Srednjovječni komšija mi jebe ženu, a ja jebem njegovu kćerku jedinicu

Srednjovječni komšija mi jebe ženu, a ja jebem njegovu kćerku jedinicu

Vanja je napustila fakultet već na prvoj godini zbog trudnoće. Ubrzo smo se vjenčali i odlučili da se uhvatimo zajednički u koštac sa problemima i izazovima. Ja sam završio ekonomiju i ekspresno sam dobio dobar posao u jednom preduzeću. Pomogli su nas i moji i njeni roditelji i ubrzo smo kupili dvosoban stan. Nije bila novogradnja, već tridesetak godina star stan, ali veoma lijep, funkcionalan i na povoljnom mjestu. Omanja zgrada, stan je na drugom spratu. I odmah iznenađenje , čim smo prvi put otišli da pogledamo stan.


-Vidi Miroslave, pa vrata do vrata su profesori Milan i Nena.
-Da, baš super, rekao sam, dobro ih poznavajući, jer nam je Milan oboma četiri godine u gimnaziji predavao tjelesni odgoj, a Nena je matematičarka.


Kasnije se uspostavilo da je Vanja znala i da je u dogovoru sa profesorom, a uz pomoć svojih roditelja i izdejstvovala baš taj stan. Oni su ga većim dijelom i platili.


Nakon kupovine stana i sređivanja papirologije odlučili smo se na detaljne molerske radove, osvježenje kupatila i ubacili smo novi namještaj. Našoj sreći nigdje kraja.


Za četiri mjeseca Vanja je na svijet donijela blizance, dva sinčića. Sve je išlo kao po loju, kvrckao sam svakodnevno u drvo, da ne ureknem, i uživao u porodičnoj sreći.


A onda šok, nevjerovatan šok, koji nam je promijenio živote.


Sa direktorom firme sam bio dva dana u drugom gradu, sklapali smo poslovne ugovore vezano za nabavku nekakvih mašina. Vratio sam se ujutro u pet, još je bila noć. Poljubili smo se, upitao sam za mališane, obišao ih, istuširao se i po dogovoru legao da odspavam barem jedan san.


A već u pola osam ujutro probudiše me ulazna vrata, neko je tiho kucao, ali probudio me je lagani razgovor. Žamor se nastavio i dalje, a potom je jedan od blizanaca zaplakao, bio je gladan.


Nisam znao ko je došao u kuću da li profesorica Nena ili Milan, ali zaključio sam da je Vanja krenula sa dojenjem. Prethodno je na prstima provirila u sobu i provjerila da li spavam.Bio sam uvjerljiv da čvrsto spavam.

Nakon par minuta sam ja na prstima izašao iz sobe i privukao se boravku. Imao sam šta i vidjeti. Vanja je držala na sisi jednog bebaća, a i druga je bila gola. Nju je milovao profesor Milan.

Moja Vanja imala je najbolje sise u kraju, povelike, ali čvrste, sa prelijepim bradavicama i tamnim krugovima. I bila je osjetljiva na moje dodire, pogotovo na sisanje.


Kada joj je Milan sisao desnu sisu Vanja je zažmirila i uzdisala. Ubrzo je stavila bebu na spavanje, uzela drugog mališana i dala mu drugu sisu. Profesor je prošao sa druge strane, kleknuo i sisao joj lijevu sisu. A potom joj je desnu ruku sa ispruženim prstima na nož gurnuo između nogu, sve do gaćica. Kipjelo je u meni, ali istovremeno sam dobio snažnu erekciju.


Vratio sam se u sobu, a potom sam otišao u toalet i zatvorio vrata za sobom, tako da su me dobro čuli i morali su prestati.

Vratio sam se nakon jutarnje toalete, ušao kod Vanje, Milan je već izjurio vani. Mališani su spavali, žena mi je rekla da je sačekam u krevetu, da dolazi odmah. I došla je. Neću slagati ako kažem da joj pička nikada nije bila mokrija nego tog jutra dok ju je profesor nadraživao.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
2 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Ivan
Ivan
Guest
10. lipnja 2023. 16:45

Ja moju susjedu jebem već mnesecima ženu nikako da nagovorim da se jebe sa susjedom

Gaga
Gaga
Guest
Reply to  Ivan
25. listopada 2023. 14:55

Ja se jebem sa komsijom udata sam

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
2
0
Ostavi svoj komentarx