Prvi put – sa frendicom – II dio

Gledao sam ju onako golu kako dok je hodala ispred mene, kao da me zavodila samo onim gracioznim hodom.

Guza joj je bila prekrasna i nisam mogao spustit pogled s nje.

Prvi put sa frendicom – I dio

Usli smo zajedno u tus kabinu, kurac mi je jos bio jos uvijek polunapet, pod tusom sam se prislonio uz nju da osjeti moju napetost i poceo ju dirati po grudima, bas kao u filmovima, isprva nije nista govorila samo se ponasala kao da nista ne radim, pa ja nakon nekih pola minuta rekla: „Nemoj ovdje, u sobi cemo.“  Ja se iskreno nisam nadao da ce ista biti te veceri ali kad je to rekla, kao da je sva krv osla u moj 5. ud.

Ja sam se istusirao na brzinu i otisao u njenu sobu i legao na krevet, nakon par minuta dosla je i ona u badel mantilu (ovog puta ga je svezala hahah).

Kako ga je jako stegnila, bradavice koje su joj se najezile, dolazile su jako puno do izrazaja, sto me jos dodatni napaljivalo.

Rekla mi je ajde u drugu sobu (njenih roditelja) i da je tamo pricekam da ce ona doc odmah.

Legao sam na krevet i poceo malo navlacit kozicu, iako je nisam mogao puno spustiti zbog podebljeg k.

Nakon nekoliko minuta dosla je i ona… Na sebi je imala komplet cipkastog poluprozirnog grudnjaka i tangica, ostao sam bez rijeci. Nikad je nisam vidio lijepsu, rekao sam joj da izgleda super, samo se nasmijala i sjela pored mene i odmah se prihvatila posla i uzela kurac u ruke i pocela ga obradivati bas kao maloprije, ali ovoga puta samo nekoliko minuta. Rekla je ne zelim vise da me opet istrcas. Bila je u pravu da je to nastavila jos par minuta mislim da bi ponovno morala na tusiranje.. Zamijenili smo pozicije. Svukao sam joj tangice i poceo se igrati sa njenom mackicom, prstenjacio sam je i lizao sve dok nisam osjetio da mi se kurac malo opustio.

Onda sam rekao idemo na posao i uzeo kurac u ruku i taman da cu joj ga stavit kad me prekine, kaze: „Stani, ovo mi je prvi put, ti lezi a ja cu se nabijat na njega..“ Meni je bilo svejedno..

Kad sam legao kurac mi je opet stajao poput uspravno poput jablana. Upitala me imam li kondom, nisam imao, pomislim shit nece mi dat bez kondoma.. Kaze nema veze i ode to neke ladice i otvori je kad tamo carape, nisam nista razumio kad ona prekopa sve i na kraju ladice nadje pak kondoma, to je ocito bilo za potrebe njenih roditelja.

Dala mi je jedan, otvorio sam ga ali je taj kondom nije bio za moj kurac, uspio sam ga navuci svega nekoliko cm ali dalje nije mogao, jednostavno je bio preuzak, samo sam je pogledao i nasmijali smo se. Rekla je „Nema veze samo ga ti izvadi na vrijeme, iako nemam menstruaciju ne zelim riskirat.“

Sjela je na mene i rekla Idemo!

Rasirala je nogice i stala iznad mog kurca kojeg je drzala u ruci i trljala ga od svoju pickicu. Stavila ga je malo i vec je pocela stvarat neke svoje zvukove, ja sam je cijelo to vrijeme drzao za bokove i hrabrio je, jer ju je ocito bilo malo strah.

Pocela se malo nabijati a onda sam ga ja nabio da joj skratim kuke pocele su joj cak i suze ici. Imala je zbilja uski mackicu, a moj macak da siri ne moze.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx