Srednjovječni komšija mi jebe ženu, a ja jebem njegovu kćerku jedinicu

Srednjovječni komšija mi jebe ženu, a ja jebem njegovu kćerku jedinicu

Vanja je napustila fakultet već na prvoj godini zbog trudnoće. Ubrzo smo se vjenčali i odlučili da se uhvatimo zajednički u koštac sa problemima i izazovima. Ja sam završio ekonomiju i ekspresno sam dobio dobar posao u jednom preduzeću. Pomogli su nas i moji i njeni roditelji i ubrzo smo kupili dvosoban stan. Nije bila novogradnja, već tridesetak godina star stan, ali veoma lijep, funkcionalan i na povoljnom mjestu. Omanja zgrada, stan je na drugom spratu. I odmah iznenađenje , čim smo prvi put otišli da pogledamo stan.


-Vidi Miroslave, pa vrata do vrata su profesori Milan i Nena.
-Da, baš super, rekao sam, dobro ih poznavajući, jer nam je Milan oboma četiri godine u gimnaziji predavao tjelesni odgoj, a Nena je matematičarka.


Kasnije se uspostavilo da je Vanja znala i da je u dogovoru sa profesorom, a uz pomoć svojih roditelja i izdejstvovala baš taj stan. Oni su ga većim dijelom i platili.


Nakon kupovine stana i sređivanja papirologije odlučili smo se na detaljne molerske radove, osvježenje kupatila i ubacili smo novi namještaj. Našoj sreći nigdje kraja.


Za četiri mjeseca Vanja je na svijet donijela blizance, dva sinčića. Sve je išlo kao po loju, kvrckao sam svakodnevno u drvo, da ne ureknem, i uživao u porodičnoj sreći.


A onda šok, nevjerovatan šok, koji nam je promijenio živote.


Sa direktorom firme sam bio dva dana u drugom gradu, sklapali smo poslovne ugovore vezano za nabavku nekakvih mašina. Vratio sam se ujutro u pet, još je bila noć. Poljubili smo se, upitao sam za mališane, obišao ih, istuširao se i po dogovoru legao da odspavam barem jedan san.


A već u pola osam ujutro probudiše me ulazna vrata, neko je tiho kucao, ali probudio me je lagani razgovor. Žamor se nastavio i dalje, a potom je jedan od blizanaca zaplakao, bio je gladan.


Nisam znao ko je došao u kuću da li profesorica Nena ili Milan, ali zaključio sam da je Vanja krenula sa dojenjem. Prethodno je na prstima provirila u sobu i provjerila da li spavam.Bio sam uvjerljiv da čvrsto spavam.

Nakon par minuta sam ja na prstima izašao iz sobe i privukao se boravku. Imao sam šta i vidjeti. Vanja je držala na sisi jednog bebaća, a i druga je bila gola. Nju je milovao profesor Milan.

Moja Vanja imala je najbolje sise u kraju, povelike, ali čvrste, sa prelijepim bradavicama i tamnim krugovima. I bila je osjetljiva na moje dodire, pogotovo na sisanje.


Kada joj je Milan sisao desnu sisu Vanja je zažmirila i uzdisala. Ubrzo je stavila bebu na spavanje, uzela drugog mališana i dala mu drugu sisu. Profesor je prošao sa druge strane, kleknuo i sisao joj lijevu sisu. A potom joj je desnu ruku sa ispruženim prstima na nož gurnuo između nogu, sve do gaćica. Kipjelo je u meni, ali istovremeno sam dobio snažnu erekciju.


Vratio sam se u sobu, a potom sam otišao u toalet i zatvorio vrata za sobom, tako da su me dobro čuli i morali su prestati.


Vratio sam se nakon jutarnje toalete, ušao kod Vanje, Milan je već izjurio vani. Mališani su spavali, žena mi je rekla da je sačekam u krevetu, da dolazi odmah. I došla je. Neću slagati ako kažem da joj pička nikada nije bila mokrija nego tog jutra dok ju je profesor nadraživao.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
2 Komentari
  1. Ivan komentira

    Ja moju susjedu jebem već mnesecima ženu nikako da nagovorim da se jebe sa susjedom

    1. Gaga komentira

      Ja se jebem sa komsijom udata sam

Komentiraj