Sex sa sestrom

Ispričat ću vam priču kako sam imao incest sa sestrom! Imam 20 godina, živim sa roditeljima i sa sestrom.

Sestra 18 godina koja je glavna u ovoj priči. Ja sam dobro građen visina 187, težina nekih 75 kila, znači jak i stesan dečko.

Moja sestra visoka nekih 165, dobre noge, guza lijepo građena i lijepe veličine, sise solidne veličine, ali zato odlično stoje što im daje dodatnu lijepotu. 

Znam da mi je sestra, ali je jako seksi. Dobar sam jebač, uvijek sam imao neku curu koju mogu kad hoću jebat, ali su mi misli krenule krivo i počeo sam stalno misli i drkat na želju za sestrom i želju da je jebem. Ne znam malo je ružno da tako mislim o sestri, ali što ja tu mogu kad he toliko zgodna i seksi. Ajde da počnem.

Kako smo mi mala obitelj i kako uvijek imamo vremena za obiteljski ručak i kako uvijek smo nikako obuceni sve se vidi. Tako smo jedan dan išli svi zajedno ručat. Sjedali smo svi za stol, moja sestra je bila u nekom minjaku i stisnutoj majci bez grudnjaka. Nisam mogao vjerovat koliko je dobra i koliko je želim. Sjedili smo tako za stolom i normalno na njezinu seksy pojavu kurac mi se toliko digo i toliko sam se napalio da sam mislio da cu puknut. Bojao sam se tada da mi nece vidjet kako je dignut budući da je sjedila pored mene. Sreća digla se od stola i otišla do stola i nije ga vidjela.

Navečer kad se tuširala, ja sam pokušavao kroz ključanicu vidjet njezino predivno tijelo. Vidio sam vrlo malo, ali dosta da ga izdrkam. Drkao sam ga ispred vrata mozda minutu i svršio sam jer ne može se dugo drkat uz njezino tijelo. Budući da sam na faksu bio, stalno sam doma bio nisam išao na redovni faks. Stalno sam ulazio u njezinu sobu tražio neke provokativne slike, koje bi me napalile i da mogu drkat ga snazno. Dok jedan dan nije došla ranije doma. Naravno našla me u njezinoj sobi s kurcem u rukama i njezinim slikama. 

Kako me uhvatila, poludila je i rasplakala se. Rekla mi je da nisam normalan i da ne želi sa mnom više pričat jer to nije normalno da razmišljam o svojoj sestri. Nisam mogao doć sebi od sramote. Pokušao sam se ispričat, ali isprika je bila na krivi način. Govorio sam da mi je žao, ali da ne mogu doć sebi koliko je želim i normalno da je josš ljuća bila. Nisam više htio se ispričavat jer još gore ispada. Otišao sam u sobu i nastavio drkat jer mene baš i nije diralo to, jer je želim jebat. Drkao sam i drkao, ali banula je opet ona u moju sobu sada i opet me našla s kurcem u rukama, ali sada nije pobjegla niti se rasplakala nego je rekla:

– ” Znam da me želiš jebat, vidjela sam te par puta kada si mi virio u sobu i vidjela sam kako me gledaš dok hodam po kući. Ali to nije u redu jer ti si mi brat. “

Odgovorio sam na to:” Znam da nije u redu, ali ne mogu si pomoć. Kada bi barem jednom probali. Možda više ne bi nikad to napravili. Normalno niko ne bi nikad saznao. “

Tokom razgovora, ja sam lagano drkao kurac jer me sam razgovor napaljivao. Vidio sam kako mi gleda u kuraac i kako je već i ona počela se pomalo dirat i pomalo opuštat. Došla mi je bliže i rekla:

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
bata
bata
Guest
24. svibnja 2023. 22:55

Ja sam stvarno jebao moju sestru.Probio joj prvi picku.

1
0
Ostavi svoj komentarx