Prvi puta sa muškarcem 2. dio

PRVI PUTA SA MUŠKARCEM 2. DIO

Opisao sam u prvom dijelu kako je sasvim slučajno i bez ikakvog plana došlo do toga da izjebem svog školskog prijatelja Ivana i to je jako lijepo iskustvo u našim životima. Poslije te večeri obadvojica smo bili uvjereni kako ćemo sad kad smo “probili led” i izjebali se prvi puta to činiti skoro svaki dan. Život piše nevjerojatne priče i prošlo je jako jako puno dok se nismo opet našli u prilici iako je on imao neku staru kuću u kojoj nitko ne živi.


Živjeli smo u relativno malom selu gdje su se svi međusobno poznavali tako da smo obadvojica morali jako paziti da ničim ne pokažemo bilo kakvu povezanost. U ono vrijeme bi to bio ogroman skandal i najvjerojatnije bi morali napustiti roditeljski dom zauvijek pa i selo. Kad god smo mislili da bi mogli taj dan ili tu večer uvijek se nešto dogodilo tako da je svaki plan propadao. Ja sam imao djevojku sa kojom sam se viđao relativno često i imali bi spolne odnose otprilike nekoliko puta mjesečno jer i za to je trebala diskrecija i zgodna prilika ali to nije bilo skandalozno ako nas slučajno netko i uhvati. Pomalo sam i zaboravio na onu avanturu i mislio sam da je to bilo jednom i gotovo. Ne mogu reći da sam baš bio lud da ga opet jebem ali sam znao često ujutro kad se probudim a kita bude u erekciji misliti na njegovu usku guzicu i izdrkati ga zamišljajući da je on gore i da se cijedim u njega.


Nakon devet mjeseci bili smo na nekoj svadbi zajedno i ubrzo poslije pola noći su moji i njegovi roditelji otišli kući na spavanje a mi smo još ostali. Nekoliko puta su nam se pogledi susreli i ja sam krenuo napolje ali ne prema svojoj kući već prema kući gdje sam bio onu noć sa njim. On je neprimjetno išao stotinjak metara iza mene i nije se trudio da me stigne zbog opreza da ne budemo viđeni. Ušao sam u to dvorište i sjeo u potpuni mrak gdje me nitko ne vidi. Vidio sam da je ušao i odmah krenuo prema gredi gdje su držali ključ. Uzeo je ključ, otključao ulazna vrata i ušao u kuću. Ja sam nakon pola minute ušao za njim siguran da nitko ne gleda prema ulazu. Čima sam ušao zaključao sam vrata i prošaptao – gdje si?
– U krevetu, dođi ja sam spreman.


Na brzinu sam se skinuo i legao pored njega. On je ležao mirno i pitao me da li ja uopće još želim seks sa njim. Odgovorio sam mu da je to suvišno pitanje jer ne bih sad bio gol u krevetu pored njega da ne želim. Okrenuo se na stomak ali je usne približio mojima i počeo me lagano jezikom lizati po usnama. Uhvatio sam nježno njegovu glavu pa mu uvukao jezik u usta. Kružili smo tako jezicima po njegovim ustima a njegova ruka je trljala moj dignuti kurac.


-Želim ti ga prvo popušiti da ne svršiš nakon dva tri uboda u mene. Naravno ako ti to želiš.
– Mmmm super, samo ga obradi lijepo kao zadnji puta.


Dao si je truda i pušio ga je pažljivo, nježno i čekao mlaz spreman da ga proguta. Kad sam počeo svršavati samo je glavić držao u ustima a rukom ga olako cijedio i gutao spermu. Nije prestajao sa pušenjem nikako i ubrzo ga je opet ukrutio. Kad je vidio da sam opet spreman ustao se iz kreveta i iz nekog ormara izvadio kremu pa mi dobro namazao kurac a onda svoju guzicu i naguzio se legavši na koljena i laktove.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx