Moja žena je kurva – 3

Da prošla je godina dana od mog saznanja da sam oženio kurvu što meni naravno nije nimalo smetalo, dapače to je me silno uzbuđivalo i pasalo mi jer me je uvela u svijet sexa o kojem samo sanjao i mislio da mi se nikada neće ispuniti.

Znam mnogi će te reći pederu što si se ženio kada više voliš kurac od pičke ali jbg tako je kako je, valjda nisam jedini.
Znači od prvog puta kada je u naš stan dovela jebača i u mom se prisustvu jebavala, kroz ovu godinu vilo je dosta susreta, nekada bez mene ali više puta da mnom i sve sam više uživao u svojoj ulozi magarca jer me je sve više u vodila u svoje igre a ni njeni jebači nisu imali ništa protiv da im njen mužič nekada popuši ili da mu stave kurac u guzu.

Moja žena je kurva 2

Tako je do subotnje poslije podne reče mi:šta misliš mužoču da večeras skupa izađemo u grad, super rekoh naravno, nasmijala je se i nastavila hm neznam koliko će ti se svidjeti ideja no ja sam mislila da, sa mnom izađeš kao prijateljica ako shvataš što hoću reći.

Kako ko prijateljica ne shvatam, pa tako da te sredim kako ja želim da te našmikam, dam ti svoju haljinicu, svoje donje rublje, štiklice periku, a šta misliš?

Pa volio bih to pali me to naravno, ali prepoznati će me netko ipak je ovo malo grad. E zato će mo izaći u malo veći grad neki veći susjedni, gdje te ne bi mogli prepoznati. Možda nekoga upoznamo pa nas obje odvede da nas po jebe, da ali kada, dođemo kod njega vidjet će da sam muško, ne brini ti za to nego idi u kupatilo fino se sredi da ne vidim niti jedne dlačice, i obrji i noge nikad se ne zna.

I tako sam i uradio depilirao sam i zadnju dlačicu na tijelu, nakon čega sam otišao do spavaće sobe gdje me čekala žena da me našminka, imao sam cjeli tretman, izvukla mi je trepavice, stavila mi karmin na usne, nalakirala crvenim lakom nokte i na rukama i nogama, napuderisala me te stavila na glavu dugu crnu periku, zatim mi je dala da odjenem njene crne tange, crni grudnjak, samo stojeće duge crne mrežaste čarape i crvenu kratku suknju koja je dosezala malo poviš koljena. Tako odjeven čekao sam je da, se ona sredi u također sexi robi u pa tako da smo izgledali kao dvije sestrice dvije droljaste sestrice. Ona je obula crne štiklice a meni je dala crvene sa dosta visokom petom, nosio sam za broj veću obuću od nje ali ove su bile malo iznošene i tako da, sam nekako uvukao noge u njih mada sam teško hodao, natjerala je me da napravim par koraka po stanu dok nisam uhvatio korak tj dok nisam skužio kako hodati a da ne padnem.

Sišli smo do garaže a da na moju sreću nikoga nismo sreli te je supruga uzela da vozi jer ja ne bih to mogao zaista.
Dok smo krenuli noć je već pala, vozili smo se nekih 40 minuta do tog grada, parirali smo se na jedan parking i uputili se do prvog kafića na koji naiđemo uzela je me pod ruku i vodila ulicama grada koje su bile pune ljudi koji su šetali i tražili mjesto gdje će sjesti kao i mi. Cijelo vrijeme sam pomišljao joj kako će vidjeti da je ispod ove šminke i odjeće muško no niko me čudno nije pogledao dapače primijetio sam da nas muškarci gledaju onako kako gledaju dvije dobre žene.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx