Sve više sam uživala u varanju muža sa bivšim dečkom Damirom. a što je najbolje muža je užasno jako palilo da me drugi ima samo to nije znao da ja i radim.. i dalje je navaljivao da nađemo trečega za seks ali mu nisam htjela popustiti..

Kada je jedan vikend najavio da će doći njegovi prijatelji na večeru i kartanje htio je da se obučem izazovno pred njima jer ga pali da druge tako izazivam. pristala sam ali sam rekla da neću dugo biti s njima i da idem kod kume dok oni kartaju..obukla sam se stvarno izazovno ali sam se i dogovorila sa Damirom da me pokupi blizu kuće a kuma je naravno bila moj paravan koji me štitio.. muževi prijatelji su došli oko 8 navečer,dala sam im jesti i piti .. osjetila sam kako me gledaju svaki puta kada sam dolazila do njih za stol.. mužu se očito to svidjelo da me drugi gutaju očima.. oko 9 sam se pozdravila s njima i otišla kod “kume”..

Damir me pokupio nedaleko od kuće i odmah u autu sam ga strasno poljubila,toliko sam ga željela . odveo me u stan kod svoga prijatelja i odmah sa vrata počeo skidati..do sobe sam već bila gola kao i on.. položio me na leđa i ljubio svuda. kako je to samo dobro radio..

Jezikom mi je obrađivao klitoris dok mi je prstima punio picu.. bila sam toliko vlažna i željna njega,samo njega.. legao je na mene i zabio svoj tvrdi i debeli kurac u mene.. odmah sam počela svršavati kao luda,toliko sam ga bila željna,neopisivo.. ljubili smo se dok me nabijao žestoko sa svojim tvrdim komadom.. okrenuli smo se i ja sam sjela na njega i miješala na njemu.. samo na njemu mogu tako miješati.. na muževom kurcu ništa ne osjetim a na Damirovom sam toliko ispunjena..

Ljubila sam ga i miješala jako,izludili smo jedno drugo do krajnih granica,znala sam gdje to vodi i pustila moga voljenog ljubavnika da me opet puni sjemenom,da se grči onako kako samo on zna. osjetila sam kako mu se kurac propinje i ispunjava me vrelom spermom.. kako je to bilo dobro samo… ljubila sam ga i dalje tako spojena sa njim jos par minuta..

Zatim sam legla uz njega,u njegov zagrljaj,ispunjena i sretna.. pitala sam se u tome trenutku zašto nisam samo njegova… jer samo sam njega htjela… poslala sam muzu poruku da vidim jel još kartaju sto je i potvrdio i to mi je odgovaralo..

Vratila sam se Damiru u zagrljaj i ljubila ga a kurac mu se ponovno budio.. uzela sam ga u usta i pušila,lizala,uzivala sam u tome kao i on.. to ga je uzbudilo jako i osjetila sam da bi mogao tako svršiti.. samo sam ga još jače sisala i pustila da se grči u mojim ustima. voljela sam njegovu spermu i gutala sam je sa užitkom…. kakva sam kurva samo postala,,to sam tada pomislila,dajem drugome sve ono što mužu ne želim i uzivala sam u tome..

Došla sam kući a društvo je još kartalo.. i opet su buljili u mene onako skrivečki već vidno pijani i napaljeni mojim dolaskom.. namjerno sam se sagnula i pokazala svoju guzu i onda otišla u sobu.. muž je došao do mene vidno napaljen na sve to želeći me ljubiti no nisam mu dala rekavši da nije normalan jer imamo goste u kući a on bi da me jebe ..

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj