Please wait...

Sa svastikom na moru

Kad me žena nazvala sjedio sam zatvoren u svom uredu mudro glumeći da nešto važno radim. Čuj, rekla je ženica, iskrslo mi je nešto pa ne mogu Ninu (njenu seku ) otfurat na more, pa ako možeš pusti Tomicu (sekinog muža koji je radio u mojoj firmi) da otfura nju i klince.

– Žao mi je draga ali Tomica ima i danas i sutra gomilu posla i ne bi išlo prije vikenda.

Žao mi je klinaca, škola je gotova i već sanjaju more a i Nina je slobodna, kakav si ti s obavezama da ih ti baciš na more a ja i Tomica dođemo za vikend.

Obzirom na to da su me klinci obožavali, a i ja sam bio slab prema njima jer ja i Nataša nismo imali djece, a i more mi je bolje zvučalo od užarenog Zagreba odlučio sam u trenu i rekao može nema problema.

Nazvao sam tajnicu i rekao joj danas i sutra me nema ako je neka frka dostupan sam na mob. a tekuće poslove će odradit Tomica. Zaletio sam se doma, pokupiti najnužnije stvari i uzeo terenca iz garaže jer su klinci bili ludi za njim, i nazvao Ninu da dolazim po njih. Ona mi je otcvrkutala da su oni spremni i da sam joj najbolji zet na svijetu.

Kad sam došao kod njih klinci su već bili u vrtu, i čekali me pa sam dvoje dvanaestogodišnjih blizanaca imao na vratu prije nego sam uspio izići iz auta. Klinci su haračili po autu i ubacivali svoje diskove u player kad se Nina spustila u vrt noseći putne torbe, koje sam ja preuzeo. Sačekaj me samo još sekundu dok obučem nešto laganije za put rekla je Nina uputivši mi očaravajući osmijeh i odskakutala natrag u kuću. Bacio sam torbe u gepek i sjeo u auto, Nina se spustila doslovno za sekundu, a ja sam shvatio što je značilo nešto laganije. Na sebi je imala nekakav topić koji je jasno stavljao do znanja da ne nosi grudnjak, i nekakvu lepršavu jako kratku suknjicu iz koje je izlazio beskrajno dugi par savršenih ženskih nogu. Ne prvi put zaključio sam da mi je svastika komad koji bi maznuo bez predumišljaja a i s predumišljajem. Putovanje je bilo ležerno, klinci su neprestano brbljali uzbuđeni i puni planova za ljeto, a Nina se zavalila u sjedalo do mene pustivši suknjicu da se popne visoko po zamamnim bedrima. Ja sam vozio po polupraznom auto putu zadovoljan što mi rijedak promet ostavlja vremena da uživam u pogledu na svastiku.

Na more smo doputovali jako brzo, klinci su za pet minuta bili spremni za plažu a ja i Nina smo vadili stvari iz auta. Dok je vadila zadnje vrećice Nina se nagela u gepek, a ja sam osjetio kako mi se kurac ukrućuje od pogleda na njene duge noge i guzu od milion dolara.

– Ti pođi s klincima na plažu, a ja ću nas raspakirat i pripremit nešto za jelo rekla je Nina, a ja sam sa žaljenjem pristao jer mi se nekako bilo teško rastat od nje.

Odveo sam klince na plažu, a oni su prije nego mi je konobar donio kavu već bili u moru i dozivali me. Taman kad sam popio kavu i spremao se i ja u more zazvonio mi je mobitel, zvao me Tomica i pitao jesmo li doputovali, rekao sam mu da smo ja i klinci na plaži a da je Nina u kući. Žao mi je da te vučem s plaže ali poslao sam ti mailom neke ugovore, mislim da bi ih morao pogledat prije nego ih potpišemo pa se zaleti do kuće i samo mi javi jeli sve u redu i pripazi mi klince i ženu dok ne dođem.

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare