Kćerkica od moje bivše nakon 12god 5.dio

Nakon sto se odigralo to sto se odigralo sa Lucom i njenom mamicom Enom mojom bivšom jedno vrijeme sam bas bio u totalnom šoku , gdje su ljudske granice u tom sexu, ni kod nas muškaraca ni kod njih žena čini mi se da ne postoje .

Kćerkica od moje bivše nakon 12 godina – 4. dio

Nakon nekog vremena čuo sam se sa Enom i došla je do mene do stana “na kavicu “.
Odmah sa vrata, halo Marko kako si, zagrlila me poljubila me, bila je namontirana kao i uvijek, radila je neki fini uredski posao tako da je uvijek furala eleganciju na sebi, skupe parfeme i sl.
Bila je u prekrasnoj polu kraćoj crnoj haljini, štiklama i fine glatke štrample . Uh kad sam ju vidio. Mislim da je upravo sa posla išla .
Sjeli smo, napravio sam nam kavu raspričali se i tako.

Marko moram ti reci da nisam nikako mirna od onog našeg prošlog puta… ne znam uopće sto bih mislila, nekako imam osjećaj kao da sam prodala svoju kćer, kako sam to mogla napraviti… da spavaš i sa mnom i sa mojom kćerkom zajedno … ona je još mlada a to sam dopustila da se dogodi….
Moralizirala je jako dugo, pustio sam ju da ispriča sto ima….
Gle Ena, ja tebe potpuno shvacam, kćer ti je jbg ALI .
Ništa ti nisi napravila , nikoga ti nisi nagovorila.
Ja sam tvoju kćerkicu izjebao već par puta, Luca je jednostavno željna kurca i iskustva, voli kurac i voli da se jebe sa mnom, nemoj me krivo shvatiti ali tko joj to može zabraniti , da ju ne jebem ja onda bih netko drugi realno .
Da Marko ali sto da ja radim, pa dokle će ovo ovako, ja ne znam kako da se ponašam sa svojom kćerkom u stanu, o čemu da pričam sa njom, totalno je neugodno , nadam se da shvaćaš ?
Shvacam te Ena, bitno je da to nitko sa strane ne zna jer to bi onda bas bila malo bruka a sto se tiče same situacije ne brini, rjesit će se to, mada ne bih volio tako uskoro da stane , jebeno ste mi sexy i jedna i druga .
Lud si bas, jebe se tebi, spavaš sa objema a briga te kako je nama .
Pa Ena tko te tjera , imaš svog dečka i izvoli karaj se sa njim a kćerkicu ostavi meni da se igram sa njom.
Marko, malo je glupo ali Jbt pali me kad tako pričaš o njoj.
Eh Ena to se zove incest, jednostavno paljenje na sex sa svojim bližima , nisi ti to izmislila to postoji vjekovima i ne brini za to.
A kada si prvi put spavao sa njom ?
Počeo sam joj pričati a ona se počela vrpoljiti i malo spuštati ruku bliže pici.
Ena slobodno se raskomoti i masturbiraj jer znam da će te paliti sto ti pričam .
Nasmijala se samo .

Pa počela mi je pisati poruke neke glupe bla bla i onda se jedan dan pojavila na vratima… počela mi govoriti kako misli da me voljela još dok sam sa tobom bio, kako nas je slušala dok smo se jebali i bila ljubomorna na tebe…
Imala je želju da ju razdjevičim i da joj sve radim ono sto sam tebi, nekako sam bio osjetio neko kao rivalstvo izmedju tebe i nje, htjela je da postane kao ti ali preko noći .

Sto da ti kažem Ena, tko bih joj odolio , onakvoj slatkoj i zgodnoj mrsavici vjerojatno svatko samo čeka da joj ga stavi a meni je došla kao na pladnju .
Počeo sam da ju ljubim, mazim, da ju pripremim za ono sto dolazi, skinuo sam ju, ima prekrasnu usku picu uvijek obrijanu, prstenjacio sam ju, lizao joj anus, htio sam da joj taj prvi put bude poseban.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
7 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Dacha
Dacha
Guest
2. kolovoza 2020. 23:58

Da li ce biti nastavak

Dacha
Dacha
Guest
Reply to  okic82
27. veljače 2022. 18:05

Kada

Gari
Gari
Guest
Reply to  okic82
28. veljače 2022. 15:24

Draga Okice volio bi da nastavis sa ovim predivnim pisanjem ,masta i fantazija su naj jace stvari …
Predivno pisanje podrzavam te i ljubim …

Bader
Bader
Guest
Reply to  Dacha
20. kolovoza 2020. 00:14

Dacha kako da prokurvam suprugu, voleo bih da je neko dobro istuca.

Bader
Bader
Guest
Reply to  okic82
25. kolovoza 2020. 13:03

Da li da počnem da zajedno s njo gledam filmove s tom tematikom? Ili da je ponukavam da nadje nekog na poslu obzirom da često sa izvesnim ushićenjem spominje novog šefa na poslu koji je skoro došao iz Londona sa skolovanja? Kažu da treba samo probuditi kurvu u njoj, ali kako, to i jeste problem.

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
7
0
Ostavi svoj komentarx