Seks u troje sa nezasitnom Milenom i punjenje svih njenih rupica

Ovo je 1 dio od 2 u seriji Milena voli grupni seks

Erotska priča, seks u troje sa nezasitnom Milenom i punjenje svih njenih rupica,

Do nedavno nikad nisam imao iskustvo u troje, a ovo mi se desilo sasvim spontano sa najboljim frendom i jednom curom koju smo upoznali u jednom noćnom klubu. Zvala se Milena i u prvom momentu nam se činila kao jedna od onih sponzoruša koje traže bogate frajere koji će ih izdržavati, ali nakon nekog vremena u razgovoru shvatili smo da je jako inteligentna i pametna cura koja je trenutno na zadnjoj godini fakulteta, pravo, te se plešući u klubu dodatno financira. 

Sama je rekla da je imala nekoliko nemoralnih ponuda od pojedinaca, pa joj se čak i gazda kluba par puta obratio sa nekim savjetima da ode i ‘udovolji’ stalnim i VIP mušterijama, ali mu je ona odbrusila da si nađe neku drugu za to, a ne nju. Tako smo saznali da joj je ovo zadnji vikend u klubu jer joj gazda više ne želi produžiti ugovor, baš zbog te njene odluke da ne udovolji njegovim stalnim gostima i VIP klijentima. 

Inače, Milena je bila žena za kojom bi se i mrtvi okrenuli, a ne dva muškarca kao moj frend Tibor i ja. Tibor je bio onaj tip muškarca koji bi mogao odraditi bilo koji posao kao maneken ili fotomodel, dok sam ja bio više onako kao neki grubijan sa trodnevnom bradom i rabijatnim pogledom. Obojica smo se bavili sportom, veslanjem konkretno, ali smo tada bili bez cura, te vidljivo napaljeni za svakom ženskom stražnjicom koja bi prošla kraj nas. A Milena je bila cura oko koje se valjalo potruditi.

S obzirom da smo i Tibor i ja završili fakultete, nismo bili zatucani kreteni koji ne bi znali normalno razgovarati, a da nije samo sport, iako nas je Milena iznenadila svojim poznavanjem sporta, naročito košarke, muške, naravno. Pratila je ona i vaterpolo i odbojku, ali ne i nogomet. Zbog stereotipa koji je tamo vladao o nogometašima i praznoglavim manekenkama. Čak nas je iznenadila i poznavanjem veslanja, jer je hrvatsko veslanje bilo u nekakvom usponu, naročito na olimpijskim igrama.

Kao što sam već započeo, Milena je bila komad. Duga crna kosa, tamne oči, punije usne koje bi naglašavala tamnocrvenim ružem za usne, vitko i visoko tijelo sa lijepom čvrstom guzom i čvrstim trojkama sa velikim bradavicama. Odjevena u kratke vruče hlačice na mrežaste čarape i kratki svileni topić budila je trnce u gaćama.

Nakon još jedne ture plesa je došla za naš stol gdje se već naveliko udomaćila sa nama dvojicom. Malo je reći da smo postali nekako prisni, a kad je sad stigla za stol nakon plesa, sa svojim prijedlogom, postali smo i više od toga:

– Nego.. ja uskoro završavam pa možemo do mene doma? -rekla je i pogledala nas obojicu, a mi smo se pogledali i kimnuli jedan drugom, pa je Tibor rekao:

– Nema problema.. 

– Super, ionako sam sama doma jer mi je cimerica odsutna do utorka, nekakav smrtni slučaj u obitelji, šta ti ja znam.. -rekla je derući nam se na uši jer je muzika tutnjala. 

Popili smo do kraja, platili i otišli van, a ona nam se pridružila za nekih petnaestak minuta pokupivši svoje stvari, te sad odjevena u traperice i kožnu jaknu. Nakon dvadesetak minuta vožnje došli smo do njenog unajmljenog stana, tj niske prizemnice na periferiji grada, a kako je rekla, gazde su bile negdje u Njemačkoj. Nije ih nikad vidjela jer je unajmila preko agencije za nekretnine, te je samo radila uplate mjesečno na račun u banci.

NastavciNakon seksa u troje, Milena je održala obećanje, pozvala je prijateljicu za sex u četvero >>
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj