Spasio sam sinu brak, jebao sam mu mladu ženu

Spasio sam sinu brak, jebao sam mu mladu ženu


Žena je razmazila Miloša, moga sina. Ni približno nije poklanjala pažnju Sofiji, kćerki koja ima 22 godine i reda devetke i desetke u indeksu. Milošu je 27 godina, ne voli raditi, voli kocku, kladionice, telefone i kafiće. Oženio se prelijepom Martinom, djevojkom iz siromašne, ali poštene porodice. Nisu radili ni jedno, Miloš je tek po nekad konobarisao, ali daleko od toga da su bili od koristi od njegovog posla.
Ja radim u jednom njemačkom gradu, tu imam i stančić i svakog mjeseca im u Bosnu šaljem po hiljadu eura da sastave kraj sa krajem. Sebe krivim za to.


Doduše moja supruga Sonja je službenica u jednoj banci, ali plata joj nije dovoljna ni za nju ni za kćerku na studiju.


Imam 54 godine, poljoprivredni sam inžinjer i vodim poslove na jednoj obližnjoj farmi.


-Halo tata, ja i Martina bismo došli malo kod tebe, da probamo naći kakav posao, rekao mi je Miloš, koga smo od milja jednostavno zvali Mile.


Potvrdila mi je to i Sonja i bilo mi je drago. Sonji sam obećao da ćemo u avgustu otići na crnogorsko primorje i da rezerviše za tada godišnji odmor. Oduševljeno je pristala, dodavši da bi i Sofija trebala otići sa nama da se odmori. Samo uči, ne izlazi, nema ni neko društvo , a ni momka. Značilo je to da povećam malo novac za odmor, jer je trebalo da iznajmim za nas dvoje apartman, a pristojnu sobu i za Sofiju. Novac mi nije bio problem.


Bio je april kada su došli Mile i Martina. On mangup, istetoviran,moderno obučen, sve su žene gledale za njim. A ona kao srednjoškolka, malena, ljupka, lijepa, kulturna i jebeno zgodna.
Moj stančić je imao 40 kvadrata. Jedna soba, kuhinja sa nišom, hodnik, toalet i balkon. Na trećem spratu zgrade, pogled nevjerovatan prema njemačkim selima na obližnjim brežuljcima. Milu i Martinu sam smjestio u tu sobu, koja mi je bila i boravak, a u nastavak kuhinje sam sebi ubacio mali ležaj, kompjuter i mali stolić.


Na farmi na kojoj sam radio uvijek sam imao žena za seks, za dobru jebačinu bez obaveza. Koja se dobro jebala i pazila na mene davao bih joj bolji posao i status. Mogao sam to, jer mene se sve pitalo. Gazde, stariji njemački par, imali su povjerenje u mene.Mada sam uvijek kad sam mogao ispod oka gledao i sisatu Silvu, vlasnicu farme, ona se uvijek smijala i isticala svoje obline. Nadala se uvijek da ću je jebati, rekla mi je nekim čudnim naglaskom kojim je govorila da je Klaus ne jebe godinama. Ali nisam jednostavno imao vremena i prilike.


Žena koju sam jebavao na farmi je jedna mlađa Srbijanka, sa istoka Srbije, ženka koja je umjetnica na kurcu. Problem je bio njen muž, koji je vozio traktor i kombajne na farmi.


Prvi dan po Milinom i Martininom dolasku smo upriličili za odmor i upoznavanje grada. Sjedili smo do kasno u noć i razmatrali mogućnosti gdje bi mogli raditi. Vidjelo se to odmah da Mile nije želio da radi zajedno sa suprugom Martinom. Odmah se raspitivao za poslove dostavljača u jednom servisu, a to mu nije bio problem jer je odlično govorio engleski, a nešto slabije njemački. Imao je i C kategoriju za vožnju, završenu srednju mašinsku i jednu godinu fakulteta. Da je bio vrijedniji mogao je lako uspjeti uživotu.
Prošlo je nekoliko dana i sa jednim prijateljem, kome sam zaposlio brata sam dogovorio da Mile dođe u firmu u kojoj je on radio.Trebali su upravo jednog vozača po lokalu i distribuciju robe. Njemačka gospoda voljela je da joj se sve donese na noge. Mile je bio oduševljen. Počeo je raditi i bio je vidno raspoložen.
Snaha Martina je poljoprivredni tehničar i rekla mi je da bi joj odgovarao posao na gazdinstvu gdje ja radim. Malo sam se opirao, jer sam znao da bi mi remetila plan sa drugim ženama, ali sam pristao i ubrzo dogovorio posao. Dobila je posao u farmi muznih krava, koja je imala pedeset i osam grla. Sve je bilo automatizovano, ali posla je bilo. Higijena, briga o mlijeku, evidencija, briga o podmlatku, matične knjige farme, distribucija mlijeka, uzorci, sve su to bili njeni poslovi.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj