Prvi sam jebao Jelenu. Ćerku moje rođene sestre

Prvi sam jebao Jelenu. Ćerku moje rođene sestre

Ja sam Rade, službenik u pošti u jednom velikom gradu. Porodičan sam čovjek, kasno sam se oženio Ružom i nakon desetak godina braka dobili smo ćerkicu Vanju. Ja sam sada pedesetogodišnjak, žena je deset godina mlađa, a ćerka ima tek pet godina. Ništa posebno ni neobično.


Lijepo i skladno živimo, imamo komforan trosoban stan, imamo i staru seosku kućicu desetak kilometara udaljenu od grada, u brdu. Ruža je srednjoškolska profesorica, veoma zgodna i lijepa, ali i stroga i konzervativna.


U našoj porodici još od prvog srednje živi i Jelica, ćerka moje rođene sestre. Stanuje kod nas, ovdje ide u školu, kod nas će biti i za vrijeme studija. Jelica je već punoljetna, maturantica je i ujna Ruža joj predaje matematiku.

Ruža uvijek ima samo riječi hvale za Jelicu, Jelica joj je mnogo pomogla , a i danas joj pomaže oko male Vanje. Reklo bi se da smo skladna porodica, ali, ne lezi vraže.


Jelica nema momka, Jelica je mršuljava djevojka, koja se ničim ne ističe. Nema ni struka ni kuka, ravna je kao daska, sise su joj neprimjetne. Ko da je nekakav neutralan pol. Jelica ne izlazi u grad, nema ni drugarica.

Pitao sam Ružu za njeno mišljenje, pitao je kako se Jelica ponaša u školi, da nije lezbijka, da nije ovo, da nije ono.


Ruža ju je posmatrala, razgovarala sa njom, ustvari pokušava da joj se približi, da razgovara.


Ruža je razgovarala i sa školskim psihologom i dobili su slijedeće tumačenje.


-Jelica je stidljiva, misli da je neravnopravna sa drugim djevojkama zbog svog izgleda, najvjerovatnije je doživjela fijasko sa nekim dečkom, ili je podvrgnuta izrugi i povukla se u sebe. Uči i samo uči, za nje nepostoje druge ocjene osim petica. I piše, osim elektronskog dnevnika u lap-topu piše i stihove, sakuplja mudre izreke slavnih, mnogo čita, rekla mi je moja Ruža u jednom razgovoru.


Razmišljao sam da je pratim, čak i da postavim kamericu , ali bojao sam se skandala i nadao se da će se stanje normalizovati.


Ruža ju je često pitala ima li momka i uvijek je dobijala negativan odgovor.


Mučilo nas je to mjesecima i godinama, sa Jelicom nismo imali problema, ali smo se svi nekako bojali.
Vrebao sam njenu neopreznost i jednom zavirio u lap-top. Pogledao sam historiju na pretraživaču i vidio da često posjećuje razne portale. Ne samo poetske i enigmatske, več i portale koji objavljuju erotske priče, pa i incest. Okrenuo se stan oko mene od nevjerice. Uzeo sam svoj USB i prekopirao njen folder u kome je vodila dnevnik. Folder je označen sa četiri slova „Psst“.


Popodne sam ostao sam sa ćerkicom i proučavao Jelicine zapise, e tad kad se nisam srušio.
Jelica je pisala razrađivala razne teme, vodila zabilješke, pisala je , tačno navodeći datum i sat kad smo ja i njena ujna,  moja supruga Ruža vodili ljubav. Navodila je koliko je to trajalo, šta je sve čula, kako smo se ponašali.


Jedan zapis me posebno iznenadio, čitao sam ga tri puta da povjerujem i uzbudio me jako. Evo ga, copy paste.


-18. maj 2020. godine, četvrtak ujutro danas imam 18 godina i dva mjeseca i danas sam prvi put vidjela dignut penis. Da, prvi put u životu. Penis moga ujaka Rade. Čini mi se da je lijep i velik i debeo, pa sam odmah pomislila na ujnu Ružu. Sad mi je jasno zašto su onoliko glasni u krevetu. Kad sam ga vidjela, a posmatrala sam ga dok se potpuno go bez odjeće sređivao u svojoj sobi, osjetila sam reakciju svoga tijela.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
milojko
milojko
Guest
29. listopada 2022. 18:57

lijepo ispricano svaka cast

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
1
0
Ostavi svoj komentarx