Nije mi dovoljno biti tajnica,željela sam više – III dio

U dogovoreno vrijeme došla sam u direktorovu kuću. Nije oklijevao, uhvatio me za ruku i odveo u podrum u kojem je bio krevet. Ok djelovalo je normalno.

Nije mi dovoljno biti tajnica,željela sam više – II dio

– “Skini se i lezi sad ću ja.” rekao je.

Poslušala sam ga. Skinula sam se i legla. Jako sam se uplašila kada je iz ormarta izvadio bič i lisice.

– “Ne boj se. Vjeruj mi. ” Ohrabrio me. Baš me zanima znaju li njegovi roditelji koji su jako otmjeni čime im se sin bavi. Okrenuo me na trbuh i lisicama vezao za krevet.

– “Molim vas budite pažljivi” rekla sam mu. Na to je njegov kurac skočio. Dobro sam znala šta ga pali. Sjeo mi je na noge i okrenuo bič.

– “Ne gledaj.” rekao. Osjetila sam kako mi širi guzove

– ”Ne, molim vas gospodaru.Nemojte” zajecala sam.

-“Šuti” uzviknuo je. Polizao mi je šupak i osjetila sam kako gura prst unutra. Zabila sam glavu u jastuk i zajecala. No tada je počeo gurati nešto puno deblje i tvrđe.

– “Jooojjj!!!!Neeeeeeeeeeeee!!” zavrištala sam. Bio je to drugi kraj biča na kojem je bila kao neka guma veličine glavića penisa. Tresla sam se i jecala jako me boljelo.

– “Nemojte godpodaru” preklinjala sam ga u suzama. Zabio ga je do pola i izvukao onda ponovio. Nekako je bol prestajala šupak mi je već bio dovoljno raširen. Stenjala sam i jecala, a on je prestao.Dva puta lagano me udario bičem po stražnjici.

– “Nemojte gopodaru bit ću dobra” zajecala sam. Malo mi je podigao guzu i rastvorio opet guzove. Počeo je gurati svoju ogromnu kurčinu u moj šupak. Ovo je bilo puno teže. Sva sam se preznojila i grčila. Počeo me je cijepati. Zarila sam glavu u jastuk no nisam mogla utišati bolni krik i jauk. Nabio ga je do nekle, pa ga izvadio i zatim to ponovio nekoliko puta. Meni se učinilo da traje vječnost. Uz snažan urlik je svršio. Bila sam presretna. Resicama biča prolazio je po mojim leđima, pa me udario. Zajecala sam i zaplakala i ako nije boljelo jako. Ali željela sam ga napaliti. I uspjela sam. Skinuo mi je lisice i malo me podigao.Čučno je iza mene i snažno ga nabio u moju vrelu pičku. Skoro sam odletjela.Nastavio ga je snažno nabijati držeći me za kukove kojima sam počela miješati.Uzeo je bič i udario me njime par puta.

– ”Ajjj…jooojj…uuuuu…hhhhh…aaaahhh” stenjala sam.Bila sam mokra od znoja.Svršila sam nekoliko puta prije njega i klonula. Ubrzo mi se i on pridružio.Mokri od znoja ležali smo jedno kraj drugog. Guza me užasno boljela. Bio je neumoran. Legao je na mene i zabio mi ga snažno i brzo par puta.Zatim se smirio i nabijao ga polako ali snažno. Jecala sam i stenjala a on je drhtao. Opet je ubrzao. Nije ga ni vadio do kraja samo ga je nabijao sve dublje i dublje dok sam ja miješala i uvlačila ga u sebe. “Najbolja si” uzviknuo je i svršio. Kada se malo odmorio spustio je glavu između mojih nogu i lagano vrhom jezika dražio moj klitoris, a prst nabijao u moju pičku. Milovala sam mu kosu i uzdisala

– “Kako je lijepo. Ova vaša robinja vas obožava godpodaru. Vi ste moj Bog” uzdisala sam. Nisam više mogla bližio mi se vrhunac. O kako sam svršila. Jezikom je polizao sve moje sokove.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Denis
Denis
5. ožujka 2021. 02:37

Javi mi se kad god želiš. Drkam ga dok čitam tvoje priče.

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
1
0
Ostavi svoj komentarx