Moja sestra Suzana *INCEST* – VII dio

U prvi tren, kada je zazvonio telefon trenutak prije nego što ću ga sestri zavući u dupe bilo mi je krivo što mi neko kvari gušt, ali kada sam shvatio da je to Zvjezdana, odjednom me to napalilo. Neopisivo me palilo to što istovremeno jebem jednu sisatu starletu, vlastitu sestru, dok ona pokušava pričati sa drugom sistom fuksom koju sam već izjebao kolko sam mogao.

Moja sestra Suzana *INCEST* – VI dio

«Ma di si mi stara… otkud ti ovako kasno… frajeri te ostavili na cjedilu pa je i frendica dobra, a ?» govorila je Suzy, a ja sam preko nje pružio ruku i pritisnuo «speakerphone» da čujem i Zvjezdanu, a da su Suzani ruke slobodne.
«Je… ma da tri pravo kažem, ovoga moga mi je već puna kapa… I bolja bi mi ti bila noćas, nego ovaj kreten… Da, da… po svim osnovima» reče Zvjezdana. Opa ! pomislih. Pa ovdje je bilo i više od velikog ženskog prijateljstva. To mi je palo na pamet i odmah me napalila pomisao da su njih dvije nekad bile ljubavnice. Ili su i sada povremeno? Uhvatih se za kurac i počeh glavićem kružnim pokretima maziti sekin anus. Odmahivala mi je rukom da stanem, ali se nije odmicala, a ja nisam ni pomišljao da prekinem.

«Hajde, hajde Zveky… već ćeš ti to izgladiti s njime. Znam ja da ti dobrom fakeru možeš puno oprostiti. Sve za dobar jeb, ha?»
«’Ajde, nemoj me zajebavati… A što ti radiš? Ima li kakvo muško na tvom vidiku. Čudim se da si doma… Ili si nešto privela u krevet, a ? Imaš tu nekog… sumnjiva si ti meni! Pa petak je dan za metak, ne?! Hahhahahaha…!» kikotala se Zvjezdana.

Suzy me pogledala i zaprijetila prstom da je prestanem dražiti. Ali, tek to me napalilo. Prislonjeni glavić lagano sam gurnuo i ušao u sestrin čmar. Pokrila je usta dlanom da joj se ne otme uzdah, a zatim se iskontrolirala i odgovorila:
«Čuj… evo sam se okupala, sredila… umorna sam ko pas… idem malo pogledati TV pa na spavanje. Ma kakvo muško… Zar je tebi uvijek do sexa ?»
«Pa eto… skoro uvijek. Zapravo jeste… hahaha… kao da tebi nije. Samo ako nemaš koga… hahahaha…. Kao ja sada. Baš sam se tebe sjetila… ti znaš biti bolja od bilo kakvog frajera!»
TO je TO! Sad sam bio siguran. Posebno kad me na Zvjezdanine riječi Suzana zapanjeno pogledala. Kao netko uhvaćen u krađi. Blago sam se nasmijao poslao joj pusu, a zatim je čvršće uhvatio za guzu i počeo lagano gurati kurac u njen već podmazani čmar. Stisla je zube da se ne oda, a oboje smo slušali Zvjezdanu koja je u par rečenica sve razotkrila…

«… pa niti jedan frajer ne zna opaliti liz kao ti Suzy… Hm, gdje li si to sve pokupila i naučila?! (Znao sam, u Njemačkoj sa školskim kolegicama, pa kasnije tko zna s kim.) A tek one tvoje igračke. Pa sam mislila…. večeras… ako nigdje ne ideš i ako imaš želju, mogle bismo se ti i ja malo pomaziti, ha ?»

Sve je bilo jasno. Palilo me ta pomisao iz časa u čas sve više i ja sam počeo raditi kurcem u Suzaninoj guzi. Lagano… nježno, kako se ne bi otkrila, a želio sam da razgovor potraje i ja je istodobno guzim.
«Ma ne… ne večeras… čuj Zvjezdana… možda to nije bila dobra ideja… Ali, desilo se. Bilo je interesantno, ali ti i ja volimo kite, ne ? Mmmmm… kite volimo, je li tako… uh…!» odgovarala je Suzana sve se teže obuzdavajući da ne pusti uzdah zadovoljstva.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx