Sa Slovakinjom Zuskom

Radili smo u istom odelenju firme. Nije bila neka lepotica, okruglo lice, malo punije usne, ali zato vrlo skladno i lepo zaobljeno telo, mada su joj grudi male, ne baš male ali manje. Bila je slovakinja, zvali smo je Zuska.


Volela je da se zeza sa svima, a mene i da pomalo provocira, u pogledu muškosti i tako to.
Bili smo na nekom izletu u organizaciji firme u okolini. U nekom trenutku pozvao sam je u šetnju, pristala je. Izašli smo iz sale i krenuli putem kroz šumu. Obostrano su padale provokavije i blagi izazivanje. Uhvatio sam je za ruku i skrenu u šumu.

Kada smo se dovoljno odmakli od puta stao sam i pogledao je. Gledala me pomalo izazivački smeškajući se. Naslonio sam je na drvo u ihvatio rukom za bradu. Prilazio sam usnama njenim ustima. Poljubio sam je. Nije se opirala. Ponudio sam joj jezik. Blago je otvorila usne i prihvatila ga. Krenu je jedan pravi poljubac. Jezici su se preplitali, usnama sam joj čupkao njene usne.

Obrglio sam je jednom rukom oko struka a drugom sam joj mrsio kosu na potiljku. Njene ruke su bila na mojim leđima. Blago sam je masirao po donjem delu leđa. Ruku sa njenog temena spusštao sam polako niz njen vrat. Takodje sam i usanma prešao na čupkanje resica uha i ljubljenje po vratu. Zabacila je glavu nazad. Ruka mi je preko njenog ramena doprla do njenih grudi. Počeo sam da ih masiram. Njena ruka se spustila niz moja ledja i pritiskala mi staržnjicu o sebe. Osećao sam njeno telo, moj macan je već bio nabrekao i upirao o njen stomak. Uvikao sam jednu nogu medju njene noge i pritiskao joj pitonom medjunožje. Istovremeno je ruka sa ledja počela da joj gnječi i masira guzove. Polako je počela da se trlja telom o moju nogu. Sve je navodilo ka jednom seksu na brzaka u šumi.


U to su se čuli neki glasovi niz stazu. Odmakli smo se jedno od drugog, zajapureni i napaljeni. Osmesi su nam bili kiseli zbog prekida. Seo sam na obližnji panj. Iza nekog grma se pojavi neko društvance. Počeli su da nas zezaju kako smo uhvaćeni u ljubavisanju. Mi smo se smejali i prihvatili to zezanje.
U blizini firme gde smo radili sestra je imala stan. Prilikom jedne pauze za užinu, pozvao sam Zusku da ideno na doručak u obližnji kafić. Pristala je. Poveo sam je kod sestre u stan. Na ulazu u zgradu pogledala me je uz osmeh i rekla:


Imaš neke zle namere.
Ma ne, imam namere, ali nišu baš jako zle, odgovorih.


Ušli smo u stan. Osvrtala se i razgledala ga. Uhvatio sam je za ruku i odveo u spavaću sobu. Malo se kao opirala, znala je šta sledi. Uhvatio sam je rukama za obraze i počeo da je ljubim. Njene ruke su upirale u moje grudi, kao branila se. Ali zato je prihvatila poljubac i odgovorila na njega. Jezici su se borili, sokovi su se mešali. Blago je gurajući strovalio sam je krevet. Nasmejala se.


Namere su ti baš zle, reče uz smešak.

Ljubili smo se i dalje. Jednom rukom počeo sam da joj otkopčavam blizicu.


Čekaj, gde žuriš. Reče i odgurnu me.

Sela je o počela sama da se skida. Ugledao sam se na nju. Ubrzo je ostala samo u slip gaćicama. Njene sise iako ne velike, okrugle sa ljubičastim bradavicama izazivale su. I ja sam ostao samo u gaćama. Moj macan štrčao je i borio se da izaće iz okova gaća. Gledala je u njega i smešila se. Baš je dobro izgledala tako skoro gola. Nabubreli busen u dnu stomaka izazivao je. Stajali smo jedno naspram drugog i odmeravali se.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx