Nakon seksa sa radnicima

Ovo je 2 dio od 4 u seriji Gazdarica Ljilja

 Nakon seksa o kojem sam vam pisala u proslom tekstu, moji radnici I ja smo nastavili sa ovakvim druzenjima. Tucali smo se ili u magacinu ili u mom stanu koji se nalazi iznad lokala nase firme. Bojan mi je nedavno upisao fakultet u Novom Sadu a dobio je I mesto u studentskom domu, tako da nas on nije mogao uznemiravati. Najcesce je seks bio grupni, znaci nas sestoro, mada smo praktikovali I 1 na 1, ili 2 na 1, zavisi ko se u tom trenutku od radnika nadje u firmi. Najvise volim seks sa Srdjanom I sa Jovanom.

Srdjan je covek kao od stene odvaljen, jak kao bik, sa velikim iskustvom I nakon svakog jebanja sa njim osecam se kao da me je pregazio voz,. kao da svu svoju snagu istrese u mene.A uz to ima nesvakidasnje veliku komadinu.

S druge strane, Jovan je momak u cvetu mladosti, zeljan novih iskustava I spreman na sve. On mi je nekako najsimpaticniji od svih. Nas dvoje narocito volimo pozu 69 I praktikujemo je prilikom svakog odnosa. Posebno je neverovatan njegov entuzijazam dok mi pruza oralni seks, a ni ja njemu ne ostajem duzna.


Pre oko pola godine, sredinom januara, resila sam da odem na neki poslovni seminar koji se odrzavao u Subotici. Iskreno, ni sama ne znam zasto sam bas morala da idem ali eto, nesto me je teralo na to.

Zaduzila sam Srdjana da vodi firmu dok sam ja odsutna I otisla u Suboticu. Tog dana je padao sneg a putevi su bili zaledjeni I stalno sam se pitala sta mi je trebalo da ucestvujem u necemu sto mi realno nije ni potrebno niti me mnogo zanima. Taksi me je konacno dovezao ispred zgrade gde je trebalo da se odrzava skup. Nosila sam crnu bundu a ispod nje bila skockana po poslovnim kodeksima kao da idem na nekakav svetski skup ekonomista. Usla sam u veliku salu koja je bila prepuna ljudi koji su pokusavali da pronadju mesto za sedenje. I ja sam pocela pogledom da pretrazujem proctor u nadi da ima nekog slobodnog mesta, ali sam sve vise gubila nadu, narocito u prvim redovima I u sredini. Polako sam se kretala ka zacelju, sada vec potpuno obeshrabrena, kad iznenada ugledah malo slobodnog prostora na nekoj klupici I hitro se uputim ka njoj. Dok sam se priblizavala, pogled mi se susretne sa ocima devojke koja je tu sedela.


Pokazala sam rukom u pravcu praznog mesta, kao da je pitam da li je slobodno I ona potvrdno klimnu glavom. Konacno sam se smestila I pripremila se za predavanje koje je pocelo ubrzo, za nekih 5-10 minuta. Taj tip koji je predavao, profesor da ga tako nazovem, je bio neki mator covek, usporen I dosadan, tako da je I atmosfera uskoro postala ubistveno dosadna, I sve vreme mi je kroz glavu prolazila misao kako sam ispala budala sto sam uopste dolazila ovamo, po ovom nevremenu da bih se ovde gurala I smarala. Konacno je prosao prvi cas I kad je profa dao pauzu, bukvalno sam istrcala napolje da se nadisem svezeg vazduha. Malo sam prosetala okolo po zgradi I vratila se nazad ispred vrata sale. Nesto dalje sam ugledala devojku koja je sedela pored mene kako stoji kod nekog panoa. Posto mi je ocajnicki bilo potrebno bilo kakvo drustvo, resih da joj pridjem. Dok sam joj se priblizavala, ona se okrenula I ugledala me.

Nastavci<< Gazdarica LjiljanaSva devetorica su izvadili svoje kite >>
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj