Od prijateljice tata *MATOR* – II dio

Nekoliko tjedana nakon što sam prvi puta spavala s Mirkom, ocem moje najbolje prijateljice Ivane ( Od prijateljice tata *MATOR*,) dogovorile smo se da ćemo skupa ići van. Kako je njen tata u povratku sa još jednog službenog puta trebao proći pored moje kuće, dogovor je bio da on naiđe po mene i vozi me kod njih kući, kako bismo se mogle skupa spremati.

Sat i pol prije nego je Mirko trebao naići, nazvao me je i rekao da je kod mene za pol sata, i da požurim sa spremanjem. I uistinu, za pol sata ispred moje kuće zaustavio se službeni Mercedes Ivaninog tate.

Kada sam došla do auta, vidjela sam da nije sam, pa sam se smjestila otraga. Muškarca na suvozačevom mjestu Mirko mi je predstavio kao svog radnog kolegu Luku. Sjedila sam na srednjem dijelu stražnjeg sjedišta i čavrljala s njima. U jednom trenutku Mirko se požalio kako se ukočio od cjelodnevne vožnje, pa sam prebacila ruku preko njegovog sjedišta i počela mu nježno masirati vrat, a kasnije ga i «češkati» po vratu svojim dugim noktima.

Kada sam htjela maknuti ruku, nježno me je uhvatio i tako mi zadržao ruku na svome vratu, dajući mi do znanja da mu odgovara ono što sam radila. Bilo je mračno i znala sam da Luka ne može ništa primijetiti.

Vozili smo se tako nekih dvadeset minuta, i onda smo ostavili Luku kod njegove kuće, i mi smo ostali sami. Rekao mi je:

«Mala, ti kao da si znala da me više od svega pali kada me netko dira po vratu! Jebeno si me napalila! Pogledaj!!!»

Rekla sam mu da je mrak i da me vidim ništa, a on mi je uzeo ruku i stavio si je u krilo. Nije trebalo dugo da mu pronađem kurac, i kada mi je to pošlo za rukom, uzviknula sam: «Bože kako ti je tvrd!!! Imaš li to bananu u džepu, ili ti je samo drago što me vidiš?»

Nasmijao se mojoj glupoj dosjetki i rekao: «Nemaš pojma koliko mi je drago!» Vozili smo se još nekoliko minuta i onda je skrenuo u neku šumicu pored ceste. Rekao mi je da nazovem Ivanu i kažem joj da je tek došao po mene i da stižemo za pol sata, kako se slučajno ne bi desilo da me ona nazove kući da provjeri jesam li krenula. Uradila sam ono što mi je rekao, i kada sam poklopila pitala sam ga: «Šta sad???»

Izašao je iz auta i prešao natrag kod mene. Gledao me nekoliko trenutaka i rekao: «Ne mogu vjerovati da osjećam tako neodoljivu potrebu jebati Ivaninu najbolju prijateljicu!!!» Nisam znala šta mu odgovoriti na to, ali nisam ništa ni stigla, jer mi je već u sljedećem trenutku uvalio jezik u usta.

Dok smo se ljubili skidao me je. Prešao je na moje bradavice, a ja sam se potpuno prepustila glasno uživajući. Otkopčala sam mu zatvarač i izvukla kurac ni ne trudeći se skinuti mu hlače. Već je bi tvrd kao kamen, ali sam ga svejedno počela pušiti. Očito se zabrinuo da ne svrši prije vremena jer me je odmakao od sebe , zavukao mi ruke pod suknjicu i svukao mi gaćice. Naredio mi je da legnem i raširio mi noge koliko je mogao. Uvalio mi je jezik u pičkicu trudeći se prodrijeti što dublje. Kada sam se počela vlažiti, zabio mi je tri prsta odjednom. Vrisnula sam: «Tooooo! Jebi me prstima, grizi me, daaaaaaj!!!»
Njegov je jezik ludovao po mojoj pici a ja sam se uvijala i bacala na sve strane, snažno mu pritišćući glavu o svoju vrelu pičku.

Malo se odmaknuo, otkopčao si hlače, skinuo ih i pokušao zauzeti što bolji položaj da mi ga zabije. Uskoro sam osjetila kako njegov glavić kuca na vrata moje pohotne pičkice. Osjetila sam kako oklijeva, pa sa pohotno uzviknula: «Jebi me pobogu, šta se sad misliš!»
Snažno mi ga je zabio. Učinilo mi se da sam prebrojila sve zvjezdice na nebu. Stao me je divlje prašiti, a ja sam uzdisala: «Aaaaaah, ah, ah, ah, daj, to, to, to, tooooo!!!»

Nakon nekoliko minuta mi je rekao: «Hajde sad ti gore, ne mogu više ovako.» Prevalio se na leđa, a kurac mu se ocrtavao na mjesečini. Nisam mogla odoljeti pa sam ga nekoliko puta liznula i onda mu se popela na stomak.
Uhvatio mi je sisu ustima i počeo grickati bradavicu, a ruke su mu klizile po mojoj naprčenoj guzi. Odjednom se njegov prst našao na mom anusu i počeo ga nježno masirati. To, u kombinaciji sa grickanjem bradavica, me dodatno napalilo.

Digla sam se sa njegovog stomaka i namjestila picu na vrh njegovog glavića. Polako sam se spustila, i onda počela hvatati pravi ritam. Nije mi prestao dirati šupčić, i ja sam uskoro poludjela. Snažno sam se nabijala na njegov veliki kurac vičući: «Joooooooj, kako je doooobrooooo!!!! Imaš super kurac za nabijanje!»

U toj sam si šumici uistinu dala oduška. Znala sam da nas nitko ne može čuti, pa sam vikala koliko sam željela. On je pokušavao uhvatiti u usta moju sisu koja mu je nestašno skakutala ispred lica, u ludom ritmu mog nabijanja. Rekao je: «Polako mala, slomit ćeš mi karu!»

Kada sam se približila vrhuncu, zabio mi je prst u guzu. Orgazam me je stresao poput struje, i potrajao je dosta dugo. U isto vrijeme svršio je i on, ispunivši spermom cijelu moju pičku. Kada sam se smirila, legla sam mu na prsa da se malo odmorim.

Stranice: First -- 1 -- 2 -- 3 -- Next → -- Last

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare