Napunio sam pičku svojoj sestrični – II dio

Ovo je nastavak priče Napunio sam picku svojoj sestricni. Maja i ja smo uživali u ljetu i jedno u drugome. Nakon što su nas zamalo uhvatili Majini roditelji, a moji stric i strina, Maja i ja smo tražili neko osamljeno mjesto za naše igrice. 

Čak smo i plažu promjenili, te smo našli jednu uvalu koja je bila pusta, ali sa malom plažicom od šljunka, a jedini hlad je bio od stijene iznad nje. Ta plaža je vidjela to ljeto svašta, a najupečatljiviji mi je bio jedan dan. 

Bio je radni dan, nama totalno nebitno, ali to je značilo manje poznatog svijeta u okolini. Maja i ja smo stigli oko 9 sati na plažu, te smo se odmah smjestili, pa otišli u vodu. Kupali smo se nekih pola sata i izvodili gluposti u moru.

Zatim smo došli u plićak, a Maja me je zagrlila i zavukla ruku u moje kupaće, te primila moj kurac i počela ga drkati. Ja sam joj milovao sise i izvukao ih iz gornjeg dijela kupaćeg, te ih milovao i stiskao joj bradavice, a ona je stenjući potražila moje usne i lagano ih ugrizla:

– Jebi me.. . odmah.. 

Znao sam da je nestrpljiva, jer se nismo poseksali već nekoliko dana pošto je imala menstruaciju, na moje olakšanje, jer sam joj stalno svršavao u picu. Zato sam joj odmah odlučio udovoljiti, te sam zavukao ruku između njenih nogu i odmaknuo gaćice, te gurnuo dva prsta u njenu picu i počeo ju njima jebati. Maja se stresla i jače mi stisla kurac, a onda je raširila noge pod vodom i namjestila se ispred mene, te odbacila nogama od dna i obgrlila me njima. Moj kurac je kao navođen ušao u njenu picu i odmah joj ušao do kraja. Zastenjala je i obgrlila me oko vrata dok sam ju ja primio za guzu i počeo ga zabijati u njenu picu. Bio sam pun snage i nije mi bio problem držati ju na rukama.

Dok sam ju jebao voda je pljuskala oko nas. Koliko smo bili napeti bilo je vidljivo i po tome što je Maja svršavala kao luda, a ni meni nije trebalo dugo, pa sam nakon nešto manje od deset minuta i ja svršio i napunio joj picu spermom. Ostali smo tako još neko vrijeme stajati u vodi, a onda smo izašli van i otišli na ležaljke. 

Izvalili smo se jedno kraj drugoga i čekali da se osušimo. Držali smo se za ruke i samo se gledali. Ležali smo tako više od sat vremena, a onda me zamolila da ju namažem, pa sam ustao iz iz njene torbe izvukao ulje za sunčanje. Fino je mirisalo na kokos, čisto da ogladniš.

Počeo sam joj mazati leđa nakon što sam joj odvezao gornji dio badića, pa ga je potpuno skinula, a ionako nikoga nije bilo okolo pa smo mogli biti i potpuno goli. Namazao sam joj leđa i krenuo na noge, a ona ih je lagano raširila kad sam došao na butine. Mazao sam joj unutarnju stranu butina, a ona je zadovoljno mumljala, pa sam ju upitao:

– Da ti skinem gaćice i namažem guzu? 

– Ahaaa.. . ali polako.. -tiho je rekla, pa sam joj odvezao gaćice i izvukao ih ispod nje, a pred menom je bila njena guza i njena pica. 

Počeo sam joj mazati guzu sa uljem, lagano i bez žurbe, a kako sam ju mazao tako mi je kurac rastao. S obzirom da sam ja već skinuo kupaće, radio je to nesmetano, pa sam ga malo namazao uljem, da ne izgori na suncu. Dok sam joj mazao guzu lagano sam prstima prošao preko njenog šupčića i Maja se trgla, pa sam ju upitao šta je:

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx