Sa svastikom na moru

Kad me žena nazvala sjedio sam zatvoren u svom uredu mudro glumeći da nešto važno radim. Čuj, rekla je ženica, iskrslo mi je nešto pa ne mogu Ninu (njenu seku ) otfurat na more, pa ako možeš pusti Tomicu (sekinog muža koji je radio u mojoj firmi) da otfura nju i klince.

– Žao mi je draga ali Tomica ima i danas i sutra gomilu posla i ne bi išlo prije vikenda.

Žao mi je klinaca, škola je gotova i već sanjaju more a i Nina je slobodna, kakav si ti s obavezama da ih ti baciš na more a ja i Tomica dođemo za vikend.

Obzirom na to da su me klinci obožavali, a i ja sam bio slab prema njima jer ja i Nataša nismo imali djece, a i more mi je bolje zvučalo od užarenog Zagreba odlučio sam u trenu i rekao može nema problema.

Nazvao sam tajnicu i rekao joj danas i sutra me nema ako je neka frka dostupan sam na mob. a tekuće poslove će odradit Tomica. Zaletio sam se doma, pokupiti najnužnije stvari i uzeo terenca iz garaže jer su klinci bili ludi za njim, i nazvao Ninu da dolazim po njih. Ona mi je otcvrkutala da su oni spremni i da sam joj najbolji zet na svijetu.

Kad sam došao kod njih klinci su već bili u vrtu, i čekali me pa sam dvoje dvanaestogodišnjih blizanaca imao na vratu prije nego sam uspio izići iz auta. Klinci su haračili po autu i ubacivali svoje diskove u player kad se Nina spustila u vrt noseći putne torbe, koje sam ja preuzeo. Sačekaj me samo još sekundu dok obučem nešto laganije za put rekla je Nina uputivši mi očaravajući osmijeh i odskakutala natrag u kuću. Bacio sam torbe u gepek i sjeo u auto, Nina se spustila doslovno za sekundu, a ja sam shvatio što je značilo nešto laganije. Na sebi je imala nekakav topić koji je jasno stavljao do znanja da ne nosi grudnjak, i nekakvu lepršavu jako kratku suknjicu iz koje je izlazio beskrajno dugi par savršenih ženskih nogu. Ne prvi put zaključio sam da mi je svastika komad koji bi maznuo bez predumišljaja a i s predumišljajem. Putovanje je bilo ležerno, klinci su neprestano brbljali uzbuđeni i puni planova za ljeto, a Nina se zavalila u sjedalo do mene pustivši suknjicu da se popne visoko po zamamnim bedrima. Ja sam vozio po polupraznom auto putu zadovoljan što mi rijedak promet ostavlja vremena da uživam u pogledu na svastiku.

Pročitaj ovu:
Nikad nisam imala tako dobru jebačinu

Na more smo doputovali jako brzo, klinci su za pet minuta bili spremni za plažu a ja i Nina smo vadili stvari iz auta. Dok je vadila zadnje vrećice Nina se nagela u gepek, a ja sam osjetio kako mi se kurac ukrućuje od pogleda na njene duge noge i guzu od milion dolara.

– Ti pođi s klincima na plažu, a ja ću nas raspakirat i pripremit nešto za jelo rekla je Nina, a ja sam sa žaljenjem pristao jer mi se nekako bilo teško rastat od nje.

Odveo sam klince na plažu, a oni su prije nego mi je konobar donio kavu već bili u moru i dozivali me. Taman kad sam popio kavu i spremao se i ja u more zazvonio mi je mobitel, zvao me Tomica i pitao jesmo li doputovali, rekao sam mu da smo ja i klinci na plaži a da je Nina u kući. Žao mi je da te vučem s plaže ali poslao sam ti mailom neke ugovore, mislim da bi ih morao pogledat prije nego ih potpišemo pa se zaleti do kuće i samo mi javi jeli sve u redu i pripazi mi klince i ženu dok ne dođem.

Dozvao sam klince i rekao im da se moram zaletit do kuće i da mogu uzeti piće i sladolede i što im treba u kafiću a da ću ja platit kad se vratim.

Ok vikali su u glas i dovedi mamu.

 

Za desetak minuta sam bio nazad kod kuće jer kad smo kupovali kuću nismo htjeli bit u gužvi uz more nego smo kupili kuću u brdu s velikom okućnicom pa smo bili izolirani od susjeda.

Kad sam došao vidio sam da su vrata zatvorena, kad sam stavio ključ u bravu shvatio sam da nisu zaključana, pomislio sam da je Nina sigurno otišla do obližnje trgovine kupit nešto što joj fali. Ušao sam u kuću i upalio laptop pogledao ugovor i samo napisao potpiši. Dok sam se dvoumio da li da sačekam Ninu ili da se vratim na plažu sjetio sam se da će klinci sigurno smočit ručnike pa sam se popeo na kat po rezervne. Kad sam došao na kat iz predsoblja sam vidio kroz odškrinuta vrata prizor od kojeg mi je zastao dah, na krevetu je gola ko od majke rođena ležala moja svastika i igrala se ružičastim silikonskim umjetnim kurcem koji smo ja i ženica skupa s drugim igračkama kupili u nekom seks shopu. Stao sam na vrata i upitao trebaš li pomoć, Nina me samo pogledala zamagljenim pogledom i promuklim glasom kratko odgovorila da. … Pročitaj cjelu priču

Pročitaj ovu:
Prevarila me
Rating: 2.9/5. From 43 votes.
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx
()
x