Ja sam masirao svastiku, a ona svoju pičku

Sjedili smo kod ženinih, okupili se, malo pijuckali, priča po priča, kako to već ide. Moj odnos sa ženinom familijom je korektan, tako da ne doživljavam neki problem kad treba da idemo. Svastika je godinu mlađa, udata već skoro 10 godina, čini mi se da je malo zapostavljena od svog muža kome je bitno društvo, kafana i opijanje. Nije da nisam do sada maštao o njoj kako je zadovoljavam u svim mogućim kombinacijama.

Kroz priču požalila se kako je od sjedenja na poslu bole leđa. Odmah sam joj ponudio da je izmasiram. Sjela je ispred kauča na kojem sam sjedio, a ja sam raširio noge da se može namjestiti. U dnevnoj sobi, pored nas, bili su moja žena, tašta i njen muž. Njen muž je gledao neki film, već vidno pripit, a tašta i žena u drugom dijelu sobe, gledaju neke kataloge.

Vrat i leđa su bila tako tvrda da su potvrdili da joj treba masaža. Nemam nikakav kurs za masažu, ali više njih mi je reklo da znam masirati.

Krenuo sam polako, od vrata. Čim sam dodirnuo vrat osjetio sam kako joj se koža ježi. Osjetio sam i u svojim gaćama jezu. Koža mekana, a miris je takav da se zamanta u glavi. Kako sam se spuštao niz leđa, primjetio sam da nema grudnjaka. Zastao sam na mjestu gdje su inače kaiši od grudnjaka i tu sam malo duže masirao i pritiskao. S desne strane nam je bio zid, pa sam desnom rukom više prolazio prema boku, ne bih li “slučajno” došao do grudi. Grudi su joj bile malo veće, i kad bi išli na bazen, vidjelo bi se kako čvrsto stoje. Kada sam desnom rukom prišao sisi, reče.

“Tu, tu me najviše boli.”. Tu su bila samo rebra. Svojom lijevom nogom sam zaklonio pogled ostalima na to gdje su mi ruke i na izbočinu koja se stvorila u gaćama.

Dobrih 5 minuta sam razmišljao smijem li pomjeriti ruku na bočnu stranu sise. U tom razmišljanju, svastika stavi svoju desnu ruku na moje stopalo. Nisam dirnuo sisu, nego sam se rukom spustio do iznad guzova. Bila je u nekoj tankoj trenerci, pa sam ruku podvukao sasvim malo ispod trenerke. Kada sam osjetio da sam došao do čipkanih gaća, brzo sam vratio ruku. Opet je rekla: “Tu me boli, na donjem dijelu leđa”. Vratio sam ruku iznad guzice i pitao: “Je li ovdje?” Odgovorila je kratko: “Još malo niže”. Toplina mi se sjurila tijelom, a već nabrekao kurac, počeo je da se zateže.

Reče još: “Desna strana me boli samo”

Dok sam već počeo da dodirujem desni guz i masiram, primjetio sam da se počela komešati. Opet se naježila. Kako je sjedila na podu lijevu nogu je podigla, a desnu ispružila. Ruku je sklonila s moje noge. Preko puta kauča gdje sam sjedio je bila komoda sa TV-om, sa staklenim policama. Primjetio sam u staklu da je svoju ruku stavila među noge. Vidio sam da se trlja preko trenerke. Ja sam molio Boga samo da ne svršim, jer bih napravio nered. Nekako sam uspio spustiti kurac niz nogu da se ne vidi.

Kada sam vidio šta radi, prešao sam rukom ne sredinu leđa i spustio se do mjesta gdje su guzovi sastavljaju. Od poda nisam mogao dalje. Vratio sam ruku na bočnu stranu i nehotično par puta došao do sise. Kada sam vidio da se ne buni, uhvatio sam joj bočnu stranu sise i počeo da masiram. U odrazu koji je bio na polici, vidio sam da je ruku stavila u gaće i da polahko trlja.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
2 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
makedonac
makedonac
Guest
2. studenoga 2020. 20:10

naravno nastavak sa masazu 😉

Darko
Darko
Guest
29. prosinca 2021. 02:06

Nastavak masaze?

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
2
0
Ostavi svoj komentarx