Prvi sam jebao Jelenu, ćerku moje rođene sestre – Drugi dio

Prvi sam jebao Jelenu, ćerku moje rođene sestre – Drugi dio

Mislio sam da sanjam, da se ovo meni ne događa. Mlada, neljubljena, nedirana i nejebana djevojka mi se prepustila. Meni, pedesetogodišnjaku. Meni, njenom rođenom ujaku.


Jelena je ležala na mom velikom bračnom krevetu potpuno gola. Crvena u licu, zastiđena i uzbuđena istovremeno.

Prvi dio priče


Imala je lijepo lice, ali ništa posebno.


Jelena je bila djevojka koja nije privlačila muškarce, nisu se za njom uopšte okretali. Bila je zapostavljena od svih i od momaka i od drugarica.


Grudi, kao u dječaka, sise se tek malo naziru jedino bradavice čine razliku u odnosu na muške sise.
Ravan stomačić, skoro ravni i kukovi i malo lijepo međunožje. Izdepilirala je pičkicu. Usmine su joj lijepe, crvene poput cvjetića.


Milovao sam je po cijelom tijelu, dodirivao i vrat i kosu i lice i grudi. Pa onda stomak, ,mali stomak, noge i na kraju nevinu pičkicu. A onda sam krenuo da je ljubim i ližem po cijelom tijelu, od kose do pete. Svaki milimetar tijela sam joj, ne žureći nigdje ,ispitao jezikom.
Nisam joj sugerisao šta da radi, baš me zanimalo kuda će sa rukama, šta će sa usnama, hoće li izustiti koju riječ.


Bila je pasivna i tome je zabrinulo. Kada sam joj sisao bradavice tek malo sam osjetio da ubrzano diše, i ništa više. Kleknuo sam naspram njenih ramena i nagnuo se nad mladu pičkicu. Mazio, lizao ljubio.

A onda je Jeca rukom otpozadi pomilovala ujakova jaja. Bio je to dodir za pamćenje, nesvakidašnji, struja je kroz mene potekla.I dalje sam ćutao i lizao joj pičku.Primijetio sam da se malo izdiže kukovima, a onda Jeca prebaci ruku i uhvati me za kurac.

Tvrd, velik, pulsirajući kurac koji želi da od nevine djevojke napravi ženu, da je razdjeviči, da je pokuša zadovoljiti, učiniti srećnom i dati joj impuls života. Želi joj biti prvi kurac u životu kojeg će pamtiti dok je živa.


Jelena je nježno rukom mazila moj kurac, pokušala ga je obuhvatiti prstima i povlačiti kožicu gore dole. I onda njene prve riječi.


-Joj ujko velik je.Bojim se.


Ne boj se zlato ujkino, kad sve bude gotovo tražićeš još.


Pridigla se na laktove i pokušala da me privuče sebi. Osjetio sam njene namjere. Poljubila je ujakov kurac u glavić, jednom, pa još jednom. Stavila ga je u usta i počela da se sladi, i ona i ja. Ispružio sam se i napravio klasičnu pozu 69. I dalje sam mislio da sanjam.


Igrala se Jelica sa mojim kurcem, milovala ga, opipavala jaja i krupno disala. Lizao sam joj dugo pičkicu,osjetio sam njen prelijepi miris, njeni sokovi su bili tako privlačni, sokovi mlade nejebane djevojke.


-Jelice, zašto se do sada nisi jebala, upitah je.-Ujko, izbjegavali su me svi i ja sam se povukla u sebe.
-Jelice, želiš li da ti ujko bude prvi, da ti uzme nevinost, da vodimo ljubav?
-Želim ujko, nikad nisam imala ovaj osjećaj i ovakvu požudu. Danas sam prvi put držala kurac u rukama i ljubila ga. Ovo je nestvarno. Uzbuđena sam, gorim.


Dobro Jeco, zlato ujkino. Sad se lijepo opusti, zažmiri i maštaj. Najvažnije je da to želiš i da se opustiš. Ušao sam joj među noge.Jeco poigraj se ujkinim kurcem i sama ga protrljaj po svom cvjetiću. Poigraj se.
Uzela ga je u ruku, a ja sam joj potražio jezikom jezik. Ljubio sam je da se opusti. Osjetio sam da se smirila, uzeo sam stvar u svoje ruke. Desnom rukom sam joj trljao usmine, bridila joj je pičkica.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj