Please wait...

Istinite erotske priče su bolje od bilo kakvog pornića

“Kada je moja profesorica iz Uvoda u sociologiju održala prvo predavanje, znao sam da ju moram imati. Na svakom sam predavanju sjedio u prvom redu i išao sam u njezin ured kad god sam imao priliku. Povezali smo se. Osjećao sam to i znao sam da ona osjeća isto. Čekao sam kraj semestra da napravim prvi potez, pretpostavljajući da će biti voljnija pristati kada više ne budem njezin student.

Na dan završnog ispita čekao sam da svi završe prije mene. Nakon što je posljednji kolega napustio dvoranu, zaključao sam vrata i navukao zastore. Zatim sam prišao njezinom stolu i predao joj svoj ispit. Nakon toga uhvatio sam je za guzicu. U tom se trenutku povukla kako bi izrazila neku smiješnu zabrinutost, no čim sam joj na usta prislonio svoj kažiprst, prestala je govoriti i opustila se. Uskoro je izula cipele, otkopčala svoju bluzu i podigla suknju kako bismo se mogli seksati. Činjenica da sam mjesecima maštao o njenom golom tijelu učinila je njezinu kožu još slađom. Svršila je, a mene je do kraja zadovoljila svojim ustima.”

5. Par koji je očajnički želio spavati s najboljim prijateljima

Istinite erotske priče su bolje od bilo kakvog pornića

“Primijetili smo ih na koncertu. Oboje smo se složili d su bili najseksi par koji smo ikad vidjeli. Ona se njihala u ritmu glazbe, s rukama podignutima u zrak, a njegove su ruke lagano obavijale njezin struk. S vremena na vrijeme pomirisao bi njezin vrat i nježno ga poljubio. Jednostavno se vidjelo da su imali odličan seksualni život i da su otkačeni pa smo se upoznali s njima i razmijenili telefonske brojeve.

Što smo ih bolje upoznavali, to smo više željeli spavati s njima. Postojala je neka napetost u zraku svaki put kada bismo se našli, neki neopisivi erotski naboj. Trebalo nam je vremena, no nakon nekoliko mjeseci napokon smo skupili hrabrosti i pozvali ih k sebi s namjerom da se svi zajedno seksamo. Nismo svingeri, no nakon nekoliko pića predložili smo da zamijenimo partnere i pristali su.

Seksali smo se pola metra jedni od drugih: jedni na kauču, a drugi na fotelji. Bilo nam je tako seksi gledati jedno drugo kako uživamo u seksu s osobama koje su bile naša opsesija. Nakon što smo svi svršili, uzeli smo kratku pauzu nakon čega smo se ponovno zamijenili i divlje se poseksali sa svojim partnerima.”

By Thought Catalog

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare