Kćerkica od moje bivše nakon 12god 5.dio

Nakon sto se odigralo to sto se odigralo sa Lucom i njenom mamicom Enom mojom bivšom jedno vrijeme sam bas bio u totalnom šoku , gdje su ljudske granice u tom sexu, ni kod nas muškaraca ni kod njih žena čini mi se da ne postoje .

Kćerkica od moje bivše nakon 12 godina – 4. dio

Nakon nekog vremena čuo sam se sa Enom i došla je do mene do stana “na kavicu “.
Odmah sa vrata, halo Marko kako si, zagrlila me poljubila me, bila je namontirana kao i uvijek, radila je neki fini uredski posao tako da je uvijek furala eleganciju na sebi, skupe parfeme i sl.
Bila je u prekrasnoj polu kraćoj crnoj haljini, štiklama i fine glatke štrample . Uh kad sam ju vidio. Mislim da je upravo sa posla išla .
Sjeli smo, napravio sam nam kavu raspričali se i tako.

Marko moram ti reci da nisam nikako mirna od onog našeg prošlog puta… ne znam uopće sto bih mislila, nekako imam osjećaj kao da sam prodala svoju kćer, kako sam to mogla napraviti… da spavaš i sa mnom i sa mojom kćerkom zajedno … ona je još mlada a to sam dopustila da se dogodi….
Moralizirala je jako dugo, pustio sam ju da ispriča sto ima….
Gle Ena, ja tebe potpuno shvacam, kćer ti je jbg ALI .
Ništa ti nisi napravila , nikoga ti nisi nagovorila.
Ja sam tvoju kćerkicu izjebao već par puta, Luca je jednostavno željna kurca i iskustva, voli kurac i voli da se jebe sa mnom, nemoj me krivo shvatiti ali tko joj to može zabraniti , da ju ne jebem ja onda bih netko drugi realno .
Da Marko ali sto da ja radim, pa dokle će ovo ovako, ja ne znam kako da se ponašam sa svojom kćerkom u stanu, o čemu da pričam sa njom, totalno je neugodno , nadam se da shvaćaš ?
Shvacam te Ena, bitno je da to nitko sa strane ne zna jer to bi onda bas bila malo bruka a sto se tiče same situacije ne brini, rjesit će se to, mada ne bih volio tako uskoro da stane , jebeno ste mi sexy i jedna i druga .
Lud si bas, jebe se tebi, spavaš sa objema a briga te kako je nama .
Pa Ena tko te tjera , imaš svog dečka i izvoli karaj se sa njim a kćerkicu ostavi meni da se igram sa njom.
Marko, malo je glupo ali Jbt pali me kad tako pričaš o njoj.
Eh Ena to se zove incest, jednostavno paljenje na sex sa svojim bližima , nisi ti to izmislila to postoji vjekovima i ne brini za to.
A kada si prvi put spavao sa njom ?
Počeo sam joj pričati a ona se počela vrpoljiti i malo spuštati ruku bliže pici.
Ena slobodno se raskomoti i masturbiraj jer znam da će te paliti sto ti pričam .
Nasmijala se samo .

Pa počela mi je pisati poruke neke glupe bla bla i onda se jedan dan pojavila na vratima… počela mi govoriti kako misli da me voljela još dok sam sa tobom bio, kako nas je slušala dok smo se jebali i bila ljubomorna na tebe…
Imala je želju da ju razdjevičim i da joj sve radim ono sto sam tebi, nekako sam bio osjetio neko kao rivalstvo izmedju tebe i nje, htjela je da postane kao ti ali preko noći .

Sto da ti kažem Ena, tko bih joj odolio , onakvoj slatkoj i zgodnoj mrsavici vjerojatno svatko samo čeka da joj ga stavi a meni je došla kao na pladnju .
Počeo sam da ju ljubim, mazim, da ju pripremim za ono sto dolazi, skinuo sam ju, ima prekrasnu usku picu uvijek obrijanu, prstenjacio sam ju, lizao joj anus, htio sam da joj taj prvi put bude poseban.

Kako sam ja to pričao, Ena je lagano raširila nogice na kauču, svukla svoje stramplice na pola, gaćice maknula u stranu i počela da trlja svoju glatku picu.
Nadam se da ti ne smeta Marko…?
Samo se opusti Ena.

Luca se bila napalila, spustio sam svoje hlače i dao joj da mi ga puši, da se ući trebat će joj u životu . Šta da ti kažem Ena, imala je urodjen taj talent, vjerojatno nasljedje od tebe, lijepo i slatko ga je pušila , nije dozvoljavala da bude suh, klizio je kroz njeno grlo, nabijao sam ju malo žešće, ona je samo stenjala i govorila to Marko tooo. Onda sam ju bas tu

Ena gdje sjediš… okrenuo prema zidu i rekao joj da mi isprci guzu koliko god može da joj stavim svog macana, bila je sva vlažna , curilo joj je niz noge kako je malena bila napaljena, stavio sam joj ga polako, nije mogao bas odmah da udje… trudila se da izdrži bolove dok ne probijem njen himen… ušao je i počeo sam da ju štemam sve jače i jače .

Govorio sam joj da se fino jebe kao i njena mamica, da će biti rasna jebacica kao i ti.
Godilo joj je kad ju uspoređujem sa tobom Ena.
Ahhh Marko samo nastavi da pričaš kako si mi jebao moju kćerkicu , mislim da ću brzo da svrsim…. samo nastsvi sa pričaš .
Jebao sam Lucu jako, uhvatio ju za kose, tukao po njenim mršavim, bijelim i glatkim mladim guzovima… to Luce primi svaki cm mog kurca, još malo pa ću ti ga u tvoj mali anus da stavim …. može Marko, znam da će da boli ali izdržat ću hoću da me Jebes sve kao i moju mamicu kako si jebao davno dok sam bila mala…
Ena moram ti priznati da me Luca bas bila pozitivno iznenadila, rekla je da je svaki nas sex slušala a pravila se da spava kad je bila mala…

Dok sam ju jebao, njen anus sam lagano vlazio sa prstom i imao namjeru da joj svalim kurac u njen anus …. lagano sam ju pripremio i rekao joj onako naguzenoj da dodatno raširi noge koliko može jer želim da udjem u njen šupčić.

Stranice: 1 -- 2

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
5 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Dacha
Dacha
2. kolovoza 2020. 23:58

Da li ce biti nastavak

Bader
Bader
Reply to  Dacha
20. kolovoza 2020. 00:14

Dacha kako da prokurvam suprugu, voleo bih da je neko dobro istuca.

Bader
Bader
Reply to  okic82
25. kolovoza 2020. 13:03

Da li da počnem da zajedno s njo gledam filmove s tom tematikom? Ili da je ponukavam da nadje nekog na poslu obzirom da često sa izvesnim ushićenjem spominje novog šefa na poslu koji je skoro došao iz Londona sa skolovanja? Kažu da treba samo probuditi kurvu u njoj, ali kako, to i jeste problem.