Nije mi dovoljno biti tajnica,željela sam više – II dio

Točno u šest sati pokucala sam na vrata direktorove kancelarije. Rekao mi je da uđem. Bio je obučen samo u bokserice. Na stolu su stajali papiri.

Nije mi dovoljno biti tajnica,željela sam više – I dio

– “Tvoje unapređenje, pročitaj.” rekao je.

Kada sam pročitala malo sam se iznenadila. Prekvalificirana sam u direktoricu marketinga.

– “O Bože. A Goga?” upitala sam.

– “Ne brini se nije dobila otkaz. Prebačena je na drugu funkciju”

Bilo mi je malo lakše. Potpisala sam i klekla pred njega “Vaša sam robinja recite što mogu učiniti za vas” rekla sam mu.

Jako ga je palila ta igrica pa zašto mu je ne ispuniti.

– “Kad si već u tom položaju prosudi sama” rekao je.

Izljubila sam mu snažnu nogu i skinula bokserice. Polizala sam mu prvo jaja pa uzela u ruku njegov kurac. Par puta sam ga nategnula a onda ga izlizala po dužini. Jezikom sam palaca po glaviću pa ga strpala u usta. Počeo ga nabijati u moja usta i tresti se. Mislila sam da ću se ugušiti. Čak su mi suze potekle niz lice. Napokon je svršio i moja usta napunio spermom.Dio sam ispljunula a on me ošamario. “Progutaj” rekao je ljuto. Iznenadio me ali sam ga poslušala. Progutala sam i počela plakati. Bilo je to zbilja nastrano. Kurac mu se odmah dignuo kada me je vidio takvu. Podigao me i poljubio. Divno se ljubio da su mi koljena klecala. Okrenuo me i naslonila sam na njega.Objema rukama uhvatio je moje sise i počeo ih mijesiti.Tiho sam uzdisala i milovala mu kosu.Zatim me nagnuo nad stol i koljenom mi raširio noge. Uhvatio me za kosu i potegnuo glavu.Svom silinom nabio ga je u moju pičku. “aaaaaahhh!” prostenjala sam. Kako me snažno nabijao tako je vukao moju kosu.Stenjala sam i jecala.

– “Auuu…uuuhhh…aaaaaaaahhhh….ooooohhh!” On je drhtao i sve snažnije ga nabijao u mene.

– “Ooohhhh….dobra si ti pičkaa….aaaaahhhhh” vikao je.

Dlanom me počeo udarati po guzi.Ja sam sve glasnije jecala a on je na to bio sve napaljeniji. Urlao je kao zvijer i sve snažnije me derao. Krupne kapi znoja curile su niz moje čelo i kapale po stolu.

– “Boli te?” pitao me sav zadihan.

– “Boliii…jaaakooo me boli…” jecala sam kroz suze.

Nije me toliko boljelo ali znam da ga to pali, znam da je izdržljiviji a ja sam uživala u njegovom snažnom jebanju i njegovim divljačkim urlicima.Tko bi rekao da se pretvorio u to onakav ukočen i hladan direktor. Bio je druga osoba. “Plači” naredio mi je i snažno me udario po guzi.

– “Aaajjj” zaurlala sam i počela plakati. Plakala sam i od ugode ali i od ugodne boli. Bila sam mokra kao da sam se okupala. I on se sve više znojio. “Oooohhhh…aahhhh” stenjala sam sve glasnije. Pička mi je toliko otekla, pekla me i bridila da sam mislila da će eksplodirati. Vidjela sam da se sve teže kontrolira i da mu se bliži vrhunac

– “Još malo direktore…mooolim vaaasss!! Ajjjjj….kako je lijepoooo.Nemojte….svršiti!!!!!!!!! Boooliiiii” zavrištala sam.

I nije svršio. Tresao se kao u groznici i znojio kao u sauni. Bio je prelijep. U snažnim trzajima tijela i uz vrisak svršila sam kao luda. Ubrzo mi se i on pridružio. Srušio se na pod a ja sam pala na koljena. Pička mi je još zjapila i bila otvorena. Bila je crvena i natečena.

– “Oh. Direktore najbolji ste.” rekla sam. Prišla sam mu i nježno mu ljubila prsa. Nije se mogao pomaknuti bio je iscrpljen do zadnjeg atoma snage. Milovao mi je kosu a oči su mu sjale.

– ”Jesi dobro?” upitao me. Potvrdno sam kimnula glavom i nastavila ga maziti i ljubiti. Nakon jedno 20 minuta takvog opuštanja podigao se i uhvatio me za ruku. Odveo me do kauča i polegao na njega. Ljubio mi je vrat, pa grudi. Lizao mi je bradavice na šta sam ja počela uzdisati.Spustio se sve niže ližući mi trbuh.

– “Ah!Ahhh!” prostenjala sam kada mi je polizao klitoris. Zabio je jezik duboko u moju pičku. Kružio je njime po mojoj unutrašnjosti, a prstom mi milovao klitosri. “Aaaaahhhh!!!” glasno sam viknula od ugode i ljepote. Podigao se i legao na mene. Jednu nogu sam podigla na kauč tako sam mu napravila mjesta da prodre u mene. Iznenadio me kako je nježno i polako prodirao u mene. Gledao je moje zaneseno lice i smješio se.”Nemoj se navikavati na ovo. Ali si zaslužila. Ipak si ti jedna divna žena i poslušna robinja pa te gospodar mora malo nagraditi” rekao je. Bilo je fantastično. Suze su mi potekle niz lice od ugode i ljepote. Svršila sam nekoliko puta prije njega. Legao je preko mene i ja sam ga čvrsto zagrlila.

– “Želiš li doči u moj stan da probamo nešto drugačije. Neće boljeti kunem se.” Znala sam šta misli. Bojala sam se ali sam pristala. Bit ću prava robinja, ali ta uloga ne pada mi teško.

 

 

Rating: 4.7/5. From 23 votes.
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx
()
x