Kakva sam ja to majka

U tišini sam gledala kako moja obitelj doručkuje. Sigurno su se svima po glavi vrtile drugačije misli; muž je to jutro na tjedan dana išao na poslovni put, sin i mala vjerojatno su mislili o školi, a ja… Ja nisam mogla prestat razmišljati o nečemu što me Zoran sinoć pitao – Bi li mu mogla pozirati s motorom? Ma kako je to samo zamislio?! Trebao mu je komad u kadru s motorom. Bio je tinejdžer, kao i svi klinci palio se na motore, vozio je kros. Prošle godine uspio je nacimati mene i muža da mu kupimo Hondu i od onda svo je slobodno vrijeme trošio na taj hobi. Pristala sam na poziranje iako sam duboko u sebi osjećala kako to nije u redu. Svaki put kada bi zamislila sebe u mikro bikiniju trnci su mi prolazili kičmom, preplavljivalo me uzbuđenje kakvo već odavno nisam osjetila.

Muž i ja nismo bili seksualno aktivni, u kurac, nismo se jebali. Možda jednom mjesečno, a i to bi bilo tako zbrzano i jadno da uopće nisam stigla ni razmišljati o orgazmu a kamoli svršiti. Kada nikog nije bilo doma samozadovoljavala bi se, što se nikako ne da mjeriti sa onim predivnim osjećajem kurca među nogama.

Dovršila sam sve što sam za taj dan trebala i samo sam se besposleno vrtila po kući čekajući večer. Pomislila sam da bi se možda trebala obrijati dolje, za svaki slučaj, ako će mali htjet napraviti gro plan mene i motora, da se ne sramotim sa neurednom pizdom koja se vidi iz gaća…

Otišla sam u kupaonu, skinula gaćice i sjela na rub kade naslonivši noge na zid. Pička mi je bila natečena, puna krvi i jako vruća, bio je dovoljan samo jedan dodir da se rastvori i kao puknuta breskva počne kapati sokom. Počela sam je brijati centimetar po centimetar a hladna pjena, voda i potezi britvice još su je više razrađivali. Bilo je tako uzbudljivo da nisam mogla prestati i skroz sam je obrijala. Sada sam dolje bila ćelava.

Prešla sam rukom po glatkom, mekanom mesu i još više raširila noge. U tom položaju odjednom mi je počeo titrati šupak. Oduvijek sam ga voljela trljati…a oko njega je isto bilo par dlačica koje sam odlučila obrijati. Uzela sam ručno ogledalo, nagnula se i potražila smeđe oko. Srce mi je zadrhtalo a pičkica vidljivo pulsirala. Noge su mi bile jako raširene, a ona skoz crvena i bolno spremna na metak već je izgledala kao da se ševi, kao da ga guta, propinjala se sva mokra između dva okrugla guza. Nikad u životu nisam se ovako gledala i sada nisam mogla maknuti pogled sa svog tijela spremnaog za seks. Kombinacija ovlaženih, tamnih usmina i tog paka bila je hipnotizirajuća. Polagano sam primila brijaći i počela skidati dlakice s guze. Osjećala sam se tako nevjerojatno perverzno dok mi je hladan metal prelazio među guzovima. Disala sam sve dublje, a primijetila sam da mi se iz pizde počelo slijevati nekoliko tankih potočića napaljenosti. Bože sveti, u samo jedno popodne otkrila sam nešto potpuno novo o sebi.

Onda sam promjenila položaj. Prešla sam prstima po obrijanoj guzi, malo protrljala rupicu istovremeno se štipkajući za bradavice. Tako je bilo puno ugodnije nego kada bi si samo gurala prst u pičku. Noge kao da su mi se same još više širile. Bila sam toliko otvorena da sam se instinktivno dovela do orgazma samo trljanjem šupka! Bio je to fantastičlan moment vrhunskog autoerotizma u najdivnijoj formi. Tijelo je bez suradnje s mozgom radilo što mu je trebalo. Guzovi su se širili i samo bi sa sekundom dvije zakašnjenja shvatila kako mi je prst zabijen duboko u guzi, da se sama jebem u analku, i da me drma još jedan žestoki O.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare