upucavati. Naravno, pronašla sam svog Adonisa onog trenutka kada sam ga prestala tražiti.

Jednog popodneva čitala sam “Ljubav u doba kolere” u kafiću na otvorenom i on je sjeo nasuprot mene. Imao je valovitu tamnu kosu, rupicu na bradi, prekrasan muževni torzo i razvijene trbušne mišiće. To sam znala jer nije imao majicu. Znojio se taman toliko da je njegovo prekrasno tijelo sjajilo na suncu. Od trenutka kada smo se rukovali, nije me puštao iz svojeg stiska. Umjesto toga je ustao i povukao me prema sebi. Nakon nekoliko sekundi počeli smo se ljubiti u javnosti, potpuno nesvjesni ljudi oko sebe. Seksali smo se dan i noć, bez sladunjavih razgovora i gluposti. Naša su tijela govorila umjesto nas. Svaki od pet orgazama koje sam doživjela bili su potpuno ostvarenje mojih snova.”

4. Student koji je sanjao o seksu sa svojom profesoricom

“Kada je moja profesorica iz Uvoda u sociologiju održala prvo predavanje, znao sam da ju moram imati. Na svakom sam predavanju sjedio u prvom redu i išao sam u njezin ured kad god sam imao priliku. Povezali smo se. Osjećao sam to i znao sam da ona osjeća isto. Čekao sam kraj semestra da napravim prvi potez, pretpostavljajući da će biti voljnija pristati kada više ne budem njezin student.

Na dan završnog ispita čekao sam da svi završe prije mene. Nakon što je posljednji kolega napustio dvoranu, zaključao sam vrata i navukao zastore. Zatim sam prišao njezinom stolu i predao joj svoj ispit. Nakon toga uhvatio sam je za guzicu. U tom se trenutku povukla kako bi izrazila neku smiješnu zabrinutost, no čim sam joj na usta prislonio svoj kažiprst, prestala je govoriti i opustila se. Uskoro je izula cipele, otkopčala svoju bluzu i podigla suknju kako bismo se mogli seksati. Činjenica da sam mjesecima maštao o njenom golom tijelu učinila je njezinu kožu još slađom. Svršila je, a mene je do kraja zadovoljila svojim ustima.”

5. Par koji je očajnički želio spavati s najboljim prijateljima

seks

Stranice: 1 -- 2

Komentiraj

New Report

Close