Moja mama droljica

Život na selu za samce zna biti prilično zajeban. Tako je bilo i s mojim ocem. Za razliku od braće on je odlučio ostati na selu i baviti se poljoprivredom. I dok su drugi polako ali sigurno napuštali selo i seoski život on je odlučio ustrajati.

I sad se naravno pojavio problem jer djevojke su manje više otišle a i ono malo što ih je ostalo, bilo u selu, bilo u okolici nisu baš bile zainteresirane za brak u kojem bi radile na zemlji i bavile se stokom.

Vrijeme je neumitno prolazilo a šanse da moj otac pronađe srodnu dušu i zasnuje brak bivale su sve manje.

A onda se dogodilo da u naš kraj kao zamjena za porodiljski dođe jedna nastavnica iz grada. Imala je ona dosta godina ali izgledala je atraktivno. Zgodna plavuša koja se lijepo odijevala i zračila, kako se to kaže, seksipilom, postala je predmet maštanja i želja svih muškaraca, bilo da su oženjeni ili slobodni.

I onda se na jednoj seoskoj zabavi moj otac nekim čudom uspio zbližiti s tom nastavnicom, Željkom. Nije to bila samo prolazna avantura već se to pretvorilo u ozbiljnu vezu. Pogađate da mu je većina muškaraca zavidjela pa su uskoro o plavuši Željki počele kružiti razne glasine. Jedna je bila kako je u srednoj školi gdje je svojevremeno radila dobila otkaz jer se seksala s nekoliko učenika. Pričalo se da je vrlo problematičnog ponašanja i da je u naše selo došla samo zato jer se željela skloniti od nekoga ili nečega. Bilo je još raznih glasina ali otac se na to nije obazirao. On se zaljubio preko svake mjere u uskoro su se vjenčali.

Dakle iz tog braka sam rođen ja. Željka, tj. mama, je ubrzo nakon vjenčanja ostala trudna i sve je izgledalo da će stvari funkcionirati, no onda se pokazalo da to neće ići tako glatko. Mama je počela tati nabijati rogove. Seksala se s nekoliko muškaraca iz našeg sela ali i s muškarcima iz okolnih sela. Poslovi na zemlji i oko stoke je baš nisu zanimali tako da je otac i dalje sve radio sam. U malim sredinama, kakva je naša, sve se vrlo brzo sazna pa se tako i za mamine avanture znalo. Otac je šutio i trpio a kada je mama sve češće počela odlaziti u grad pa je ne bi bilo kući po dva-tri dana ocu je prekipjelo. Shvatio je da taj brak nema perspektive ni budućnosti. Zaželio je mami sretan put a ona kao da je to jedva dočekala.

Ja sam ostao živjeti s ocem. Uskoro se iz Njemačke vratio očev brat koji je odmah do naše kuće izgradio svoju kuću i gospodarske zgrade te se počeo aktivno baviti stočarstvom. Otac se uortačio s njim i posao im je dobro išao. Mama je često zvala telefonom ali rijetko sam je viđao. Jedno vrijeme izgubio joj se svaki trag a onda se gotovo nakon dvije godine pojavila. Počeli smo se češće viđati a čak mi je davala i novac.

Završio sam srednju školu i nije me baš privlačilo ostatak života provesti na selu. Upisao sam fakultet. Pronašao sam mali stan u gradu koji sam dijelio s cimerom. Mama se oduševila saznavši da sam sad stalno u gradu i da pohađam fakultet. Otac se u međuvremenu ponovo oženio s jednom raspuštenicom iz susjednog sela i taj brak je ovaj put funkcionirao. Bilo mi je drago zbog njega. Nisam oskudijevao u financijama. Otac mi je redovito slao novac za stan i đeparac a i mama, s kojom sam se sad češće viđao, davala mi je nešto novca. Uz to sam pronalazio neke honorarne poslove ili poslove preko student servisa kako bi popunio svoj budžet.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx