Tetka Bela

Ja sam sada star čovek, 60+, ali imam želju da vam ispričam svoju incestoidnu ljubavnu priču, koja je snažno obeležila moj život. Posebno sam bio motivisan čitajući na sajtovima izmišljene i nepismeno napisane incest priče.

Imena su naravno promenjena, neki detalji malo izmenjeni zbog zaborava, ali je matrica događaja autentična.


Ako mi neko od starijih čitalaca javi da je prepoznao neke osobe ili situacije iz priče, ja neću ni potvrditi, ni demantovati, iz razumljivih razloga.


Rođen sam i živeo u malom gradu na jugu Srbije, u uglednoj, starosedelačkoj, patrijarhalnoj i bogatoj porodici. Živeli smo u velikoj, komfornoj kući u centru grada i sve nam je bilo na dohvat ruke.

Po očevoj liniji svi su bili razvijeni, lepi, bele puti, crne kovrdžave kose i gospodstvenog držanja.
Mama i njeni su bili plavi, nežni, ali mentalno vrlo jaki.


Roditelji su bili fakultetski obrazovani i zauzimali značajna rukovodeća mesta u tadašnjoj ideološko-upravljačkoj strukturi gradra.


Otac je bio direktor lokalne fabrike, po obrazovanju dipl. ing, a majka je bila načelnik doma zdravlja, lekar.

Otac je imao samo jednu rođenu, mlađu sestru, Biserku, koju su svi zvali Bela, a majka dva mlađa brata.
Porodice su bile vrlo bliske, u zbiru vrlo uticajne, pa su uspešno rešavali sve situacije i probleme koji su se pojavljivali.


Ja sam po izgledu povukao na očevu familiju, visok, širokih ramena, bele puti, kovrdžave kose, po mnogima baš lep i zgodan dečko. Bio sam odličan učenik, a posebno sam bio talentovan za matematiku, koju sam voleo zbog njene egzaktnosti.

Moje kršteno ime je Miodrag, ali su me svi zvali Miki, čak i većina nastavnika i profesora. Meni se taj nadimak nije dopadao, zvučao mi je nekako klinački, nevino. Sestra je bila nekoliko godina mlađa od mene, “pljunuta” mama, pomalo zanesena, umetnički tip.


Moja tetka Biserka, tj. Bela, završila je studije matematike u rekordnom roku i uticajna porodica je zaposlila vrlo brzo u gimnaziji kao profesora matematike.

Bila je pojam erotske, tj. sex bombe – malo jača figura, naglašeni kukovi, grudi petica, lepo okruglasto lice, crna kovrdžava kosa, crne oči, pune usne…


Svi su otkidali za njom, ali je ona hladno odbijala gomile udvarača i bila zagonetna i nedokučiva.

Kada sam se ja upisao u gimnaziju, tetka Bela je već imala nekoliko godina staža i postala stroga, kultna profesorka. Nije lako bilo kod nje zaraditi pozitivnu ocenu, tako da su se gimnazijalci istovremeno plašili i pohotno blenuli u nju.

Predavala je i meni matematiku i to je bio moj ozbiljan problem i neprijatnost. Ali ne zbog matematike, jer sam tu bio superioran.

Redovno sam osvajao prva mesta iz matematike na opštinskom i regionalnom nivou, a na republičkom sam bio među prvih pet. Moji drugovi su blenuli i slinili na Belu i redovno me zadirkivali u stilu uh-što-bi-ti-tetku…

Okretali su se prema meni na času matematike, pokazivali srednji prst i druge asocijacije za Belu. I stariji mladići koji su me poznavali, pa i oženjeni muškarci, dobacivali su mi – pozdravi tetku, jebem ti tetku u četku, jebem li ti teta Belu i mnoge druge doskočice. To mi je prilično smetalo, što je bilo vidljivo, pa su pojačavali svoje seksi aluzije, a ja sam se crvenio i preznojavao.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
2 Komentari
  1. Dino komentira

    Najbolja priča koju sam pročitao. Hvala što si podijelio svoj život s nama. Nadam se da je Bela još živa i da može ovo čitati. Živ bio i ti…

    1. miki veliki komentira

      Hvala Dino, pozdrav

Komentiraj