Moja sestra Suzana *INCEST* – VIII dio

Dugo sam razmišljao da li da pričama dodam i jedan specijalni prilog, Suzanino pismo koje sam nedavno dobio nakon što je na Pusici pročitala moje priče. Na koncu, odlučio sam da nema razloga da pismo čuvam samo za sebe, ako je već sve ostalo stalo u priče.

Moja sestra Suzana *INCEST* – VII dio

Dakle, nekako poslije petog nastavka Suzana me prvo zvala i tražila od mene da izostavljam i mijenjam detalje kako nas ljudi ne bi nakon toliko godina (nepotrebno) prepoznavali, a također je insistirala da stvari u kojima je sudjelovala i naša mama Nataša izostavim iz priča koje namjeravam objaviti (no, to ćemo još vidjeti). Čim sam pogledao pismo sa markicama njemačke «Bundespost» i žigom Frankfurta, znao sam da je od Suzane. Meni je zvučalo pomalo nostalgično, manje optužujuće… Pa kaže…

Dragi moj, slatki braco,

Pišem ti ovo jer mi je teško s tobom o svemu razgovarati, lakše mi je kad pišem. Pročitala sam priče i bila sam ljuta u prvi mah, ali sam onda vidjela da ti i ja i još nekoliko ovakvih parova koje znamo, nismo jedini. Pročitala sam i tuđe priče i shvatila da se to ljudima događa. Mada sam nekad željela da to zauvjek ostane naša tajna. No, i ovako je ostala. Pa tko nas prepoznaje u tim pričama? Mada ponekad navodiš suviše detalja. Naši bliski prijatelji bi mogli shvatiti da se radi o nama. Na sreću oni nisu na ovom sajtu.

Dakle, moram ti reći, sex s tobom bio je neponovljiv. Godinama sam ga željela, jedva čekala da porasteš i žudjela za tvojim dodirima. Sjećaš se onog dana kad smo uhvatili mamu u krevetu s poštarem… pa drugi puta sa susjedom? Vidjela sam neki čudan žar, uzbuđenje u tvojim očima koje je raslo kad si prvi puta vidio sex. Našu mamu kako se žestoko jebe. Ja sam je prije toga puno puta gledala. Znala sam kad joj dolaze jebači, sakrivala se iza namještaja i virila, masturbirala i svršavala istovremeno kad i on od kurca. I još tad sam poželjela da i ja osjetim kurac u sebi. A onda si mi ti pao napamet. Svi drugi dječaci bili su mi strani, neugodni. Ti si tako lijepo mirisao, na kolače. I čekala sam da porasteš.

Znaš, uvijek sam znala da mi viriš kroz ključaonicu. Izvodila sam predstave samo za tebe. Htjela sam da drkaš maštajući o meni i na koncu se sexala da ti to vidiš. I da se napališ na mene. Trebalo ti je dosta vremena, a kad si posegnuo za mnom, bilo ti je 12 godina, malo sam se uplašila. Ja već nisam bila nevina, sjećaš se, sexala sam se sa Rajkom i sa Gertrudom, ali nisam bila spremna za tebe.

Zapravo, puštala sam te da me gledaš i uvijek se trudila da kad se jebem – izgledam bolje od mame. Bila sam malo ljubomorna na nju, na njen seksipil, na njenu životinjsku enrgiju dok se parila sa raznim muškarcima. A kad sam porasla, mama me ipak puno toga naučila. Kako najbolje uživati, kako dobro popušiti kurac muškarcu, kako nikad ništa ne odbiti ma koliko ti se ne sviđalo. I ti su uživao u naučenim lekcijama.

Bila sam neopisivo uplašena, ali i sretna kad se konačno dogodio sex s tobom. Nikad nisam bila uzbuđenija nego onog dana kad sam ti unesrećenom i sa polomljenom nogom u gipsu, popušila i prvi put ti se nasadila na kurac. Bilo je to divno. Prije toga sam danima tjerala Zvjezdanu da mi opisuje što joj sve radiš, napaljivala se na njenu priču, a zatim masturbirala i zamišljala da sve to radiš meni. Čak sam nekoliko puta opalila liz Zvjezdani sasvim izluđena njenom pričom o tebi. Jedva sam dočekala da te osjetim.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
2 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
milojko
milojko
Guest
24. svibnja 2021. 18:33

lijepa prica

milojko
milojko
Guest
24. svibnja 2021. 18:34

stvarno uzivam citanju lijepih prica

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
2
0
Ostavi svoj komentarx