Moj nežni sin

Za pasiju mog sina prema starijim ženama saznala sam još od njegove osnovne škole. Tj od kako je počeo da se samozadovoljava. Nalazila sam erotske časopise kod njega u sobi. I uvek su listovi bili savijeni na mestim gde su priče o matorkama, naravno incestu majke i sina, starijim damama.
Kao i sve u maldosti, mislila sam da će ga proći. Ali krenuo je i na faks ali je i dalje jurio samo matorke.

Čačkala sam mu telefon i čitala prepiske sa nekim ženama. Vidim po porukama da je to redovan sex. I da ima više njih na lageru. Uglavnom nije imao redovnu devojku. Par meseci i to je to.
Neka ga, mislila sam. Neka se izludi dok je mlad.

Kada je jednog jutra otišao na predavanje, rešila sam da mu malo pregledam komp.
I onda šok za šokom. Nije baš bio revnosan da briše history sa pretraga.
Folderi nezaštićeni sa brdom skinute pornografije.
I sve su bili samo na jednu temu. Incest. Mama i sin. Od starih taboo filmova sa Kay Parker pa do novih sa ozbiljno lepim i zgodnim ženama u ulogama mame.


Žmarci su prolazili mojim telom dok sam pregledala sve to. Bilo je bukvalno snimaka gde mama i sin bukvalno vode ljubav. To trajei traje. Nisu samo kratki snimci.
U pretragama sam našla neki sex chat portal. Kliknula na njega da vidim šta je.
Nije bio izlogovan. Verovatno je noćas bio ovde. Cele prepiske su mi bile na uvid.
Čitam i ne mogu da se načudim. Izvesna Mamica (takav joj je nicka name) je redovno kucala sa njim. Sa njom je pisao skoro svakodnevno.


On je od nje tražio da je zove mama, a ona njega sine. Glumili su odnose mama i sin.
Redom sam čitala sve. Uživao je u pisanju sa njom i nikako drugačije je nije oslovio osim mama.
Imali su online sex. Opisivali šta bi radili jedno drugom. Pisao je da ga izludjuje i nenormalno pali to što je zove mama. Slala mu je i par snimaka. Pogledala sam. Što se kaže dobra matorka nema šta. Rasna.
Kad eto i njegovih snimaka. Pošto je imao u ton, verujem da je nastao kada je bio sam kod kuće.
Progutah knedlu i pustih snimak.


Moj sin je ležao go na krevetu, u gro planu je bio njegov dignut kurac, tvrd do granice pucanja. Glavić crven i pomalo mokar. Navlačio je kožicu preko njega i tiho uzdisao. Onda je počeo da priča svojoj „mami“ sa chat-a.
„Vidi ga mama, vidi kakav je zbog tebe“ I počeo lagano da ga drka.
„Znaš li kako bih voleo da ga smestim u tebe. Maštam da ga ubacujem u tvoju mokru rupu. Da te gledam u oči kako uživaš. Maštam da ljubim i ližem svaki deo tebe. Koliko si lepa nisi ni svesna. Koliko te želi i od kada te želim.“ Slušala sam reči mog sina i u neverici osetila da sam počela da vlažim. Kao da se meni obraćao. Takav sam osećaj imala. I jako mi je prijalo. Osetila sam trnce po celom telu. Bradavice su mi se ukrutile istog momenta, a ruku sam spustila medju noge i polako se mazila. Zavukla sam ruku u gaćice i krenula da se mazim kako treba. Bila sam skroz mokra. Bože, ne verujem, napalila sam se na rodjenog sina.


Pustila sam snimak dalje ali ruku nisam vadila iz gaćica. Prstima sam razvdojila usnice i polako trljala klitoris.
„Tvoje lepe usne bih prvo ljubio dugo, te tvoje pune i sočne. Da ti osetim jezik na svom kako se maze.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj