Prvi seks s Danijelom sa Instagrama

Dugo smo se dopisivali i dogovarali da se nađemo. Dogovor je naći se na parkingu pa će Danijela preći u moj auto. Došao sam prvi i pričekao. Kad evo i njenog pežoa nakon par minuta. “Konačno se upoznajemo”, galantno sam se nasmiješio i pružio joj ruku. “Ćao sva sam uzbuđena, ovo mi je prvi put, molim te samo da se javim mojima, da znaju da sam stigla, da ne brinu” Pustio sam je da u mom autu telefonira prvo mužu a onda i majci. Lako je slagala da je s prijateljicom na kafi i da će malo zakasniti kući, ali da je stigla u BL.

Danijela je inače udata, ali ne baš srećno i zadovoljno, dvoje djece koji su već samostalni, ali ona je još uvijek njihova mamica. Duga blondi kosa, sitno tijelo, velike oči, sise male kao u djevočice, ali guza puna kako treba i mali, mali stomačić koji se lako uvija dok govori.

Vozio sam nas u poznate banjalučke mrakove gdje se inače dešavaju ovakvi grijesi. Mislio sam da odemo u neki motel, prijavimo se kao par, ali ona nije htjela, bojala se da je neko ne pozna. Parkirao sam, pojačao muziku i uhvatio je ljubiti po tim malim usnicama punim straha i iščekivanja. Dopisivali smo se predugo, a ta dopisivanja su znala biti i tako seksi da je morala otići iz kreveta i masturbirati pod tušem prije spavanja – sama mi je to priznala – “uf, moram se uraditi” znala je reći. Pisala mi je jednom da je bila uz sina i mazila svoju mačkicu dok je bdila nad njim prehlađenim i skoro svršila u njegovom krevetu, u njegovoj sobi. Toliko je bila napaljena da je htjela vrištati.

Sakriveni u mraku banjalučkih jebališta imali smo sasvim malo vremena za nas pa se odmah počeli ljubiti i maziti. Moje ruke već užurbano radile po njenom licu, tijelu, svuda… Brzo je skinula jaknu i ostala u tankoj košuljici s lijepo čipkanom kragnicom, ispod koje su već nabrekle bradavice otkrivale njenu veliku požudu koja je kuljala među nogama i u stomaku još kad je krenula od muža. Znala je da će ga prevariti, svjesno je sjela u auto i krenula meni u zagrljaj, svom tajanstvenom ljubavniku preko IG-a. Ljubio sam je snažno i dominantno, primala je moj jezik u svoja usta poslušno i požudno istovremeno. Sisa mi jezik s takvom požudom da nije ni skontala da sam joj već cijelu košulju otkopčao. Klizim rukom preko tankog grudnjaka koji samo smeta njenim malim sisama. Mazim ih lagano i masiram nabrekle bradavice koje su sad postale veće od sisica. Osjetim mali grč u njenom stomaku, malu ukočenost u poljupcu – strah. Stanem i šapnem joj: “Opusti se malena moja.. dugo smo pričali o ovom trenutku i kako da nam se desi… da nam bude lijepo…”. Pogledala me je očima punim straha, a ja sam ih samo poljubio i ponovo joj uvalio jezik u usta. Postala je još požudnija, kao curica na prvom dejtu. Grlila me jako, milovala po glavi, kosi, ušima, vratu… samo se opustila i raširila noge na sjedištu suvozača dok sam otkopčavao kaiš na njenim t****ricama u kojima je došla. U čas posla je svukla košulju i t****rice sa sebe i ostala u podignutom grudnjaku i minijaturnim bijelim gaćicama koje su još više naglašavale ravni mali stomačić.
Uzdahnula je i stresla se od želje koja joj se gomilala cijeli dan u stomaku. Oborio sam sjedište, a ona me opkoračila i počela žustro žvaliti.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx