Photo shooting seksi mame

Od svoje pete godine života mama i ja živimo sami. Oca ne poznajem jer zadnji put sam ga vidio prije toliko godina da ga se jednostavno ne mogu sjetiti.

Mama Ljerka i moj otac živjeli su zajedno nekoliko godina i nisu bili vjenčani a s mojim rođenjem stvari su se promijenile i ocu roditeljska odgovornost jednostavno nije odgovarala. To je otvoreno rekao mojoj majci i nestao iz njezina i mog života.

Mama, tada još vrlo mlada, teško je podnijela njegov odlazak. S vremenom se stabilizirala ali mislim da je ta životna epizoda na nju ostavila trajni trag. Nikada se nije udavala ali je promijenila priličan broj muškaraca.

Od tog vremena ostala joj je pomalo ružna navika. Ne mogu reći da je alkoholičarka ali s vremena na vrijeme rado zaviri u čašicu. Što mogu reći o njoj? Osim već spomenutog poroka zvanog alkohol sklona je seksualnim avanturama s nepoznatim muškarcima. Ako bi joj se neki muškarac svidio ne bi gubila vrijeme i otvoreno bi mu se nabacivala. Obzirom da je prilično zgodna žena nije joj teško u krevet odvući muškarca na kojeg baci oko. Dodatne bodove i draž njenom izgledu daje njeno atraktivno, pomalo izazovno, mogu slobodno reći, seksipilno odijevanje.

Iako sam je volio promatrati i guštati u njenom seksipilu nisam otvoreno maštao o seksu s njom sve dok je kroz otškrinuta vrata njene sobe nisam vidio golu tj. kako se odijeva. Seksi rublje koje je odijevala na sebe silno me napalilo. Tek mnogo vremena poslije priznala mi je kako je znala da je promatram.

A onda jednog dana njen odnos spram mene počeo se bitno mijenjati. Počela je sa mnom provoditi mnogo više vremena. Pozivala me da zajedno izađemo negdje u kafić. Sve češće je svojom rukom dodirivala moju tijekom razgovora. Htio-ne htio shvatio sam da mi se koketno smiješi i da se prema meni uopće ne ponaša kao mama već kao žena koja se nabacuje muškarcu koji joj se sviđa. Najprije sam pomišljao da je to sve plod moje mašte ali kako je vrijeme odmicalo bio sam sve sigurniji u to da mi se vlastita mama nabacuje.

Nije to bilo otvoreno nabacivanje, barem ne u početku, već je to činila vrlo oprezno, rafinirano i polako, ali sigurno je plela mrežu oko mene u koju sam na kraju upao a zbog čega mi uopće nije žao. Inače sam sportski tip. Redovito vježbam i idem u teretanu a jedno kraće vrijeme trenirao sam boks. Zašto vam to kažem? Pa zato jer me jednog dana mama vidjela posve golog kako u stražnjem dijelu dvorišta, iza kuće, posve gol udaram boksačku vreću koja je tu visjela i služila mi za osobni trening. No vidjela je i nešto što je prethodilo tom udaranju vreće.

Bilo je ljeto i izuzetno vruć dan. Probudio sam se kasnije nego inače i kako je već bilo prilično toplo razmišljao sam da li krenuti na trčanje ili ne. Ipak sam odlučio odraditi to trčanje koje sam inače svakodnevno prakticirao. Bio sam sam kod kuće i na povratku s trčanja odjurio sam pod tuš. Nisam se uopće brisao već sam tako mokar od vode s bocom soka te samo ogrnut ručnikom izašao na stražnja vrata u dvorište. Legao sam na ležaljku i prepustio se sunčevim zrakama. Kako sam bio uvjeren da mame nema a nitko me nije mogao vidjeti odbacio sam ručnik i ostao ležati posve gol.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx