Please wait...

Mlado meso 2

Polako mi se tijelo opušta i ja se dižem sa stola. Uzimam odbačenu kućnu haljinu i brišem lice, pičku i šupak. Sagnuta, polako brišem noge, bedra i konačno grudi. Gola sjedam u fotelju. Mladici zbunjeno stoje i ne znaju što bi sa sobom, kuda bi se okrenuli, kuda bi gledali. Ipak su mladi i stidljivi i čak i nesvjesno pokrivaju svoja međunožja od mog drskog pogleda. Iako su me do maloprije jebali, nemaju hrabrosti direktno gledati moje golo tijelo već me pogledavaju krišom i to kada misle da ja gledam u nekoga drugoga.

Mlado meso – 1 dio

Znam u čemu je njihov problem pa počinjem neobavezni razgovor. Namjerno se migoljim u fotelji, okrećem se prema onome kome upućujem pitanje omogućujući drugima da me nesmetano premjeravaju pogledima. Namjerno se istežem, prebacujem nogu preko noge, prebacujem jednu nogu preko naslona fotelje, diram si grudi, s obadvije ruke podižem kosu. Primjećujem da se opuštaju i da sve otvorenije gledaju u mene, a i da više ne pokrivaju stidljivo svoja međunožja. Sada se zapravo već drže svaki za svoj kurac i lagano drkaju. Meni to zapravo jedino i zanima. Dok namjerno izvijam svoje tijelo u izazovnim pozama primjećujem njihovu reakciju. Mlada tijela, puna kondicije i pod navalom hormona sve očitije reagiraju na moju predstavu. Jednostavnije rečeno njihovi kurčevi se ponovno propinju, kod njih ponovno naglo raste seksualna želja.

Moje mlado tijelo, ni poslije dva žestoka orgazma nije u potpunosti zadovoljeno, a moj libido želi situaciju u kojoj se nalazim iskoristiti do krajnjih granica. Ipak sam ja kraljica događanja, a njih je doživljavam kao svoje seksualne podanike, pa se tako i ponašam. Zavalim se duboko u fotelju i lagano širim noge. Oblizujem kažiprst i spuštam ruku u svoje međunožje. Dolje je mokro, ljepljivo. Oližem prste. Nastavljam s razgovorom. No sada više ne o najobičnijim, svakodnevnim stvarima. Polagano prelazim na teme sa prizvukom seksa. Dok pričam lagano prelazim prstom preko svojih stidnih usana svjesna da oni ništa drugo ne vide. Intenziviram predstavu. Lagano, jače širim noge i zavlačim srednji prst duboko u svoju pičku. Jezikom lagano oblizujem usne i uživam u njihovim izbezumljenim pogledima kojima pale moje tijelo.

Nove žestoke erekcije njihovih kurčeva su direktna posljedica moje predstave. Naređujem im da priđu fotelji u kojoj sjedim. Stoje oko mene, a njihovi dignuti kurčevi mi strše ispred lica. Malo ih bolje gledam. Slobodnom rukom, lagano obuhvaćam najbliži kurac i lagano ga stišćem dlanom i elegantnim prstima lagano prelazim gore dolje, a palcem mu trljam nabrekli glavić. To je sasvim solidan primjerak muškog ponosa normalne dužine i debljine. Uzimam u ruku slijedeći. Milujem dignuti kurac, a njegov vlasnik kreće rukom prema meni. Odmičem se i za kaznu zarijem svoje dugačke, njegovane nokte u njegov kurac. Mladac jaukne, ali i shvaća da ja vodim igru. Niski nabijeni mladac koji stoji udesno od menese drži se stisnuto i po strani. Shvaćam da on zapravo i nije aktivno učestvovao u seksu maloprije. Zapravo cijelo vrijeme je stajao po strani i promatrajući akciju drkao kurac. Bolje ga pogledam i primjećujem da je malo čudno građen.

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare