web hit counter

Mi volimo starije i iskusne muškarce

Friško , ušao u četrdesete i svijet pred mojim nogama, tako nekako sam se mogao opisati. Počeo sam opet izlaziti i ubrzo sam opet bio okružen ženama. Izgledao sam odlično i bio u izvrsnoj formi, tako da mi to i nije bio neki problem. 

Jedan dan mi je , koja je bila vlasnica jednog kluba, rekla da priprema neku zabavu, ništa tematsko, ali da će biti ludnica pa da navratim. Bio je petak i ja se spremio, te upicanjen stigao u klub. Bilo je tek 22 sata i još se nije popunilo. Odmah sam se javio Snježani, vlasnici, te nakon pića sa njom otišao malo do plesnog podija, gdje je već bila gužvica, čisto da se malo razgibam. Ni sam ne znam kako, ali ubrzo sam bio uvučen u sredinu podija i izvijao se sa još par prekrasnih cura. Znao sam da su neke od njih animatorice ovdje i hostese, ali mi je bilo svejedno, bilo mi je zabavno. 

Nakon nekih dvadesetak minuta sam odlučio otići za stol, malo da predahnem, pošto je večer tek počela. Zavalio sam se u separe, a za menom su došle i koje su plesale na podiju samnom. Upitale su da li je slobodno, pa kad sam rekao da je, zavalile su se kraj mene. 

Brzo smo se upoznali, te sam saznao da je Dolores, a Ivona. Pretpostavljao sam da nemaju više od 23 godine, a kasnije sam saznao da su tek napunile dvadeset i da su , te si kao hostese u klubu podmiruju troškove života, pošto su na stipendijama koje podmiruju sami faks. 

Malo sam se iznenadio za njihove godine, te sam im to i priznao na što su se one grohotom nasmijale, a kad sam im rekao svoje samo su se nasmješile, a Ivona se nagnula prema meni i šapnula:

– Mi volimo i iskusne muškarce.. . -pri tome mi je gricnula i ušnu resicu, pa se moja mrcina počela buditi u gaćama. 

Nakon nekih sat vremena su ponovo otišle na podij plesati, pošto im je to bila obaveza, a ja sam ostao u separeu i pijuckao sam lagano nekakv koktel koji mi je poslala Snježana. Promatrao sam Dolores i Ivonu kako plešu i njihova mlada i jedra tijela su me sve više i više privlačila. Bile su skladno građene i dosta visoke, ali ne manekenski tipovi, već više sporstki. 

Neko vrijeme sam ih promatrao, a onda im se odlučio pridružiti. Kad sam došao na podij samo su mi se široko osmjehnule, te sam narednih sat vremena plesao naizmjence s jednom, pa drugom, a zadnjih desetak minuta smo plesali zajedno. Stiskale su se uz mene i klizile uz mene, a ja sam osjećao sve veću napetost u mojim gaćama, a mislim da su i one to osjećale, barem su mogle to osjetiti kad bi se stisle uz mene. 

Kokteli i ostalo piće su radili svoje, tako da sam u jednom trenu morao na wc. Kad sam obavio otvorila su se vrata i ušla je Dolores. pogledao sam ju začuđeno, a ona se osvrnula okolo i povela me u jednu kabinu, te ju zaključala za menom. Poljubila me i prije nego sam se snašao čućnula je i otkopčala mi zip na hlačama, te zavukla ruku i izvukla moj kurac iz bokserica. Malo ga je prodrkala i pogledavši me u oči otvorila svoja usta i progutala moj kurac. Ugoda koju sam osjetio je bila fenomenalna. Njen jezik je bio fantastičan, a to kako ga je usisavala bilo je nevjerojatno, poput usisavača.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx