Šta god da je, muško ili žensko, poželela sam je

Kurac volim još od malih nogu. On mi je opsesija, stalni san, predmet svih mojih maštanja i želja, meso koje mi najviše prija. Volim ga u svakom obliku i veličini, nikada ga ne merim i nerazumem ni svoje prijateljice ni druge uspaljenice koje se opterećuju fazonima tipa “ bio je dug samo 16cm” ili “frajer je ima celih 20cm” (kao da nose metar sa sobom pa kada ga dignu prvo premere!). Sve su to najobičnije gluposti. Meni prija svaki!! Često se setim onog vica u kojem neiskusne curice pitaju matoru kurvetinu koji je karenjak bolji: “kratak a debeo” ili “dugačak a tanak” a ona im odgovara “najbolji je dugačak i debeo, ako već možeš da biraš”.

Ja birala nikad nisam, jer sam uvek u daljini čula iskreni žal stare komšinice baba Sojke koja je više puta sa uzdahom ponovila “Život je kratak, dok se okreneš a on prošao. Nikada nisam odbila čoveka koji mi je tražio pičke, a sada žalim što je, luda, nisam i nudila!” Toliko o tome. Počela sam da upoznajem sve lepote kurčeva i strasti koje oni u meni izazivaju još kao klinka u osnovnoj školi, prvo kroz obične igre sa vršnjacima, pa priče hrabrijih klinki iz komšiluka i škole, zamršene razgovore vršnjakinja moje majke i najviše ispovesti stare komšinice, baba Sojke, koja me je čuvala dok su roditelji radili, a koju sam kasnije svakodnevno obilazila, posebno kao srednjoškolka, da joj se nađem i revanširam za brigu koju je meni ukazivala. Igrajući se sa vršnjacima bila sam u prilici da vidim kako se, dok se guramo ili rvemo pale, kao im je natežu gaće ili pantalone, još kad su meni krenule da rastu sise, pa kad bi ih neki slučajno ili namerno dotakao ili pomazio, oticanje gaća je bilo redovno.

Tada sam prvi put i videla te dečačke kurčiće, crvene i zašiljene, sa glavicom koja tek izviruje iz kožice koja im se teško ili nikako svlačila. Umela sam, kad nije velika gužva, naročito ako u blizini nema drugih devojčica da poneki uzmem u ruku, dag a opipam, stisnem, da se malo poigram sa njim. Prijala mi je njihova ukrućenost, njihovo podrhtavanje u mojoj šaci, vrelina i to što preko njih i svoje ruke osećam svaki otkucaj srca momčića čiji kurac držim. Sad kad bolje razmislim, mislim da sam uživala u samom saznanju da JA izazivam te treptaje, tu želju, to lepo što ih tera da se uvijaju, stenju i cvile i to mi je davalo neku veličinu i značaj.

Poveravala sam se baba Sojki, ona me je jedina potpuno razumela i štitila, podsticala da nastavim ( “Samo ih ti dirkaj, mazi, ovako ih uzmeš u ruku pa trljaj, navalči – pokazivala mi je na nekom krastavcu- meti ih u usta, pa ko lizu, tako i sisaj ih”) Istina, uvek je govorila da to ne pričam pred mojima, pred svim drugaricama ili da ne radim kad ima puno dečaka – “ Sve je to bezobrazno, rašire priču, dođeš na loš glas, a to ti nije potrebno!”- i ja sam je poslušala. Prvi pravi seks sam videla baš kod Sojke i to slučajno. Banula sam jedno jutro dosta rano, nije me očekivala ( nije mi se išlo u školu, zbog matematike, pri kraju osmog razreda) I zatekla sam je na podu sobe, ležala je na leđima, nogu prebačenih preko ramena Živka varioca, koji je stanovao u podstanarskoj sobici u istom dvorištu, a radio kao terenac tog leta u našem gradu. Sojka je tada imala skoro šezdeset godina, Živko duplo manje, ali ni jednom ni drugome to nije smetalo da se svojski pojebu.

Živko je imao lep komad i pošteno joj ga je nabijao, brzo i jako, kao da je ubija. Sojka je mešala, stenjala, navlačila ga na sebe i tražila još i još i još…Sakrila sam se u kuhinju i odgledala jebačinu do kraja. Delovalo je silovito, udarnički, kao da se odrađuje kakav težak, a dobro plaćen posao. Desetak minuta i groktanje, trzaji, povici, svršavanje, Živkova sperma u Sojki, na njenom stomaku, njegov onemoćao kurac u njenim ustima.

Milina božija, trnci u mom stomaku, ukrućene bradavice, mokra pica i srednji prst u njoj. Videli su me tek kad su, goli ušli u kuhinju da popiju kafu. Tada sam počela sa ozbiljnom praksom. Sojka se složila, Živko takođe pa sam mu ga dugo drkala I pušila, on me je džarkao prstom.

Tada sam spoznala, a kasnije mnogo, mnogo puta potvrdila da su priče o tome kako se karina brzo podiže za drugu, treću i bog te pita koju jebačinu zaredom bajke za malu decu: nekima uspe još jednom ili dva puta uz povelike razmake i veliki trud, drugima nikako bez obzira na svu maštu I tehniku. Živku se podigo pristojno tek posle sat vremena, kada su me zabolele I ruke I usta, pošto sam bar dva puta svršila na njegovom prstu I nekako mi ga je ugurao ( prevlažnoj I preosetljivoj) natezao me je petnaestak minuta I svršio mi pravo u facu umazavši mi celo lice. Od tada pa do kraja srednje škole ( rekoh li da sam “diplomirana” frizerka? ) koristila sam svaku priliku da me neko pojebe. Jebala sam se u parku, u podrumu, na krevetu, u autu, na tavanu, u senu, u ćošku iza gradske kafane, u klozetu škole, u salonu na praksi kod Joce frizera (taj me je jebo svaki put kad sam bila kod njega, pune tri godine!).

Svršavala sam na angro, pušila, drkala, klečala, jahala, sedala I nabijala se sama, preznojavala I mučila kad kurac nije davao znake zivota ili kada bi svršio a da čestito I ne uđe u mene. I uvek uživala ( opet da budem poštena, samo sa kurcem I mnogo više sa njim nego kada me uz izvinjenje mekokurih dobro poližu ili iznabijaju prstima. ). Nisam volela (pa ni danas ne volim) redaljke (nikada nisam bila u istom krevetu sa više od dva jebača), probala sam I nekoliko devojaka (ali njihova velika mana je što nemaju kurac – jeste da ližu, da koriste veštačke kurčeve i vibratore, al prirodno je prirodno).

Stranice: First -- 1 -- 2 -- 3 -- ... -- Next → -- Last

Komentiraj