Prezgodna Sanja

Živim u malom primorskom gradiću u Crnoj Gori. Tu imam kuću i apartmane za izdavanje. Izuzetno sam potentan i imam veliku potrebu za sexom, zbog čega mi je teško da imam ozbiljnu vezu, jer bi svaka ta veza završila mojom avanturom sa nekom mojom gošćom, naročito za vrijeme ljeta. U sexu sam nezasit, i sa zgodnom ribom bih mogao i po nekoliko puta na dan da se tucam. Visok sam 192 cm, vitkog i mišićavog tijela, sa penisom od oko 19 cm.

Zbog mojih sexualnih apetita registrovao sam se na jednom swing sajtu, gdje sam tražio solo dame ili parove za sex. Tu i tamo, naročito ljeti, uvijek bi se našao neki bračni par gdje dama traži pojedinca za trojku ili neka gošća željna ljetnje avanture. To bi trajalo par dana i na tome bi se završilo, do sledeće godine. Dama koja bi jednom bila sa mnom, uvijek bi se javljala ponovo ukoliko dođe u Crnu Goru, jer sam bio diskretan, prilično izdržljiv i strastven.

Međutim, poznanstvo sa jednim parom, odnosno damom posebno je obogatilo moj sexualni život. Uobičajeno, sa njima sam stupio u kontakt preko sajta, jer su mi se dopala fotografije njenog tijela, naročito guze. Kako su i oni bili iz jednog primorskog grada u Crnoj Gori, bili su oprezni i uplašeni za svoju diskreciju. Nakon brojnih poruka odlučili su da mi pruže šansu, ali s tim da budem sa njom 1 na 1 u jednoj sobi, bez upoznavanja sa njim koji će biti u drugoj sobi. Naravno, to je i meni odgovaralo.

Bilo je zimsko vrijeme, početak februara, i oni su za tu priliku uzeli apartman u Podgorici. Došao sam oko 22,30 časova na vrata apartmana. Vrata mi je otvorila prelijepa crnka, između 30 i 33 godine, oko 175 cm, obučena u prozirni ogrtač, crne tanga gaćice i cipele sa visokim potpeticama. Do tada nijesam vidjeo djevojku takve prirodne ljepote. Crna duga kosa, krupne oči, velike prirodne pune usne, lijepe crte lica, atletski građena, lijepe grudi srednje veličine, uski struk, fantastične zategnute guze u koju nijesam prestajao da buljim…san svakog muškarca.

Ostao sam u blagom šoku njenom pojavom, jer su obično te dame sa sajta, starije i prosječnog izgleda. Rekla mi je da uđem i sjeli smo na ugaonu. Nije dugo čekala, posle svega par riječi me je poljubila. Uh, kad sam osjetio njene meke usne i njen jezik… prelijepo se ljubila, a ja sam je gutao, gutao to slatko lice, usne, jezik. Ljubili smo se dugo dok nije počela da se spušta jezikom na dolje. Otkopčavala mi je košulju i ljubila grudi, stomak..

U sekundi sam ostao go zavaljen u ugaonu, a ona je klekla između mojih nogu, uzela moj kurac u ruke i krenula da ga drka. Malo po malo počela je da ga oblizuje i guta. Bukvalno se davila pokušavajući cijelog da ga stavi usta, a ja sam je držao za glavu dok joj je pljuvačka izlazila na usta i vlažila moj obrezani glavić i slivala se sve do jaja. Pušila je iskusno, znalački, pružajući mi maksimalno zadovoljstvo. Pogled na njeno lijepo lice i zgodno tijelo dok mi guta kurac dodatno me palio, pa mi je kurac bio čvrst kao kamen, propinjao se i trzao u njenim prelijepim ustima.

Kada ga je Sanja dobro ovlažila i bila sigurna da je dovoljno krut i spreman za njenu pičku tražila je da stavim kondom, opkoračila me i konačno je namjestila picu iznad moje dignute kurčine. Držala ga je za korijen i ubrzo sam osjetio vlažnost njene napaljene pičke na svom glaviću koji je samo skliznuo u vrelinu njene unutrašnjosti, pored vrpce njenih tanga gaćice koje nije skidala. Sanja se malo bolje namjestila i krenula je da se diže i spušta po mome kurcu, dok su njene lijepe grudi poskakivale ispred moga lica. Počela je da stenje, uzdiše i stidljivo šapuće, kao da ne želi da je muž, koji je valjda bio u drugoj sobi, čuje koliko uživa:

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj


Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /www/wwwroot/pusica.com/wp-content/plugins/auto-seo-tags/autotag.php on line 35

Warning: Undefined array key "host" in /www/wwwroot/pusica.com/wp-content/plugins/auto-seo-tags/autotag.php on line 38