Ludi subotnji izlazak koji je završio sa fantastičnim seksom u troje

Ludi subotnji izlazak koji je završio sa fantastičnim seksom u troje,

Nedavno sam upoznao preko jedne društvene mreže jednu malu iz mog grada. Bila je nekoliko godina mlađa od mene i upravo je diplomirala na pravu. Nekako smo si kliknuli preko dopisivanja, pa smo razmjenili i brojeve mobitela, i stalno se dogovarali za neku kavu, ali nikako da se nađemo. Ili sam ja bio zauzet ili je bila ona pošto je sad radila kod starog u odvjetničkom uredu. 

Konačno mi jedan petak dođe poruka od nje na mob da li sam za subotnji izlazak. Naravno da sam pristao. Ionako sam sad bio između nekih loših veza, tj jedna je završila, a druge ni u naznacima. Tako da sam bio otvoren za sve opcije, a subotnji izlazak je definitivno spadao u njih. 

I tako došla subota navečer i ja se nacrtao u kafiću/noćnom klubu na samoj rivi u 21 sat. Zauzeo dobar stol, tj separe blizu šanka tako da nas personal vidi kad naručujemo. Čekao sam da se Lea pojavi i pitao se kako izgleda uživo, jer je na slikama bila mrak od žene. Duga smeđa valovita kosa, sise velika trojka i poveća guza. Na slikama je uvijek bila u nekim ultra minicama ili uskim kožnim hlačama, a vidio sam i par slika u bikiniju, pa mi se kurac odmah dizao na nju. Uto sam se trgnuo iz razmišljanja jer sam ju primjetio kako se približava mom stolu. Visoke pete čizama do iznad koljena, mikro minica crne boje kao i čizme, te bijela bluza ispod koje se nazirao crni grudnjak. Bila je izuzetno sexy i osjetio sam kako mi se kurac lagano budi.

U njenoj pratnji je bila još jedna brineta sa par svjetlih pramenova i malo višlja od nje, pa sam ju prepoznao sa slika i mislim da se zvala Tea ili tako nešto, znam da mi je bila simpatična kombinacija njihovih imena zajedno. 

I Tea je bila komad za poželjeti, jedino je imala nešto manje sise od Lee, ali veću guzu zato i zelene oči, dok je Lea imala smeđe.

Namješila mi se široko, pa smo se izgrlili i izljubili u obraze kao da smo frendovi od prije rođenja koji se nisu vidjeli godinama, to je jednostavno bila ta kamija između nas. Upoznala me sa Teom:

– Tea ovo je Igor, Igor ovo je moja najbolja frendica Tea.. 

– Drago mi je -rekla je Tea i uputila mi široki osmjeh. 

– Meni je još draže -rekao sam i ja široko se nasmješivši Tei. 

Sjeli smo i počeli razgovor kao da se znamo odavno. Nakon tri ili četri ture cuge sam osjetio Leinu ruku na mojoj nozi kako prvo samo miruje, a onda klizi od koljena uz nogu do prepona i natrag. Kurac mi je bio sve napetiji, ali ničim to nisam odavao.

Vidio sam da se njih dvije pogledavaju, pa sam mislio da će Lea dati znak Tei da se udalji, ali na moje veliko iznenađenje, Tea se približila sa druge strane i sad sam na drugoj nozi osjetio njenu ruku. Nisam znao šta bih napravio, a uto se kraj našeg stola zaustavio konobar koji nam je donio novu turu pića. Kad sam ga pogledao dok sam plaćao vidio sam da mi je namignuo i nasmješio se, pa sam se i ja blesavo nacerio. 

Nakon toga sam se naslonio na naslon separea, a njih dvije se još bliže stisle uz mene, a njihove ruke su sad bile bezobraznije i otvoreno su me mazile po kurcu preko hlača. Uto se Lea nagnula prema meni i na uho mi rekla:

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj