Seks u troje sa dvije moje nove prijateljice

Erotska priča, seks u troje,  živim i radim u Njemačkoj , da je dobro mogu reči da je odlično teško . 

Što se tiče posla zadovoljan sam ali opet nešto mi fali a to je malo zabave i seksa. 

I tako svaki dan iz kuće na posao , sa posla kući, tu i tamo prošetam vidim dobrih riba vratim se doma , jedem i idem spavati. 

Katastrofa moram nekako znati uživati , šetam ja jedne večeri i vidim neke dvi pičke mlade onako polupjane , pozdrave me i ja njih pozdravim. Da li si za piče možda upitaše one mene , ostao sam u čudu , rekoh zašto ne . 

To mi se nikad nije dogodilo u životu da me neka ženska časti pičem. 

Cure su bile jako vesele i druželjubive , kao od šale su mogle litar pive popit. 

Pjevale su plesale ludovale , mislim da su prirodne lude , jedna se zvala Emma a druga Lena. 

Opis: Emma oko 165 cm crnka plavih očiju sa naglašenim trepavicama , guzu je ima usku i prćastu u crnoj haljinici, sisice jako male, Lena 168 cm crnka smeđih očiju srcolike guze u tijesnim farmerkama koje je nosile sisice dva ili tri. 

Dok su njih dvije ludovale ja sam se ukipio, više puta su me uzele za ruku ali nisam htio , ali su uspjele plesali smo iako nisam znao držao sam ruku poviše Emmine guze dok Lena se negdje izgubila u onoj gužvi, Emma je odjedanput stavila ruke na moja prsa i počela me maziti s tim da je bila skroz uz mene , moja ruka je bila na njezinoj guzi. 

Gledali smo se onako na par sekduni a onda dođe Lena zagrli me sa traga , Emma mi tu živimo u blizini hoćemo li kod nas možda svratit, rekao sam da zašto ne , kada smo se več upoznali. 

Ušli smo u stan , nikog nije bilo sve je zamračeno , skinu jaknu opusti se Emma me je počela skidati dok me je Lena počela maziti . 

Skinule su me gole a ja sam njih prstačio preko preko odjeće , obadvi ruke su mi bile mokre . 

Rekli su mi da legne kita mi je bila uspravana kao raketa Lena se skinula i počela jahati stinsula mi je kurac svojm uskom vaginom ali nisam se žalio dobro mi je bilo , Emma je sjela na moje lice i trljala pičku svršila je jako brzo, ubrzo su se zamjenile Emma je ovaj put sjela na moj kurac a Lena na moje lice , i onda čuju se koraci Lena brzo se obuče i izađe iz sobe ah dobro to su samo susjedi. 

Naguzila se na krevet i reče hoću zguza , dok sam guzio Lenu ja i Emma smo se ljubakali, Emma gurne lene i kaže moj red i ona se naguzi stavim ga i počnem jebati uživajući i slušajuči kako one stenju previše sam se napalio izvadio sam ga i svršio po Emminoj guzi . 

Lena je pokupila prstima spermu sa Emmine guze i polizala prst mmmmm , rekoh moram da idem . 

Odgurnule su me na krevet nigdje ti ne ideš bar ne još ovo nije kraj , ali ne mogu više . 

Legle su jedna do druge raširile noge i rekle liži , iako su već bile mokre morao sam lizati , lickao sam par sekudni jednu pa drugu dok bi se kod jedne od njih zadržao malo duže ovu bi drugu prstačio i sve tako kako su samo stenjale. 

Kita je več proradila , uhvatile su me za ruke i odveli u dnevni rekli su mi da sjednem . 

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj