Profesorica Dona je prava seks učiteljica

Erotska priča, Profesorica Dona je prava seks učiteljica koja se redovito brine da svaki student bude koncentriran na predavanju. Ona uvijek nosi izazovne kombinacije jer time zadržava pažnju pohotnim dečkima. 

Jedan student joj je zapeo za oči. Taj student sam ja. Posebno sam ju gledao i radio sam joj probleme na predavanju. Predavala je da pogodite što…. seksualnu edukaciju. Učila na je sve o tome a usput bila je i jako dobrog izgleda. Namjerno sam joj radio problema na nastavi i nisam ju ni manje ni više gotivio kao svi ostali. 

Jednom me je pozvala da dođem kod nje u ured na konzultacije. Profesorica se za taj poseban tretman dala oko uređenja. Kada je otvorila vrata svojeg kabineta imao sam što da vidim.

Obukla je crnu minicu sa bijelom košuljom koja je raskopčana i vidi se duboki dekolte. Minica je toliko bila uska da su joj se ocrtavali halteri i tange. Svoje velike sise je pripojila i izgledala je jako napeto. Na nogama je imala haltere ( koji se nisu vidjeli vec su se samo nadzirali) i crne štikle na kopču (one visoke one porno koje svi volimo). Svoju plavu kosu je uredila i stavila svoje opasne seksi naočale koje joj daju dojam nadmoćnosti. Svojim opasnim seks izgledom i stavom je odlučila da mi pokaže tko je glavni i kako se treba ponašati. 

Kada sam ušao i sjeo za stol, profesorica mi je rekla : „Pošto ste tako bezobrazni i nekulturni na predavanju, sada ćemo proći neke lekcije iz seksualne edukacije jer želim da budete spremni za ispit“. 

Saslušao sam ju i te mi je ona počela govoriti što da radim. Bila je jako stroga. Iako me je bilo strah, osjećao sam nevjerojatnu napaljenost. Svi smo je voljeli gledati i svi smo redovito drkali na nju ali ovako kada te ti je blizu to je nešto sasvim drugačije.

Prvo smo počeli razgovarati o pozama koje trebamo isprobavati i kakve su sve poze bitne. To je bilo zagrijavanje. Zamislite da vam prava seks profesorica kaže da isprobavate poze preko odjeće radi vlastite edukacije. Nit između nervoze i uzbuđenja je tako bila toliko tanka da nisam znao da li sam u raju ili u paklu.

Prvo mi je sjela u krilo i stavila je ruke preko mojih ramena i pogledala me i rekla: „Ovako bi se mogli ševiti mmm“ i lagano se nabijala preko hlača. Kada sam joj vidio gaćice i haltere oblio me znoj a pogotovo kada mi je sjela na kitu. To je bila čista fantazija. Zatim se ustala i ja sam došao do stola a ona se naguzila i rekla: „ A ovako, jel vam se ovo sviđa? “ I počela se guziti baš fino. Pa ovo je odlično. Prava 

Dok smo tako izmjenjivali poze pogledala me jednom onako strogo i rekla:„ Poštovani kolega nikako ovo ne smijemo raditi za stvarno jer su ovo zločeste radnja…. ovo je samo vježba…. morate znati kako se to radi. “

Ja sam ju samo okrenuo i počeo joj prolaziti rukama po kukovima i lagano joj počeo podizati usku suknjicu. 

Zatim sam digao ruke do njezinih sisa te sam na trenutak došao ustima do njezinog uha te kroz zatvorene zube sam joj rekao: „Profesorice Dona, da li ste spremni za jedno vruće tucanje? “

A ona skoro da se pretrgne jer odakle toliko samopouzdanja u jednom malom bezobrazniku. A ja njoj opet: E jooj kako ste dobri sada je vrijeme da ja vama neke radnje pokažem. “ Bacim ju na stol i skinem joj tangu te ju počnem lizati oko pice. Lagano sam joj kružio oko pice i nisam ju želio odmah napasti. Baš onako fino podlo a opet da uživa ali ne previše. Vidjelo se da se prepušta i da počinje uživati. Lagano sam joj počeo lizati i klitoris ali samo vrh da ne bude previše odjednom. Toliko sam ju počeo zezati da mi jer u jednom trenutku rekla: „Kolega iz usmenog ćete dobiti 5“. To mi je dalo elana pa sam ju počeo i prstenjačiti. 

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx