Sekretarica u autoškoli: Majstore, vrati se tamo dole i dovedi me do ludila

Bio sam mladić koji je navršio 18 godina i krenuo sam sa 18 godina u autoškolu.. tamo saam upoznao jednu curu koja je radila kao sekretarica.. plavušaaa uvijek obućena u bijelu košulju koja je uvijek bila otkopčana do pravog mjesta iz koje su virile poprilično velike sise. Kad je prošetala u minjaku svi smo maštali o tome šta se nalazi ispod. 

Dal neko seksi donje rublje ili samo vruća i uređena maca spremna za jebačinu. Naravno ko i svaki mladić sanjao sam o njoj noćima kako bi ga stavio među te prekrasne sise ili kako bi ga pušila sa tim prekrasnim usnama pa da joj napunim usta.

Pošto sam je svaki dan viđao bio sam sve luđi za njom mada sam znao da nemam nikakve šanse kod nje pošto je bila starija od mene ali nikad ne reci nikad pa sam prvo pokušao dodati preko fejsa. Kad odjednom prihvatila je moj zahtjeev na fejsu i javila mi se. 

Dopisivali smo se par puta večerima smo izmjenjivali vruće priče koje su većinom završavale sexom ispod tuša na krevetu u autu i tako al ipak to su samo bile priče. Sve dok nismo uspjeli dogovoriti sastanak da se nađemo pa možda čak nešto i isprobamo. Pokupila mee , popili smo piće u jednom kafiću i poslije skrenuli s puta.. 

Počela me lagano skidati. Ja sam već bio veoma napaljen. 

Skinula mi je gače primila ga je u ruku i lagano počela drkati i stavljati u usta. uuuuh divan osjecaj. 

Prvo nisam bio svjestan šta se dešava al sam ubrzo se prepustio osjećaju. 

Imala je na sebi neki minjaak i tange i neku majcu i bez grudnjaka preko koje su virile pomalo već napaljene bradavice. Odmah sam i ja stavio ruku među njezine noge.. mmmm. Pica joj jee bila već jako vlazna kao da već dugo nije radila te stvari. 

Zatim me uhvatila za glavu i gurnula je među noge da joj ližeem i diram macu.. da pokupim sve njezine sokove. skinuo sam joj usput grudnjak i vec jako tvrde bradavice počeo grickati i maziti jezikom.. uhvatila me za glavu i rekla

– vrati se dolje majstore. Dovedi me do ludila. Želim te.

Lagano sam joj jezikom mazio klitoris dok je ona već jako stenjala. Sve sam više ubrzavao i prstićima sam ušao u njenu vrelu picu. Nabijao sam joj dva prsta i intezivno lizao klitić. Bilaa je već jako blizu svršavanja pa me odgurnula i rekla

– nemoj da prerano svršim želim da ga osjetim cjeloga u sebi. Želim da me izjebeš .

Sjela je na moj već jako tvrdi kurac i počela me je iskorištavati. 

Dizalaa se gore dolee nabijala se svoom snagom dok sam usput ja dirao rukama njezine sise i stavljao ih u usta. Počeo sam je udarati po guzi i to ju je još jače palilo sve je bila oštrija i opasnija.. galamilaa jee

– mali jebi me jebi me ko niko do sad.

Tako smo se u autu malo izmjenili. Malo ja gore malo ona a onda pošto je bilo ljeto otišli smo van iz autaa i tamo nastavili sa maženjem. Naslonio sam je na haubu i podigao minjak i počeo je natrag vlažiti..

Rekla je želim ga natraag.. jebi mee od iza..

uhvatio sam je za kosu lagano ga stavio u vrelu picu i trpao od iza svom snagom.. Obožavala je to da ga osjeti do kraja do jaja.. zatim sam je okrenuo. Polegao na haubu.. Stavila je noge na moja ramena prstićima prošla po maci uhvatila me za kurac i sama ga stavila unutra. Nabio sam joj ga par puta, bio sam već blizu svršavanja kleknula je ispred mene i počela ga strastveno pušiti.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj