Sa svojom šogoricom, mlađom sestrom moje žene sam neočekivano ušao u seksualni odnos

Sa svojom šogoricom Sonjom, mlađom sestrom moje žene sam neočekivano ušao u seksualni odnos. Iako nije bila građena kao moja supruga, u seksu je bila fenomenalna. 

Do sada smo se samo jebali kad bi se našli sami kod kuće, tj kad nije bila moja žena doma i klinci su bili u vrtiću, a jedan dan mi se pružila prilika da ju pojebem van kuće. 

Bilo je vruće, čak sparno, a žena je sa klincima otišla na more, dok ja nisam to mogao nikako, jer je sad vrijeme kad građevinci imaju najviše posla. I tako sam ja cijeli dan bio na gradilištu, preznojavao se sa ekipom, a negdje oko 17 sati smo napokon završili. Uto me je nazvala Renata da me pita kakv mi je bio dan, pa smo razgovarali nekih desetak minuta. Žalila se na klince, da su nemogući i da ih je jedva istjerala van kad su već poplavili od vode. Sad ima malo mira jer spavaju kao zaklani, a ona i moja mama će sad malo u grad, jer će moj stari pripaziti na unuke. Kad sam poklopio vidio sam da mi je u međuvremenu došla poruka od Sonje: ‘Ja sam na Jarunu, dođi na kupanje, a i trebam prijevoz za doma’ te par smajlića. 

Malo sam razmišljao, a onda zaključio da mi jedno dobro kupanje neće škoditi jer sam bio mokar od znoja. I tako sam se iz Zaprešića uputio na Jarun. Uspio sam doći za pola sata, pa onda jedva dobio Sonju na mob, a oko nje se čula buka, pa mi je rekla da je sa društvom sa faksa i gdje se nalaze. Ubrzo sam bio kod njih. U autu sam se presvukao u kupaće, pa sam samo u majici i kupaćima sa ručnikom koji sam uvijek imao u autu došao do njih. Sonja me brzo upoznala sa, uglavnom, kolegicama i dvoje kolega sa faksa, a ja sam onda slušao kako ima super seksi šogora. Sonja se samo smješkala, a ja sam se ispričao i otišao napokon u vodu. 

 

Godilo mi je nakon znoja i jake vručine biti u mlakoj vodi, jer se i jezero dosta zagrijalo. Pogledao sam okolo i vidio da je plaža krcata, pa sam shvatio da je pola Zagreba na Jarunu. To je dovodilo u pitanje kvalitetu vode, ali trenutno mi je bilo svejedno, jer ipak ovo nije Ganges u Indiji. Uto začuh pljuskanje vode iza sebe i ugledah Sonju kako pliva prema meni. Pričekao sam ju i stigla je nakon još nekoliko zamaha, stala uz mene i tiho rekla:

 

 

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx