Kaznio sam curu jer me prevarila – I dio

Ja i djevojka smo bili skupa oko 6 godina u vezi. Bilo je sve super, baš kao u pričama. Voljeli smo se, mazili, pazili, imali dobar sex i bili smo najbolji prijatelji.

Naravno, kao i svaka druga veza, imali smo svojih dobrih i loših perioda. Svađa nije bilo puno, ali kada ih je bilo, bile su žestoke, da bi se nakon par sati opet pomirili i shvatili koliko smo glupi bili jer se svađamo zbog nekih nebitnih stvari koje je, uglavnom, gurao naš ego i inat. Pozitivna stvar je bila što bismo uvijek našli neki kompromis i nije bilo neke borbe oko dominacije i podbacivanja autoriteta jedno drugom. U tim slučajevima smo uvijek pokušavali na neki način da nekako ta muško-ženska prebacivanja ublažimo i iskomuniciramo sa razumijevanjem.

Problem je nastao naredne dvije godine, kada smo napokon odlučili da živimo zajedno . Sa ekonomske strane nije bilo prepreka, pošto mi je u tom periodu posao cvijetao. Sa ljubavne strane takodjer nije bilo prepreka, tako da se to nekim prirodnim tokom činilo kao naredni korak i novi uspon u našem zajedničkom životu.

Pošto sam već više puta samostalno živio nije mi bio ni problem da se prilagodim novoj okolini i da konačno krenem u zajednički život sa voljenom osobom. Za drugu stranu je to ipak predstavljalo problem. Ona je imala 25 godina i bila je 7 godina mlađa od mene. Pošto se cijeli život nije odvajala od roditelja, nova okolina i samostalnost su stvarali neku vrstu šoka za nju. Mada se meni činilo da je to normalna stvar i da bi se nakon par mjeseci trebala prilagoditi, kako je vrijeme sve više odmicalo, situacija je bivala sve gora i gora.

Prvo se se počela osječati usamljeno, jer sam cijeli dan provodio na poslu. Kada bih se vratio sa posla, onda sam često radio i dodatne poslove od kuće i time bih opet nju zapostavio. Mada mi je to non stop nabijala na nos, bio sam radoholičar i uvijek sam imao u glavi kako bi trebao da odvojim više vremena za nas dvoje, ali to se rijetko kad dešavalo. U to vrijeme se i njen otac razbolio. Postala je u određenim trenucima depresivna. Počele su i učestale svađe koje su bile sve napetije i žešče. Čak me je jednom i napustila i vratila se kod roditelja, pa smo se sljedeći dan ponovo pomirili. Pokušao sam da je razumijem i da odvojim dovoljno vremena za nju i da to izbalansiram dobrim sexom. To je uvijek moglo oraspoložiti i ublažiti stres koji je doživljavala.

Kao što rekoh, sex je do tad bio odličan. Isprobali smo sve vrste poza. Bili smo dosta vatreni i strastveni u našim igrarijama, ali mi nije nikad dozvolila da je oprobam analno. Maštala je o tome da probamo sex sa još jednim muškarcem, posebno starijim, ali se ja nisam mogao naći u tome. Jeste da me je pomisao na to jako uzbuđivala i da mi je to budilo neki divljački nagon da je zajedno razvalim sa još jednim jebačem, ali sam bio previše posesivan da bi to mogao sebi dopustiti. Ja sam također maštao o tome da uđemo u vatrenu igru sa još jednom djevojkom. Pošto je ona bisexualna, ali je već jednom imala takvo iskustvo, nije joj to bilo toliko zanimljivo, mada je htjela ponovo da bi meni udovoljila. Pošto nismo mogli naći djevojku koja bi pristala na to, ostala su nam samo pusta maštanja, bar meni…

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj