Rukometaši se redali na meni – II dio

Po povratku iz bungalova, gde su je mladići dobro izjebali, Marija je sledećeg jutra u hotelu na Tari prepričavala dvema najboljim drugaricama, bliznakinjama Tamari i Tijani, detalje jebačine, a posebno kako su momci puni snage i nedugo posle svršavanja ponovo spremni za seks, sa kurčevima zapetim kao strele.

Rukometaši se redali na meni

– Taj kapiten Marko tucao me tri puta sa malim pauzama između i svaki put me obilno napunio. Da nisam prethodno uzela pilulu, ne znam kako bih izbegla trudnoću. Mada su i ostali momci odlični, svršavaju i brzo mogu opet da jebu, dovoljno je da im samo malo poližeš kurac, videćete, ima ih za sve nas – smejala se i komentarisala doživljaje Marija, dok su je dve devojke pomno slušale ovlaženih gaćica, jedva čekajući naredno veče, kada je trebalo da odu zajedno u „vizitu“ kod mladih „kolega“.

Ostalim drugaricama Marija nije htela ništa da priča, najviše iz razloga da neka slučajno ne bi otkrila treneru šta se radi na pripremama, a i nije želela da deli gomilu obdarenih mladića sa više od dve devojke.

Na kraju dana, posle popodnevnog treninga i vecere, sve tri pošle su do bungalova na seks sa mladim rukometašima. Momci su ih nestrpljivo čekali, najpre su svi zajedno popili po par hladnih „gvarana“, a onda ponudili devojkama da same biraju sa kim će se tucati. Marija je prva izabrala kapitena Marka i posle još trojicu kojima je od prethodne noći zapamtila ogromne kurčine, dok su Tamara i Tijana tražile da budu u istom bungalovu sa ostalim mladićima, jer su navikle da ih dele. Dok su još svi bili zajedno, Marko je podigao Marijinu majicu tako da su joj se videle sise i počeo da ih oblizuje jezikom, što joj se uvek sviđalo.

– Tako, baš si dobar dečak, kada završiš sa sisama, polizaćeš mi i picu, a onda ću tebi i tvojim drugovima ispuniti svaku želju – govorila je Marija dok ju je Marko uneo u svoj bungalov, nastavio da oblizuje svaki deo njenog tela i istovremeno joj skidao kratke pantalone, što je pored tesne majice bilo sve od njene oskudne odeće. Za čas je ostala gola pred četvoricom napaljenih mladića od kojih je jedan na njeno iznenađenje uneo u bungalov kameru i počeo da snima baš dok joj je Marko lizao pičku. Iako joj se nije sviđalo prisustvo kamere iz razloga što bi snimak mogao dospeti u širu javnost, Marija nije imala snage da se buni jer je prosto gorela i jedva čekala da bude pojebana, a ionako im je sama došla na zicer, tačnije na kurac i znala je da bi svaka reč protesta samo nasmejala momke.
I mladići su znali koliko je Marija nestrpljiva da dobije kurac, pošto je Marko završio sa oblizivanjem njene pice, sada je ona počela da puši već prilično nadignute kurčeve njemu i još dvojici, dok je četvrti momak kamerom pomno snimao svaki detalj i čekao trenutak kada će se sa nekim zameniti, kako bi Marija i njegovu kitu stavila u usta. Dopadalo im se kako ih je ona obrađivala, malo jezikom, malo guranja među sise i najzad je dočekala da Marko kaže:

– Koleginice, bila si sjajna, a sada ćeš dobiti ono što najviše voliš, i to više puta, sve dok ti ne dosadi – dahtao je mladi ždrebac dok je kurčinom kružio oko Marijine pičke a ona je nesvesno uzviknula da ga želi u sebi što pre.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx