Sestra me uvela u svijet seksa *INCEST*

Slavili smo te subote 20-TI rodjendan moje sestre Dijane. Napravili smo dobru atmosferu za žurku, bilo je prilično veselo i aktivno. Došlo je dosta njenih drugarica i drugara, sve ukupno oko nas trideset. Tu kraj mene sedeli su neki momci koje nisam poznavao i koji su otprilike vodili ovakav razgovor.

-Hoće Leka da proba da kresne Dijanu večeras, Goran mu je pričao kako ga puši i da se strava kara a on se naložio ko majmun.

-Pa Leka mi je nešto pričao kako misli da se Dijana loži na njega i da ima šanse.

-Ma kod nje svako ima šanse samo malo da se potrudi.

-Ne seri i ja bi je kreso strava je pička nisam znao da je fufa

-Pa nije baš fufa Marko ali voli kitu

-A gde je Leka?

-Pa verovatno negde s\’njom vidiš da ih nema

-Pa onaj Goran je glup ko kurac kad se zabavlja sa fuksom

-Ma jebe se njemu za nju, zna on da je ona droljica

U opštoj gužvi čuvši taj razgovor izašao sam u dvorište ispred kuće , da udahnem vazduh, i malo dodjem sebi od šoka koji me je zadesio.Pričali su o mojoj sestri. Koračao sam kroz dvorište tamo amo i jednom trenutku sam primetio da u ćaletovoj i kevinoj sobi kroz poluspuštenu roletnu sija svetlo. Neko je verovatno ušao od ovih Dijaninih predpostavio sam , te sam prišao do prozoza i provirio unutra znatiželjan ko je tamo. Pod slabim svetlom stone lampe u polu tami sobe, kroz prorez roletne video sam unutra nikoga drugog nego svoju sestru Dijanu kako se ljubi sa jednim tipom, dok joj ovaj zavlači ruke pod crnu mini suknju zadižući je nagore i hvatajući je za guzu preko crnih čarapa. Taj lik je izgleda bio taj Leka,drug njenog dečka Gorana, koji nije bio na rodjendanu jer je odputovao iz grada. Strasno su se ljubili, Dijana mu je prolazila prstima kroz kosu a on joj je šarao rukama po čitavom telu. Posmatrao sam prizor uzbudjeno. Zatim je taj njihov drug pusti na trenutak i poče da raskopčava kaiš i pantalone te ostade samo u gaćama. Zatim opet poče da ljubi Dijanu hvatajući je za guzu pod suknjicom, hvatajući je za sise zavlačeći joj ruke ispod crne majce. Onda u jednom trenutku moja Dijana poče da opipava njegov kurac preko gaća ne prestajući da se ljubi sa njim a zatim se okrenu ledjima ka njemu nameštajući mu svoju guzu na njegov kurac u gaćama te poče da meša guzom vrteći levo desno dok joj je on mesio sise i ljubio je po vratu i ramenima.

– Dixi spusti se malo dole a?

Tada se Dijana opet okrenu ka njemu zalepi mu poljubac u usta a onda krenu lagano da se spušta u čučeći položaj sve dok nije klekla ispred njega. On se nasloni na zid a Dijana poče da mu grize kurac preko gaća dok mu je rukom šarala po unutrašnjoj strani butine od kolena do jaja pa je čas ovlaš prelazila šakom preko njegovih jaja a čas ih stezala. Zatim mu pokretom ruke svuče gaće naniže hvatajući ga za kurac šakom i stavljajući njegov glavić u usta.

– Jao Dixi to puši mi ga please

Počela je da mu puši kurac, gutajući ga malo po malo dok se on odupirao rukama o zid i vrteo glavom. Dijana mu je lizala glavić, stavljala ga u svoja usta , pa ga potom opet vadila napolje, pa mu je prelazila jezikom čitavom dužinom kurca od korena do glavića ljubila mu jaja i lizala ih jezikom. Zatim ga Dijana stavi opet u usta i poče da ga guta sve više,dok je sve brže pomicala glavu napred nazad, čini mi se sve dok nije ceo bio u njenim ustima.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
2 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Svetipetar
Svetipetar
Guest
30. ožujka 2021. 14:03

Ekstra napisana prica, kad ce drugi deo?

ikarus22
ikarus22
17. srpnja 2021. 14:07

Divno!

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
2
0
Ostavi svoj komentarx