Upoznavanje preko interneta

Upoznavanje preko neta, kao po običaju , koristim dosta društvenih mreža.. Tako ubijam dosadu , uživam u upoznavanju drugih ljudi..

Jedne večeri sam naletio na jako lijepu djevojku.. Bila je plava , visoka , zgodna , velikog dupeta i dobrih sisa.. Baš mi se dopadala. Javio sam se i počeli smo pisati.. Vremenom smo se takoreći uklopili.. Danima je trajalo sve divno , da bi nakon nekoliko dana skontao da bi imao neke šanse kod nje.. Prvi sam počeo pričati o perverzijama , a ona je uvijek rado pristajala na to..

Jedne večeri dogovorili smo se CAM.. Ne mogu vam opisati taj osjećaj.. Šta je sve radila , kako sam uživao.. Pričali smo o sex-u , napaljivao sam je.. , da bi ona trljala pičku a ja uživao u tome.. Tako je bilo jedno vrijeme , onda sam je pitao:

– Kako bi bilo da ovo sve što radimo preko Cam , uradimo live? ..

– Bilo bi jako divno , baš bi željela to..

– Super , onda se dogovorimo o svemu.. Dogovorili smo se da ona dođe kod mene doma kad bi bio sam..

Došao je taj dan.. Ne mogu vam opisati osjećaj kad sam je prvi put ugledao.. . JEBOTE.. Kurac mi se odma pretvorio u kamen.. Toliko sam bio željan njene slatke pičkice.. Došli smo kod mene i sve je bilo okej. Pričali , uživali , počastili se.. Prvi sam je počeo ljubiti dok je na sebi onako imala svu odjeću .. Počela je jako uzdisati i jedva je čekala to.. Dok sam je ljubio , polako sam je skidao..

– Ahh.. . koliko želim da me jebeš..

Skinuo sam joj gornji dio , a onda se dohvatio sisa i počeo lizati ..

– mm , kako dobro to radiš , jooooš ..

Stavio sam ruku na njenu pičku , da bi ona jako vrisnula i poželjela još više moj kurac.. Bacio sam je na krevet i počeo skidati sve što je imala.. Kada sam je skinuo , zabio sam se u njeno međunožje i dohvatio se slatke pičke.. Bila je sređena , vlažna.. Počeo sam je lizati..

– Ahh , mm Jebote kako uživam u ovome.. Molim te jooooooš.. Stavio sam prste i jako gurao..

– aaaaaaaaaaaaaaaah , aaaaaaaaah , too , mm JEBII ME , MOLIM TE .

Ustao sam , a ona je jedva dočekala pa se uhvatila moga kurca.. Kleknula je ispred mene , skinula hlače i počela drkati , jako.. .

– Kako je ovo dobro jebote..

Onda je sa zadovoljstvom gurnula jako do kraja u usta i pušila tako predobro.. . Nakon nekog vremena , podigao sam je , bacio na krevet i rekao..

– Ajde da te izjebem .. Prvo je dogy poza..

Onako zabio sam se u njenu guzu , malo lizao pičkicu , a onda počeo jebati..

– aah , koliko sam ovo čekala.. . nisi svjestan koliko uživam u ovome, aah..

Samo sam jače i jače jebao.. .

– Ajdee , nabijaj se na kurac .. .

Jako je stenjala i nabijala se.. – aaah.. . aaj kako je dobro , aaa , mmm .. .

Udarao sam je po guzi , bila je sva crvena.. Okrenuo sam je na leđa , došao odozgo , počeo je ljubiti.. Uzela je moj kurac i nabila sebi u pičku..

– mmmm , kako je ovo dobro.. ubrzaj.. Ubrzao sam , a ona me tako čvrsto držala za kosu , za glavu i stenjala..

– mmmm , jačee , jače molim te.. . izjebi me do kraja.. rasturi moju pičkicu.. . ah , ah .. tooooooooo , to . mmmm , oooh..

Izvadio sam ga i nabio joj u usta.. Mnogo je bila napaljena.. Legao sam na leđa , a ona se nabijala kao luda..

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj