MILFICA UJNA: Već dugo me nitko nije žestoko pojebao, tako žestoko da vrištim od užitka

EROTSKE MILF PRIČE

Već dugo me nitko nije žestoko pojebao, tako žestoko da vrištim od užitka

Dobio sam poziv od ujne da dođem na more kod nje. Ne dugo,nakon toga spakovao sam stvari i zaputio se ka njoj. Po dolasku fino sam se smjestio.

Moja ujna, udovica mamina brata, ima luksuznu vilu na obali. Kada me pozvala da ondje ljetujem, nisam mogao odbiti. Bila je to za mene savršena prilika da se izležavam u hladu, pijuckam hladan sok, gledam masu koja se očajnički bori za centimetar mjesta na prepunim plažama.

Legao sam tako, jutros, u udobnu ležaljku na golemoj terasi, pripremio si ledenog pića, i prepustio se polusnu. Nakon nekog vremena, pridružila mi se i ujna – sjela je u ležaljku pokraj moje i nasmiješila mi se:

– Uživaš?- Vrlo – klimnuo sam glavom. Ujna je bila relativno mlada žena, ranih tridesetih godina, preplanule puti i vrlo, vrlo jebozovnog odijevanja.

Promatrao sam je ispod oka – obukla je samo crne tange i preusku bijelu majicu, pod kojom su se ocrtavale velike bradavice.

Promatrao sam njene duge noge i obrise pozamašnih, čvrstih grudi pod uskom tankom majicom. Promatrao sam kako se presijava njena tamna koža, vlažna od neke kreme, promatrao sam njene prepone, njene rumene usne i lijepo lice..

Promatrao sam i zaboravio na samokontrolu. Kurac mi je nabrekao i poprimio više negoo zamjetne dimenzije – svakako dovoljno zamjetne da bi se njen pogled prikovao za nabreklinu na mojim kupaćim gaćicama…

– Imaš velik kurac – rekla je mirno, kao da govori o najbanalnijoj stvari na svijetu.

Ostao sam začuđen.-

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx