Porodična tajna

Bio je to njen 45 rodjendan.Familija I gosti su se polako razilazili,zracila je sarmom I srecom puno je dobila poklona poljubaca I lepih zelja.Moj otac 60 stariji od nje 15g poklon prelep zlatni lancic sa priveskom ditamanta.Cinio je sigurnost zeni njegovog zivota koja je bila srecna???

A ja 20 probisvet iz imucne porodice jedino sto sam imao je 18cm.Cak joj ni poklon nisam kupio jer sam novac u kladionicu ulozio I naravno izgubio.Zagrljaj I poljubac njoj je to bilo dovoljno.

Ostali smo nas troje sami otac je bio lagan vino ga je nosilo celo vece I sad put njihove sobe gde je trebala I ona da podje.Ispijao je zadnju casu a ja sam pustio jednu staru stvar.Auuu setio se pesme I kaze ovo je bilo za stiskavac.

Pitao sam ga kroz osmeh a to je sta?


Haha nasmejao se to je kad pleses telo uz telo I u krug ma ima tu jos nesto.

Sta?

Pa romantika priguseno svetlo onda malo I pipanja bude I poljubac padne.

Zasto malo nebi pokazali da vidim.

Neee nisam ni onda to bas voleo a kamoli sad.

A ti mama,Ja sam volela da plesem.

A siskavac?

Pa bilo je I toga da.

Vratio sam pesmu na pocetak I ugasio svetlo prisao I pitao ju za ples.

Otac je rekao hajde Jelena nauci ga kako se plese I nastavio je da pije vino.

Pa ovaj znas malo mi je ono.

Daj opusti se I pokazi mi kako ste plesali.

Prisla mi je I stavila moje ruke oko njenog struka a svoje ruke preko mojih ramena.Na razmaku desetak cm izmedju nasih tela poceli smo da se polako u krug okrecemo uz ritam pesme.

Pa ovo nije stiskavac.

Je odgovorila je ali nemogu bas da se privijem uz tebe kao sto sam nekada uz svog decka.

A otac iz tame dobacuje daj Jelena pa to je samo ples zaplesi sa detetetom.

Onda mi je polako prisla I tela su nam se spojila.Tada sam osetio zenu ne majku nego zenu njen parfem njen sarm lepotu I jos nesto.Pitao sam ju tiho na uho,da plesemo duze.Odgovorila mi je tiho na uho?Ako to zelis moze.


Da sapnuo sam joj na uho.Mogu li da te poljubim opet sapat na uho?

Mozes mislila je u obras ali ja sam ju u tami poljubio u usta I stavio ruke na njenu guzu.Samo jedan clan je bio kao publika ali nije mogao da vidi jer je bila romantika u tami a on je vise obracao paznju na vino, nego na nas dvoje koji smo se polako u krug okretali uz ritam pesme kojoj se blizio kraj.Niti ona a niti ja nismo ocekivali ovakav kraj,pesme,uz koju sam joj milovao guzu I ljubio usne slatke kao med.Ponelo nas I kao da I nezelimo da to sakrijemo nastavili smo da se ljubimo dok se on pijan jos vise vinom opijao.Tada je osetila mojih 18cm.

Tihim sapatom na uho mi je rekla,ahhh joj šta je ovo?

Poklon za tebe ostao mi je u dzepu,sapatom sam joj odgovorio.

Pesma se zavrsila’krenuo sam da ju ponovim a ona je upalila svetlo.On je ponovo dobacio eto jesi li video sad sta je taj stiskavac?Da odgovorio sam gledajuci u nju a ona je pogledala u mene pa u njega ne njega koji je ispijao vino nego u njega koji se ocrtavao ispod mojih pantalona.


Bez reci sa obe strane samo je nesto bilo u vazduhu izmedju nas.Sta?Verovatno bi voleo poklon da joj dam a mislim da bi ga ona veoma rado primila.Malo se sabrala I rekla da sredimo I ocistimo kucu od slavlja a njemu da je dosta pio I da ide da spava.Ustao se polako noge nisu bas slusale pa sam mu pomogao da udje u sobu.Samo se spustio u krevet I cini mi se odma zaspao.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx