web hit counter

Mi volimo starije i iskusne muškarce – II dio

Bilo je prošlo podne kad sam se probudio. Ivona i Dolores su još spavale, a soba je mirisala na , znojna tijela i požudu. Srećom pa sinoć nisam previše popio, tako da me nije glava rasturala. 

Prvi dio priče

Polako sam ustao i otišao na wc, a dok sam pišao primjetio sam po kurcu tragove ruža za i osmijeh mi je prešao preko usana. 

Stvarno su bile fenomenalne. Vratio sam se u sobu i malo uživao u pogledu na njihova divna tijela, te sam osjetio da mi se i kurac budi, ali sam se trgnuo, navukao donji dio trenirke i spustio se do kuhinje, te napravio kavu. 

Vratio sam se sa kavom u sobu, a izgleda da je miris svježe kave djelovao na njih, pa su se počele buditi. Poželio sam im dobro jutro ili bolje rečeno, dobar dan, a one su mi se široko osmjehnule. Upitao sam ih da li su gladne, a na njihovu potvrdnu konstataciju da bi pojele i vola samo sam se spustio do kuhinje i napravio nam jelo. Nakon dvadesetak minuta su se spustile u kuhinju potpuno gole, omotane samo ručnicima i brzo se smjestile za stol. 

Tijekom doručka/ručka smo razgovarali o njihovom fakultetu, odakle su, meni, mom propalom braku, mom poslu i slićno. Tako sam saznao da je Dolores iz Pule, a Ivona iz Buzeta. Poznavao sam oba grada, pa sam uskoro i pobliže saznao gdje žive. Nakon doručka, tj ručka, su predložile da se vratimo u krevet. Rekao sam da pospreme kuhinju dok ja presvučem krevet. Taman sam završio sa krevetom i otišao u kupaonicu na brzinsko tuširanje kad su stigle njih dvije. Ostavile su ručnike na podu i izvalile se na krevet, te se počele ljubiti i maziti, a kad sam izašao iz kupaonice već su bile u pozi 69 i ja sam malo zastao, te uživao u njihovom međusobnom lizanju. 

Kurac mi je već dobro stršao kad sam odlučio pridružiti im se. Čim sam sjeo na krevet odmah su se razdvojile i prišle mi, te mi se obje bacile u zagrljaj. Nismo se dugo ljubili, jer su se ubrzo bacile na moj kurac i počele ga zdušno lizati i ljubiti, te mijesiti moja jaja. Ja sam se oslonio na ruke i uživao u pogledu na njihove jezike i usne po mom kurcu. S obzirom da sam se noćas dobro ispraznio znao sam da ću moći dugo izdržati prije nego svršim. Lizale su mi ga dobrih desetak minuta, a onda se Doli odmakla dok je Ivona nabila svoja usta na moj kurac, pa sam ju sad prektički jebao u usta. Uto je prišla Doli sa lubrikantom, a prsti su joj bili sjajni od lubrikanta. Odmakla je Ivonu i iscijedila mi lubrikanta po kurcu, te ga razmazala, a onda se popela na krevet i opkoračila me. Spustila se do mog kurca, pa namjestila otvor svog šupčića na vrh mog kurca i dok je Ivona pridržavala moj kurac, počela se spuštati na njega. Uskoro je uspjela ugurati glavić, a ubrzo je ušao do pola. Njeno lice je odavalo miks boli i zadovoljstva, ali je bila neobično tiha. 

To se promjenilo ubrzo, čim se počela nabijati na njega iz nje su počeli stizati glasni uzdasi i stenjanje. ivona joj je prišla i počela trljati picu, a posebno klit. Nije trebalo dugo i Doli je svršila, a iz njene pice je poletio mlaz sokova i zalio Ivoninu ruku i moj trbuh. tresla se na mom kurcu, ali nije posustajala, te se i dalje nabijala na njega. Bila je i to je dodatno utjecalo na moj kurac, a njeno je samo potaklo moje. Nakon par minuta njenog nabijanja na moj kurac i ja sam se zgrčio, te eksplodirao u njenu guzu. Kako sam se trzao, tako sam joj ga jače zabio na što je ona ciknula, a onda ponovo svršila još jednom zalivši moj trbuh svojim sokovima. 

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Dalmos
Dalmos
Guest
28. ožujka 2023. 16:35

U Pulu bi dosao zbog tako dobrih prinateljica

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
1
0
Ostavi svoj komentarx