Ljetna avantura

Maturirao sam sa odličnim, obranio maturalnu radnju u jednom našem luksuznom hotelu, tj njihovoj kuhinji, a onda dobio odmah posao na moru. Mali restoran na magistrali uz jedan kamp. 

Spakirao se i otišao dolje. U kuhinji restorana je bila gužva, a nitko u kuharskoj odjeći. Ja sam se nadobudno pojavio u kuharskoj odjeći, a svi su me malo posprdno pogledali, pa sam poslušao savjet gazde i presvukao se u nešto manje upadljivije. 

Nakon toga sam se upoznao sa ekipom. Marijan jedan od gazdinih sinova je vodio kuhinju, drugi, Žarko, šank i konobarenje. Tu je bio još jedan stari, kojem se ne mogu sjetiti imena, a radio je na vanjskom roštilju, te Senada, starija gospođa od kojih 45 ili 48 godina, te njena kćer, Jelena od 24 godine. Dolazila je i Maja, Marijanova žena u ispomoć, ali je ona većinom bila sa klincima. 

Meni je za oko zapala Jelena. Nije bila neka pretjerana ljepotica, ali je imala ono nešto, a kasnije kad smo se bolje upoznali je njen razgovor uvijek bio dvosmislen sa aludiranjem na sex. Jelena je imala svjetlosmeđu dužu kosu, sise trojku, izraženu guzu i malo jače noge, a bila je za glavu niža od mene. Često smo se u kuhinji znali dodirivati, prvenstveno zato što je kuhinja bila izrazito mala u odnosu na cijeli restoran, ali i zato što je ona uvijek izazivala. 

Jednom smo tako radili, a bio sam već mjesec i pol tamo, kad je ušla za mnom u ostavu. Ja sam tražio neke začine i neku tjesteninu, dok je ona stala između mene i stalaže, te se naguzila i pritisla mi kurac svojom guzom. Bio sam malo zatečen, pošto i nisam bio baš nešto naročito iskusan u svemu ovome. Malo ju je protrljala o moj kurac i ispravila se, pa se okrenula i pogledala me pravo u oči:

– Mmmm.. . vidim da je dosta toga tu -pritom me primila za kurac i stisla ga lagano- Idemo poslije u pauzi na plažu? 

– Da da.. . -zamuckivao sam kimajući glavom kako lutka na koncu. 

Nasmješila se i otišla natrag u kuhinju, a ja sam ostao još trenutak dva dok mi se srce nije smirilo i kurac malo splasnuo.

Ostatak vremena u kuhinji je bio normalan, pa sam jedva dočekao pauzu nakon ručka. Imali smo samo dva sata pauze pošto je trebalo pripremiti večeru. Srećom, pa su plaže bile u kampu i odmah ispod restorana, ali na ovoj ispod restorana se rijetko tko ikada kupao pošto je bilo dosta teško doći do nje. Kad sam se spustio vidio sam da je Jelena već tamo, tj u vodi, i odmah me pozvala u vodu. Ostavio sam stvari kraj njenih i vidio da više nikoga nema, pa se brzo skinuo i ušao. Ubrzo sam doplivao blizu nje i zastao, a ona je krenula ka meni, te me ubrzo obgrlila i upitala:

– Šta si se prepao? -zatim sam osjetio njenu ruku na svojim kupaćima, dok sam se održavao na površini, a onda mi je šapnula- Idemo u plićak.. . 

Otplivao sam za njom, tj iza nje i osjećao kako mi se kurac diže sve više i više. Uskoro sam mogao stajati i bio sam u vodi do ramena, a ona mi je doklizila kroz vodu i zagrlila me, te utisnula poljubac, a nogama me obgrlila i nabila se uz moj dignuti kurac. 

– Mmmm.. . vidim da je spreman -spustila je jednu ruku, odvezala mi gaćice i izvukla mi kurac, te ga počela drkati. 

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx